Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan Personal Coaches in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze personal coaches hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

27 €/u

Geweldige tarieven: 93% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 27 euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze Personal Trainers reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Personal trainer in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een les Fitness en Personal Training in Antwerpen?

In Antwerpen is de gemiddelde prijs van lessen Fitness en Personal Training €27.

De ervaring van de leraar Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om thuislessen Fitness en Personal Training te geven in Antwerpen en omgeving?

15 privé leraren Fitness en Personal Training bieden de mogelijkheid tot thuislessen Fitness en Personal Training in Antwerpen en in omliggende gebieden.

 

Je kan hun cursusaanbiedingen bekijken en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles Fitness en Personal Training in Antwerpen uit 15 leraren.

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun bijlesleraren Fitness en Personal Training in Antwerpen?

Uit 2 waarderingen geven de leerlingen een gemiddelde beoordeling van 5.0 uit 5.

 

Een advies op afstand is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per email, elke werkdag in het geval van een vraag omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👴🏼 Waarom volg je privélessen Fitness en Personal Training in Antwerpen?

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de leraar van jouw keuze om een cursus Fitness en Personal Training te nemen, vol vertrouwen en veilig. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale sportbegeleider aan de slag gaat. En dat is van belang, vooral bij iets dat zo is gefocust op je eigen lichaam als Personal Training! Je gaat letterlijk aan de slag met jezelf, inclusief je zwakke of onzekere punten, dus het is erg van belang dat je op je gemak bent en je niet beoordeeld en op je gemak voelt bij je trainer.

 

Indien je aan je BMI wilt werken, je wilt gaan deelnemen aan een triatlon, of gewoon beter in je vel wilt zitten: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan wonderen verrichten. We hebben ze in vele specialisaties, met een focus op elk niveau. Sommigen kunnen je begeleiden in Cardio en conditieopbouw, anderen kunnen je meenemen in hun expertise van fitness en krachttraining. Als je graag minder wilt wegen kunnen bijvoorbeeld trainers die affiniteit hebben met vechtsport een boel helpen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je privélessen Fitness en Personal Training in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 15 bijlesleraren Fitness en Personal Training in Antwerpen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kunnen we op afstand online lessen Fitness en Personal Training volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen personal training aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijlessen Fitness en Personal Training meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je personal training in Antwerpen volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een Personal Training in Antwerpen via Superprof

Waarom sporten met een personal trainer?

Wil je graag afvallen, gezonder en fitter worden, je spieren versterken of werken aan een betere conditie? Fitness is de perfecte sport om je lichaam op verschillende manieren te trainen. Letterlijk betekent fitness een geheel van sporten en oefeningen die je in de sportschool of thuis beoefent. Sporten doe je best onder begeleiding zodat je geen spieren overbelast en jouw lichaam op de juiste manier traint. Personal training is daarvoor de ideale oplossing. Wij zetten enkele voordelen van een personal trainer in Antwerpen op een rijtje.

Motivatie

Gebrek aan motivatie is vaak de hoofdreden waarom je het sporten niet volhoudt. Na een lange werkdag ’s avonds uit je luie stoel komen om je in het zweet te trainen is niet altijd gemakkelijk. Een personal trainer biedt jou een persoonlijk trainingsschema, geeft je structuur en pept je op. Zoek jouw personal trainer in Antwerpen die jou persoonlijk begeleidt.

Sport op maat met een personal coach

Heb je al een zekere leeftijd, een chronische ziekte of een tijdelijke aandoening? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom sporten in groepsverband voor jou niet haalbaar is. Een personal trainer ontwikkelt een bewegingsprogramma op maat van wat jij kan en wat goed is voor jouw lichaam.

Thuis sporten

Heb jij er geen behoefte aan om de deur uit te gaan maar wil je wel sporten en bewegen? Dan kan je natuurlijk gewoon thuis sporten. Zelf een trainingsprogramma opstellen en volhouden is echter niet zo gemakkelijk. Een personal trainer maakt voor jou een programma op maat en komt het je thuis aanleren. Heb je materiaal nodig om te aerobiccen of je spierkracht te trainen, dan brengt de personal trainer dat mee. Het enige wat jij nodig hebt is de keuken, huiskamer of garage.

