Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren wiskunde in Brugge

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze wiskunde lesgevers hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 5 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren wiskunde reageren gemiddeld binnen de 2 uur.

Wiskunde in Brugge leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar wiskunde en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Brugge!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kost een wiskundeles per uur in Brugge en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van een wiskundecursus in Brugge is €19.

 

Tutoring-tarieven voor wiskundelessen zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je leraar
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft hun eerste wiskundeles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze wiskunde docenten in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om privé wiskundecursussen te geven in Brugge?

27 docenten zijn beschikbaar om wiskundelessen te geven in Brugge en de omliggende gebieden.

 

U kunt hun cv checken en de wiskundeleraar kiezen die past bij je behoeften.

 

Kies je les uit ons aanbod van meer dan 27 tutoren.

💻 Kunnen we op afstand via Skype of Zoom bijlessen Wiskunde volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Wiskunde meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Wiskunde bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan wiskundeleraren is gegeven in Brugge?

Leerlingen gaven hun wiskundeleraren gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 5 scores.

 

Een klantenservicemanager van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of via mail de hele week) als u vragen heeft over je cursus.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Waarom moet je beginnen met wiskundelessen in Brugge?

Formules, vergelijkingen, grafieken.. Wiskunde is een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Veel studenten worstelen het hele schooljaar met wiskunde, zowel op lager als hoger niveau. Dit is de reden waarom extra wiskundeles zo gewild is.

 

Met de hulp van een docent wiskunde kunnen veel studenten hun angst voor wiskunde overwinnen.

 

Altijd moeite gehad met het vak wiskunde, of ben je hartstikke goed in rekenen en wiskundesommen? Wiskunde is niet eenvoudig, maar Superprof helpt je de beste weg te vinden om moeilijke sommen op een eenvoudige en verstandelijke manier op te lossen. Superprof helpt je!

 

Alle wiskunde cursussen met een gecertificeerde tutor bieden je de mogelijkheid de verschillende wiskundige concepten beter onder de knie te krijgen.

 

Schrijf je in voor wiskundelessen om meer te leren over de verschillende wiskundige concepten met een competente leraar. Met de hulp van je leraar is het nu de perfecte gelegenheid om de verschillende wiskundige concepten efficiënter te leren beheersen.

 

Of je nu privélessen wilt volgen van thuis of op een externe locatie, kies je tutor en reserveer je lessen vandaag.

 

Er is een berichtensysteem waarmee je kan communiceren met je tutor om je wiskundeles in te plannen, zodat je kan leren vanuit huis of online via de webcam.

 

Gebruik onze zoekmachine om je wiskundeleraar te vinden tussen 27 docenten in Brugge.

 

Vind je wiskundeleraar

Wil je wiskunde in Brugge volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Neem bijlessen wiskunde in Brugge via Superprof

Waarom wiskunde leren?

De stelling van Pythagoras, algebra, vergelijkingen oplossen, vraagstukken oplossen, driehoeksmeetkunde… Het zijn allemaal wiskundige begrippen die menig scholier en student uit het middelbaar in Brugge en bij uitbreiding in Vlaanderen wel eens slapeloze nachten hebben bezorgd.

Maar is dat terecht? En waarom zijn mensen soms zo bang voor wiskunde?

Wiskunde is overal

Net zoals taal is wiskunde overal in ons leven aanwezig. Getallen en cijfers zijn overal. Vanaf dag één op school maak je kennis met de letters van het alfabet en de cijfers – beide vormen ze de basis van onze kennis. Met het alfabet leer je lezen, met de cijfers leer je rekenen.

Zelfs als je jezelf beschouwt als iemand die niets met wiskunde heeft, ben je in het dagelijkse leven toch continu met wiskunde bezig. Doe je inkopen in de supermarkt? Dan moet je kunnen rekenen om te weten of je voldoende geld hebt. Schilder je de muren van de woonkamer? Dan moet je de oppervlakte berekenen voor je verf koopt. Bak je tijdens het weekend een taart? Dan reken je met inhoudsmaten. Rekenen en een basiskennis van wiskunde heb je gewoon nodig in onze moderne maatschappij.

Inmiddels zijn we dankzij technologie in een stadium beland waarin we zelf niet langer het rekenwerk hoeven te doen. Onze smartphone, de slimme televisie, de wekker of de vele gadgets in de auto doen het werk voor ons. Maar ook deze apparaten functioneren weer dankzij wiskunde. Sterker nog, de vele technologische ontwikkelingen waar we vandaag de dag van profiteren hadden nooit bestaan als er geen wiskunde was geweest!

Wiskunde is wel degelijk belangrijk. Een goede reden dus om bijlessen te nemen of studiebegeleiding.

Wiskunde, een universele taal

Maar wiskunde is meer dan rekenen alleen. Wiskunde gaat ook over ingewikkelde formules, over verbanden leggen – bijvoorbeeld tussen tijd en snelheid – en over ellenlange berekeningen. Zonder de hogere wiskunde lagen er geen bruggen over rivieren, bouwden we geen appartementsblokken van honderden meters hoog, waren we nooit op de maan geland en hadden we nu geen computer of smartphone.

Omdat wiskunde werkt met cijfers, getallen, symbolen en formules is het bovendien een universele taal. Of je nu Nederlands spreekt, Italiaans, Frans, Engels, Arabisch of Chinees: overal ter wereld begrijpen wiskundigen elkaar.

Waarom leer je wiskunde op de middelbare school?

