Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan leraren wiskunde in Brussel

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze wiskunde leraren hebben een gemiddelde rating van 4.9 over meer dan 4 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 96% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21 euro per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren wiskunde reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Wiskunde in Brussel leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Brussel!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kosten wiskundelessen per uur in Brussel en de omliggende gebieden?

In Brussel zijn de gemiddelde kosten van bijles wiskunde per uur €21.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je wiskundeleraar
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan.

 

Bekijk de prijzen van onze wiskunde docenten in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar in Brussel om een privéles wiskunde te geven?

In Brussel en de omliggende gebieden zijn 28 privéleraren wiskunde beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

U kunt hun profiel bekijken en de wiskundeleraar contacteren die past bij je behoeften.

 

Kies je cursus uit ons aanbod van meer dan 28 wiskunde leraren.

💻 Kan je op afstand via Skype of Zoom lessen Wiskunde volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Wiskunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Wiskunde bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan wiskundeleraren is gegeven in Brussel?

Studenten raten hun leraren wiskunde gemiddeld 4.9 uit 5 in een steekproef van 4 ratings.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot je cursus, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je starten met wiskundelessen in Brussel?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste onderwerpen op school. Veel studenten worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra wiskundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een tutor wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde verpletteren.

 

Altijd moeite gehad met het vak wiskunde, of ben je hartstikke goed in rekenen en wiskundesommen? Wiskunde is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle wiskunde lessen met een gecertificeerde tutor bieden je de mogelijkheid de verschillende wiskundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Neem privé wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een gecertificeerde tutor. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte kans om de verschillende wiskundige concepten sneller te leren beheersen. Je hoeft alleen maar je privéleraar te kiezen en je wiskundelessen te boeken in het comfort van je huis of neem online lessen.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kan afspreken met je tutor om je wiskundeles in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om je wiskundeleraar te vinden tussen 28 wiskunde leraren in Brussel.

 

Vind je wiskundeleraar

Wil je wiskunde in Brussel leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen wiskunde in Brussel boeken is nooit zo gemakkelijk geweest dankzij Superprof!

Neem deel aan wiskunde bijles in Brussel!

Heb je moeite met wiskunde en wil je hier aan kunnen werken, maar kun je er zelf niet zo goed aan beginnen? Dan kan het volgen van bijles je misschien wel helpen!

Wiskunde is een van de vakken waar veel studenten in het middelbaar of in het hoger onderwijs toch moeite mee hebben, maar het is een vak wat toch ieder jaar weer aan de studenten gegeven zal worden.

Doordat er zoveel studenten in het middelbaar en het hoger onderwijs moeite hebben met vakken zoals wiskunde, zijn er veel verschillende organisaties die zowel bijles als huiswerkbegeleiding aan kunnen bieden voor deze vakken. Ook kun je vaak bij deze bijles organisaties volgen voor andere vakken zoals fysica als voor taalvakken zoals Frans of Engels!

Wie kan er allemaal bijles volgen?

Ben je niet zeker of het deelnemen aan bijles wel iets voor jou is? Of weet je niet of jouw problemen die je met wiskunde of vakken zoals fysica hebt wel genoeg zijn om bijles voor te volgen? Dan kun je in het volgende deel lezen wie eigenlijk aan de bijles wiskunde zou kunnen deelnemen.

Studenten van het middelbaar hebben het meeste moeite mest vakken zoals wiskunde en kunnen dus best aan een aantal uur per week aan wiskunde bijlessen deel nemen per week. Zo kunnen ze er namelijk zeker van zijn dat ze zullen slagen voor de proefwerken van dat jaar.

Studenten die aan het hoger onderwijs studeren kunnen ook aan bijles doen. Zo zullen ze dit voor specialisatie vakken zoals wiskunde en andere wetenschappen zoals chemie of fysica kunnen volgen. Met deze bijlessen vergroot je de kansen om te slagen voor het wiskunde examen van dat jaar!

Ook volwassenen die een avond cursus doen hebben de mogelijkheid om bijles te volgen voor vakken zoals wiskunde, maar ook voor vakken als fysica of voor talen kunnen volwassenen ook bijles volgen!

Waar in Brussel kun je lessen voor wiskunde volgen?

Wil je graag aan bijles voor wiskunde of vakken zoals fysica en chemie deelnemen? Dan kun je in Brussel bij verschillende organisaties terecht.

Zo kunnen studenten van het middelbaar vaak terecht bij hun wiskunde leraar van dat jaar. Deze leraar kan namelijk bijles geven voor wiskunde tijdens een middagpauze! Op deze manier krijg je gratis bijles en hoef je niet buiten school te gaan zoeken naar een oplossing.

Wil je liever aan privé bijles wiskunde doen in de buurt van Brussel? Dan kun je altijd terecht op het online platform van Superprof! Hier vind je op een snelle en eenvoudige manier een bijles leraar met al een aantal jaar aan bijles ervaring.

De bijles voor het vak wiskunde die je in de buurt van Brussel zou kunnen volgen via het online platform van Superprof kun je op verschillende manier doen. Zo kun je contact met je leraar opnemen om een aantal uur aan bijles voor het vak wiskunde in telpannen bij de leraar thuis, maar de leerlingen kunnen ook ervoor kiezen om aan de bijles deel te nemen in hun eigen huis. Hiervoor komt de privé leraar dan naar jouw thuis om je wiskunde lessen te komen geven.

Sinds een aantal jaar is het ook mogelijk om bij een leraar van Superprof bijles te volgen voor wiskunde via online diensten zoals Skype of zoom! Tijdens de bijles kan de wiskunde leraar je helpen door je huiswerkbegeleiding te geven, maar ook door je extra informatie te geven over de wiskunde les die je in het onderwijs gekregen hebt.

In Brussel worden er ook veel verschillende talen gesproken, het is daarom ook mogelijk om bijles voor wiskunde of vakken als fysica te volgen in andere talen. Zo zijn er verschillende bijles leraren die je bijles kunnen geven in het Frans, maar ook voldoende bijles leraren die je bijles in het Engels kunnen geven. Indien je niets laat weten zal de bijles wiskunde gewoon in het Nederlands doorgaan!

Tijdens de eerste bijles of tijdens je eerste contact moment met de leraar die je bijles wiskunde kan komen geven zul je ook meteen kunnen bepalen hoeveel uur je per week nodig hebt. Ontdek er meer snel over.

Wat wil je leren?