Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan fysica leraren via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 459 beoordelingen.

18 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €18 per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen fysica via webcam

Overleg met je leraar fysica en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Fysica online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

2542 leren bieden online lessen fysica.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 2542 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

2542 leraren fysica bieden aan om je te helpen met fysica.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 2542 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 18 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar fysica
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren fysica krijgen?

Gemeten over een totaal van 459  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

2542 leraren fysica  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Waarom nog wachten om online bijles fysica te volgen? Ontdek via je webcam er snel alles over met Superprof!

Behaal betere punten voor Fysica door aan online bijles deel te nemen!

Studeer je aan een middelbare school of studeer je aan een universiteit en heb je moeite met het vak fysica? Dan kun je best een aantal uur aan bijles deelnemen. Wil je je liever niet verplaatsen? Dan kun je best voor online bijles kiezen. Lees er in deze blog alles over.

Iedere richting in het secundair onderwijs heeft wetenschappen. Wanneer het niet in de aparte vakken zoals chemie les, fysica les en biologie les is, dan krijgen de studenten vaak een aantal uur aan natuurkunde per week. Hierin worden de wetenschappen door elkaar behandelt. Ook moet je goed kunnen rekenen voor wetenschappen waardoor wiskunde dus ook een heel belangrijk vak is voor studenten in het secundair onderwijs.

Het deelnemen aan bijles voor een vak zoals fysica of andere wetenschappen zoals wiskunde of chemie kan voor veel studenten te veel moeite zijn. Ze willen namelijk niet naar school gaan om extra les te volgen. Door de evolutie van het internet en online diensten is dit ook niet meer nodig. Leerkrachten kunnen namelijk fysica bijles aan studenten geven via online diensten.

Wil jij weten hoe je online aan bijles fysica of een online privéles voor een vak zoals wiskunde kunt deelnemen? Dan kun je best even verder lezen, we hebben het er namelijk over in deze blog!

Waarom zou je online bijles fysica volgen?

Onderzoek heeft aangetoond dat het regelmatig deelnemen aan een aantal uur bijles voor een vak zoals fysica of wiskunde, de punten van examens op een positieve manier beïnvloedt. Het is dus altijd voordelig voor studenten, die natuurkunde of andere wetenschappen zoals fysica en chemie krijgen, om aan bijles deel te nemen. Bijles wordt meestal door een leraar van het secundair onderwijs of het hoger onderwijs voorzien die de student extra les zal geven over de vakken waar ze moeite mee hebben.

Het volgen van bijles voor een vak zoals wiskunde is vaak ook aan te raden aangezien je bij fysica en scheikunde vaak ook moet kunnen rekenen. Hierdoor is het volgen van extra bijles wiskunde handig! Zo werk je namelijk je vaardigheden in het rekenen bij en heb je minder moeite om aan de fysica leerstof te beginnen.

Voordat we je vertellen hoe je bijles online kunt volgen of hoe je in contact komt met een leraar die je online bijles of huiswerkbegeleiding kan geven, leggen we je eerst uit waarom je best aan online bijles kunt deelnemen.

Zoals we het eerder al gezegd hebben hebben studenten in het secundair onderwijs of het hoger onderwijs geen zin om in het weekend naar een school te gaan. Voor sommige studenten is het echter ook moeilijk om aan bijles op verplaatsing deel te nemen aangezien ze zich niet makkelijk kunnen verplaatsen.

Echter heeft vrijwel elk huishouden een computer met een webcam waarmee ze deel kunnen nemen aan een bijles fysica online! Hierdoor is het helemaal niet nodig om je huis te verlaten om aan een bijles voor wiskunde of bijles voor fysica deel te nemen. Voor de leerlingen die moeite hebben met hun huiswerk, bestaat er online huiswerkbegeleiding voor fysica of voor wiskunde. Deze bijles wordt meestal in het Nederlands gegeven.

Volwassenen die aan een fysica opleiding in het volwassenenonderwijs deelnemen, kunnen via online bijlessen examentraining krijgen om meer kans te hebben om te slagen voor examens van wetenschappen zoals fysica, chemie en biologie!

Waar vind je online bijles voor fysica

Een van de meest populaire online platformen waar je terecht kunt om aan bijles fysica deel te nemen, is het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar die je online bijles kan geven.

Je kunt op het online platform het onderwijs niveau waarvoor je bijles fysica nodig hebt ingeven, zodra je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met de verschillende leraren die jou online bijles op jouw niveau kunnen geven.

Het enige wat je hierna nog moet doen is contact opnemen en een eerste online bijles inplannen. De leraar zal de eerste les meestal gratis aan je geven. Dit komt doordat het gebruikt wordt als een kennismakingsles waarbij de leraar er achter komt waarom je aan bijles fysica of bijles wiskunde deelneemt.

De bijles die je via het online platform van Superprof kunt krijgen, is van hoge kwaliteit. De bijles leraren hebben namelijk verschillende jaren aan ervaring en zullen goed overweg kunnen met online diensten zoals Skype en Zoom.

Wanneer je via Superprof aan online bijles voor fysica deelneemt, zul je dit ook in andere talen kunnen doen. Zo heb je bijles leraren die scheikunde bijles in het Engels kunnen geven. Deze leraren hebben vaak ook ervaring in het geven van bijles wiskunde of bijles fysica in het Engels!

Wacht dus niet langer en begin vandaag nog aan examentraining voor fysica of krijg huiswerkbegeleiding voor je huiswerk via Superprof!

Wat wil je leren?