Het nut van rekenen en hogere wiskunde is dus wel duidelijk. Net daarom krijgt iedere leerling in het secundair onderwijs in Brugge een flink pakket wiskunde. Naast Nederlands, Frans en geschiedenis. De middelbare school legt de basis voor je verdere beroepskeuzes in het leven.

Het is dus best interessant en nuttig wat meer over wiskunde te leren en huiswerkbegeleiding te nemen. Er zijn heel veel soorten wiskunde, op verschillende niveaus en voor verschillende doeleinden. De meeste mensen die wiskunde leren of een bijles wiskunde nemen doen dat met een doel. Sommige anderen willen wat bijleren over wiskunde puur omdat ze het leuk vinden. Hoe dan ook: je hebt heel veel aan wiskunde.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om wiskunde te leren

Maar wat als de lessen wiskunde op de middelbare school niet volstaan om te slagen voor het wiskunde-examen? Als je de formules na urenlang studeren nog altijd niet begrijpt? Of blink jij juist uit in wiskunde en doe je mee aan de wiskunde-olympiade? Dan wil je je ongetwijfeld heel goed voorbereiden en extra oefenen. Of wil jij jezelf bijscholen om op de hogeschool of universiteit een wiskundige richting te volgen? Misschien worstel je als student psychologie met het vak statistiek?

Op het internet is veel informatie voorhanden waarmee je jezelf kan bijscholen en online eindeloos veel wiskunde-oefeningen kan maken.

Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan iemand in Brugge die beter is in wiskunde dan jij. Alles hangt af van je eigen niveau en het wiskundeonderdeel waarvoor je hulp nodig hebt.

Bijles met een privéleerkracht is een goede oplossing. Dan krijg je bijscholing op maat en precies de oefeningen die jij nodig hebt om je wiskundekennis bij te spijkeren. Bij Superprof vind je heel wat wiskundedocenten in en rond Brugge die jou kunnen helpen.

Wiskunde studeren in Brugge

Brugge Die Scone, wie kent  ze niet? De naam Brugge Die Scone duikt voor het eerst op in de reisliteratuur van de negentiende eeuw en verwijst naar de uitzonderlijke schoonheid van deze Vlaamse stad aan het water.

Door haar gunstige ligging en connectie met de zee ontwikkelde Brugge zich al vroeg in de middeleeuwen tot een internationale handelsstad met een bedrijvige haven. Al in de dertiende eeuw was Brugge het belangrijkste handelscentrum in West-Europa. De allereerste handelsbeurs ter wereld ontstond in Brugge op een plein voor de herberg die toen toebehoorde aan de familie Van der Beurse. De familie heeft zo voor eeuwig haar naam verbonden aan de financiële beurzen over de hele wereld.

Brugge bracht een van de beroemdste wiskundigen uit de geschiedenis voort: Simon Stevin. Hij werd geboren in 1548 in Brugge. Hij was een pionier in de wiskunde, natuurkunde en toegepaste wetenschappen. Een van zijn grote verwezenlijkingen is dat hij zijn theorieën publiceerde in het Nederlands. Hij bedacht Nederlandse termen of populariseerde ze en zo kreeg het Nederlands zijn eigen wetenschappelijk termen zoals wiskunde, meetkunde, natuurkunde, scheikunde en sterrenkunde. Hij vond het decimale stelsel voor breuken uit en ontwierp als ingenieur forten, verdedigingswerken, havenwerken en molens.

Brugge heeft uitstekende scholen waar je op elk gewenst niveau wiskunde kan studeren. Treed jij in de voetsporen van Simon Stevin met een van de volgende opleidingen?

Aan de Katholieke Hogeschool VIVES Campus Brugge kan je verschillende richtingen in de handelswetenschappen studeren, bijvoorbeeld de bachelor bedrijfsmanagement in accountancy-fiscaliteit. Of  je kiest bij de Industriële wetenschappen voor een bachelor in de elektromechanica of elektronica-ICT. Allemaal opleidingen die een degelijke voorkennis van wiskunde vragen.

De Katholieke Universiteit Leuven heeft een campus in Brugge waar je industriële ingenieurswetenschappen kan studeren op bachelor- en masterniveau.

Ook Howest – Hogeschool West-Vlaanderen – biedt verschillende wiskundegeoriënteerde opleidingen aan, zowel in dag- en avondonderwijs als in kortlopende cursussen. Zo kan je er Accountancy of Applied Computer Sciences volgen maar ook de bachelor-na-bachelor in bio-informatica.

Wil je jezelf grondig voorbereiden op de opleiding aan de hogeschool en heb je nood aan bijles wiskunde dan vind je in Brugge een ruime keuze aan docenten die jou in wiskunde kunnen bijscholen.                                                     

Vind een cursus wiskunde via in Brugge Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen en dus ook in Brugge voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden. Of voor wie in de voetsporen van de wiskundige Simon Stevin wil treden.

Op Superprof vind je dan ook een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen in en rond Brugge om jou bijles over wiskunde te geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen, die wiskundeleerkracht op school zijn of een wiskundige richting gestudeerd hebben in het hoger onderwijs en met hun kennis van wiskunde een professionele carrière uitgebouwd hebben

Ga naar Superprof, zoek op ‘wiskunde Brugge’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor Biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles wiskunde of extra wiskunde-oefeningen? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een wiskunde-examen of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent wiskunde in en rond Brugge die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jouw thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Brugse docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen wiskunde of de start van je ingenieursopleiding.

Wat wil je leren?