Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privé leraren dans in Gent

5.0 /5

Onze dans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

13 u

Zo snel als het licht! Onze docenten dansles reageren gemiddeld binnen de 13 uur.

Dans in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je danslessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Dans in Gent ?

De gemiddelde prijs van lessen Dans in Gent is €19

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een les nemen in Gent ?

Lessen Dans met behulp van ervaren zijn een kans om sneller vooruitgang te boeken.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen in Gent .

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren dans ook online lessen aan?

80% van de leraren biedt ook lessen Dans aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Dans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Dans bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn beschikbaar om Dans in Gent te geven?

Er zijn momenteel 4 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Dans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor je te vinden in Gent 

Vind je ideale leraar uit 4 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Dans beoordeeld in Gent ?

Gemeten over een aantal van 1 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je dans in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Dansles in Gent volgen via Superprof. Ontdek hoe het kan!

Leren dansen door aan dans les in Gent deel te nemen.

Wil je graag leren dansen of heb je al een aantal jaar ervaring in het volgen van dans lessen aan een dansschool, maar wil je je technieken nog verbeteren? Dan zijn er verschillende manieren waar je dit op kunt doen.

Aan dans lessen deelnemen is voor veel mensen iets wat alleen voor kinderen is, maar er zijn ook veel volwassenen die graag lessen zouden willen volgen. Ieder jaar zijn er dan ook verschillende organisaties in Vlaanderen die een workshop organiseren voor volwassenen aan dans les deel willen nemen.

Elke workshop heeft vaak een hoofdthema of een bepaalde dans stijl die aangeleerd zal worden. Zo heb je bijvoorbeeld een ballet dans workshop, maar ook een workshop voor modern Dance. De workshops worden vaak ingedeeld in verschillende soorten groepen, zo heb je de beginners en de gevorderden. De beginners zullen werken aan de basis van de dans terwijl de gevorderde een aantal uur aan complexe technieken zullen werken.

De voordelen van dans lessen

Wil je graag aan dans les deelnemen, maar heb je geen idee waarom je dit precies zou doen? Dan lees je in het volgende deel verschillende redenen waarom je best aan dans les deel kunt nemen.

Je werkt aan je conditie

Er zijn veel mensen die graag aan hun conditie willen werken, maar die niet graag naar een sportschool gaan. Echter is dansen een perfecte manier om aan je conditie te werken. Zo zal je iedere dans les een heel uur een full body work-out doen waardoor je ook automatisch aan je conditie werkt.

Het is zeer goed voor de ontwikkeling van kinderen

Doordat kinderen zeer snel groeien, is het zeer belangrijk dat hun spieren en hun lichaam ook goed gezond blijven. Je kunt ze daarom best een aantal jaar inschrijven bij een dansschool waar ze dansstijlen zoals ballet en modern dance zullen leren. Tijdens de les zullen ze namelijk hun spieren goed opwarmen en een aantal uur per week werken aan hun lenigheid en de verschillende danstechnieken!

Het volgen van dans les is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de creatieve kant van hun hersens. Zo zullen ze namelijk tijdens de les leren hoe ze op ritme moeten blijven en welke dans passen er op een bepaalde muzieksoort passen!

Het is een sociaal moment van je dag

Een van de grootste voordelen die je hebt wanneer je je gaat inschrijven bij een dansschool of wanneer je deel wilt nemen aan danslessen, is dat je wekelijks een aantal uur aan sociaal contact hebt met andere mensen die ook graag danslessen willen volgen! Hierdoor heb je vaak meteen een gespreksonderwerp en zul je niet een voor een moeten afspreken met verschillende mensen.

Zelf danslessen volgen in Gent

Heb je interesse om deel te nemen aan een aantal uur dans les of wil je graag leren dansen, maar weet je niet waar je hiervoor in Gent terecht kunt? Dan lees je best even verder.

Inschrijven bij een dansschool

In Gent heb je verschillende organisaties die danslessen voorzien, zo heb je bijna in elk dorp wel een dansschool waar je je bij kunt gaan inschrijven om aan dans lessen deel te nemen. Deze organisaties hebben vaak verschillende lessen voor kinderen die pas met dansen beginnen, maar ook voor volwassenen die de basis van het dansen nog onder de knie moeten krijgen.

Vaak worden de danslessen wekelijks gegeven in blokken van een of twee uur. Dit is handig voor de mensen die iedere week op hetzelfde moment vrij kunnen krijgen. Zo kunnen ze dit namelijk toevoegen aan hun bestaande kalender, echter zijn er ook mensen die niet iedere week op dezelfde avonden vrij hebben en die toch nog danslessen willen volgen. Ook voor deze mensen hebben we een oplossing gevonden.

Privé danslessen in Gent via Superprof

Iedereen die in Gent graag aan danslessen deel wilt nemen, heeft de mogelijkheid om hier verschillende leraren voor te vinden via het online platform van Superprof. Op dit online platform geef je aan in welke regio je graag lessen wilt volgen en op welk niveau je al aan dans kunt doen. Zodra je dit gedaan hebt zul je een lijst te zien krijgen met alle leraren die hun diensten in jouw buurt aanbieden.

Wanneer je aan dans les via het online platform van Superprof deelneemt heb je een aantal voordelen. Zo plan je zelf namelijk in hoeveel uur je aan dans les hebt per week en wanneer je deze lessen wilt volgen. Indien het niet mogelijk is voor de leraar om les aan huis te komen geven kun je de dansles ook via gratis online diensten houden zoals Skype en Zoom. Op deze minder kun je de dans les via je webcam volgen! Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste dansles in bij de leraren van Superprof!

Wat wil je leren?