Homepagina
Lessen geven

Danslessen in Antwerpen. Ontdek de mogelijkheden!

🥇 De beste dansers
💃 4 enthousiaste leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Geen commissie

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van leraren dans in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze dans leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20 euro per uur.

0 u

Zo snel als het licht! Onze docenten dansles reageren gemiddeld binnen de 0 uur.

1

Vind je dansleraar in Antwerpen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren dans en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis of webcamlessen).

2

Organiseer je danslessen in Antwerpen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3

Beleef nieuwe ervaringen in Antwerpen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten uitblinken in Dans

Dansles in Antwerpen met een privéleraar via Superprof. Waarom niet?

Leer dansen met een dansexpert in Antwerpen

Ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in dansen in Antwerpen? Wil je graag leren dansen en/of ben je op zoek naar lessen gericht op ballet, jazz dance, stijldansen, salsa dansen, tango, Latin, flamenco, streetdance, hip hop dans, afrobeat, twerken, oosterse dans, buikdansen, house dance, choreografie, moderne dans, ballroom dansen of andere soorten en stijlen, kennis en informatie opdoen, een dans workshop, privé les aan beginners, les dansen aan intermediates, dansles aan gevorderden, dansles aan kinderen, een workshop aan een groep, voorbereiding voor toelating aan een opleiding of dansschool, dansles voor een aantal uur, een aantal dagen, muziek en danslessen voor een aantal weken, les voor een aantal maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, muziek en danslessen online, een dans cursus online, les op een specifieke locatie, les in een studio, een proefles of iets dergelijks in Antwerpen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Meerdere leraren gespecialiseerd in dansen in Antwerpen

In Antwerpen beschikken we over meerdere leraren gespecialiseerd in dansen en het geven van dansles aan mensen op alle niveaus. Onze leraren gespecialiseerd in dansen geven verschillende soorten lessen, cursussen en workshops. Al zoek je naar lessen gericht op ballet, stijldansen, jazz, hip hop, salsa, merengue, tango, Latin, flamenco, choreografie of iets anders gegeven door een professionele leraar, kijk snel welke van onze leraren de lessen biedt waar jij naar zoekt. Er zijn meerdere leraren in Antwerpen, ongetwijfeld is er een geschikte leraar die jou kan helpen. Bekijk elk profiel en lees alle informatie op elk profiel goed door. Kijk welke van onze leraren gespecialiseerd is in het geven van de lessen die jij nodig hebt en neem een besluit. Als je hebt besloten met wie je aan de slag wilt, neem dan gelijk contact op. Dit kun je doen door op ‘Boek een les’ te drukken. Neem contact op met een van onze dansleraren in Antwerpen en boek je eerste les. Naast Antwerpen kun je ook leraren vinden gespecialiseerd in dans in andere steden en de rest van Vlaanderen.

Volg je danslessen op een ideale locatie

Om goed te leren dansen en oefenen is het belangrijk dat dit plaatsvindt op een geschikte locatie waar jij genoeg ruimte hebt om te leren dansen. De meeste van onze leraren in Antwerpen zijn in staat om les te geven op verschillende locaties. Je kan ervoor kiezen om dansles te volgen op de locatie bij jou thuis, op de locatie van de leraar of op een andere locatie binnen Antwerpen, bijvoorbeeld in een studio, dansschool of ergens anders. Op de profielen van de leraren kun je alle belangrijke informatie vinden met betrekking tot de locaties waar zijn dansles geven. Kijk snel welke van onze dansleraren in Antwerpen beschikbaar is en lesgeeft op jouw gewenste locatie en neem contact op. Leg tijdens het contact maken uit wat jij precies nodig hebt en waar jij wilt dat je lessen plaatsvinden. Ook heb je de mogelijkheid om je lessen online te volgen. Veel van onze leraren op Superprof bieden dansles online. Maak snel contact met een van onze leraren en start vandaag nog met je dansles op de locatie naar keuze!