Variatie in je fitnesstraining

Ga je naar de fitness dan staan daar een aantal vaste toestellen. Ga je aerobiccen dan doe je wekelijks dezelfde oefeningen en dansjes. Met een personal trainer aan je zijde beoefen jij alle sporten waar je zin in hebt. De ene week dansen en de volgende week krachttraining? Een goede personal sportcoach maakt met kennis van zaken jouw fitnessprogramma zo gevarieerd als jij wilt.

Fitnesstraining, coaching en sportbegeleiding op een locatie naar keuze

De grootste troef van een personal trainer is dat jij de locatie kiest om te sporten. Train je graag in het park of in het bos, i een grote sportschool, in een sportzaaltje van de personal coach of bij jou thuis in de keuken? Met jouw personal trainer spreek je af waar jij het liefst sport. Er zijn zelfs personal trainers die jou online begeleiden.

Sport met een personal trainer in Antwerpen

Antwerpen is de stad van de Antwerp 10 Miles, een jaarlijks weerkerende stratenloop met tienduizenden deelnemers. De stad zet sterk in op sport en gezondheid en biedt dan ook verschillende sportactiviteiten aan en heeft een ruim aanbod aan sportinfrastructuur binnen én buiten. Ook de talrijke parken in de stad en de grote groene regio’s in de provincie Antwerpen nodigen uit tot bewegen. Samen met jouw personal trainer vind jij in Antwerpen en omstreken vast de juiste locatie om te sporten op jouw tempo.

Sport online

Wist je dat je ook heel gemakkelijk online aan sport en fitness kan doen? Veel van onze personal trainers en sportcoaches staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Ze doen dat dan met videolessen of live met een webcam. Sommigen hebben thuis zelfs een eigen fitness-studio. Het enige wat je nodig hebt om online een fitness-sessie te volgen is een computer en een internetverbinding. En eventueel een webcam. In de lijst met personal trainers en sportcoaches die je krijgt via de zoekterm ‘personal training Antwerpen’ zie je meteen welke privédocent uit Antwerpen en omgeving de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Vind een personal trainer in Antwerpen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in en rond Antwerpen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan sportleraren en personal trainers die jou persoonlijk begeleiden bij je sportieve prestaties. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen? Sommigen beschikken over een eigen sportstudio.

Een betere manier om een personal trainer te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘personal training Antwerpen’  en krijgt meteen een lange lijst met sportcoaches en sportdocenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de fitnessleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte personal trainer!

De geknipte personal trainer voor jou!

Op Superprof beschikken wij over een enorme hoeveelheid sportcoaches en personal trainers verspreid over regio Antwerpen. Je vindt bij ons docenten gespecialiseerd in allerlei verschillende sporttakken van fitness over aerobics, gewichtheffen, dans tot lopen en krachttraining. Al onze leerkrachten zijn experts en weten precies hoe zij jou moeten helpen, zij gevende lessen die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Wij beschikken over docenten die lessen bieden aan zowel kinderen als volwassenen.

Als je een perfecte sportdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de personal trainer. Stuur de coach een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De personal trainer neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Aan de slag!

De personal trainers in Antwerpen en omstreken zijn gekwalificeerd en hebben de benodigde certificaten om fitnesslessen te geven.  Of je nu wilt afvallen, een betere algemene conditie nastreeft of jouw sportprestaties wilt verbeteren, in Antwerpen en omstreken vind je de personal trainer die bij jou past en een sportprogramma op maat van jouw gezondheid ontwikkelt.

Via Superprof vind je gemakkelijk een personal trainer of sportcoach in Antwerpen die jouw ritme volgt en jou persoonlijke begeleiding geeft. Bij jou thuis, op jouw tempo.

Scrol door de verschillende personal trainers en coaches op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Stel niet langer uit en begin vandaag nog met je training!

Wat wil je leren?