Kies op welke tijden je dansles plaats moet vinden

Ook kun je bepalen op welke tijden je lessen plaats moeten vinden. Onze leraren in Antwerpen geven les op verschillende tijden. Ontdek welke van onze dansleraren beschikbaar is op de tijden waarop jij je dansles wilt volgen. Leg tijdens het contact opnemen uit op welke tijden jij graag je lessen wilt volgen, de leraar zal jou gelijk voorzien van alle informatie met betrekking tot de tijden waarop hij/zij beschikbaar is. Dankzij Superprof hoef je geen lessen meer te volgen op vaste en onpraktische tijden waar jij niet persoonlijk voor hebt gekozen. Het is zeer belangrijk dat je zelf kunt kiezen op welke tijden en locatie je lessen moeten plaatsvinden om jou een comfortabele en leerzame ervaring te kunnen garanderen. Er is geen betere manier om snel en effectief te leren dansen dan aan de slag gaan met een professionele dansleraar van Superprof. Wij hebben veel mensen geholpen met het leren dansen en/of het bereiken van andere doelen. Alle leerlingen die les hebben gevolgd met onze experts bevelen onze leraren aan iedereen aan. Wacht dus niet langer en boek je eerste les!

Start zo snel mogelijk met je eerste dansles in Antwerpen!

Al ben je op zoek naar een docent gespecialiseerd in dansen in Antwerpen, wil je graag leren dansen en/of ben je op zoek naar lessen gericht op ballet, jazz dance, stijldansen, salsa dansen, tango, Latin, flamenco, streetdance, hip hop dans, afrobeat, twerken, oosterse dans, buikdansen, house dance, choreografie, moderne dans, ballroom dansen of andere soorten en stijlen, kennis en informatie opdoen, een dans workshop, privé les aan beginners, les dansen aan intermediates, dansles aan gevorderden, dansles aan kinderen, een workshop aan een groep, voorbereiding voor toelating aan een opleiding of dansschool, dansles voor een aantal uur, een aantal dagen, muziek en danslessen voor een aantal weken, les voor een aantal maanden, een half jaar, een jaar of langer dan een jaar, muziek en danslessen online, een dans cursus online, les op een specifieke locatie, les in een studio, een proefles of iets dergelijks in Antwerpen, vind gelijk aan perfecte leraar voor het geven van de lessen die jij nodig hebt. Lees alle profielen en informatie goed door en beslis met wie jij aan de slag wilt. Als je een juiste beslissing hebt genomen, neem dan gelijk contact op en start vandaag nog!

 

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe beoordelen studenten hun bijles leraren Dansen in Antwerpen?

De leerlingen geven een gemiddelde rating van 5.0 van de vijf op een sample van 1 scores.

 

Het Superprof-team staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, de hele week in het geval van een vraag omtrent een cursus of privéles.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om bijles Dansen te geven in Antwerpen?

In Antwerpen en eromheen bieden 4 leraren een Dans cursus aan.

 

Je kan hun werkervaring checken en op basis daarvan kiezen welke bijlesleraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Dansen in Antwerpen uit 4 lesadvertenties.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een thuisles Dansen in Antwerpen?

In Antwerpen is de prijs van een cursus Dansen €20.

 

In Antwerpen is de gemiddelde prijs van een bijles Dansen €20.

 

De ervaring van de Dans tutor, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

👴🏼 Waarom zou je Dans les proberen?

Privélessen Dansen met een leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren, om beter te kunnen dansen met je partner, of om nòg beter te worden en kans te maken op de eerste plaats bij je danswedstrijd. Of wil je simpelweg het nodige onder de knie krijgen voor de openingsdans van je bruiloft? De redenen om te gaan dansen zijn legio.

 

Tango, Zumba en Funky Chicken zullen geen geheimen meer voor je zijn. Verras je partner met gecompliceerde choreografieën. De backswing of de kruispas, met alle professionele danstechnieken wordt jij de nieuwe Euvgenia Parakhina. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met Superprof.

 

Je selecteert je bijles leraar en je plant in real life of online je privélessen Dansen, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de tutor van jouw keuze om bijlessen Dansen te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je bijlessen Dansen in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 4 docenten Dansen in Antwerpen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kan je op Superprof ook online bijlessen Dansen volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Dansen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Dansen bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen