Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan Personal Coaches in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze personal coaches hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

29 €/u

Geweldige tarieven: 90% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 29 euro per uur.

7 u

Zo snel als het licht! Onze Personal Trainers reageren gemiddeld binnen de 7 uur.

Fitness in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je coach en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de gemiddelde prijs van privé lessen Fitness en Personal Training in Antwerpen?

In Antwerpen is de prijs van privé lessen Fitness en Personal Training €29.

De ervaring van de leraar Fitness en Personal Training, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beĂŻnvloeden.

 

Vele leraren bieden het eerste lesuur aan (97% van de docenten).

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren staan ​​tot je beschikking om bijlessen Fitness en Personal Training te geven in Antwerpen en omgeving?

In Antwerpen en eromheen geven 10 leraren Fitness en Personal Training lessen aan.

 

Je kan hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan selecteren welke tutor in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Fitness en Personal Training in Antwerpen uit 10 privéleraren.

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun docenten Fitness en Personal Training in Antwerpen?

De cursisten geven een gemiddelde score van 5.0 van de vijf op een meting van 1 reviews.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een cursus, staat het Superprof-team open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, vijf dagen per week.

 

Meer informatie over de meest gestelde vragen.

👴🏼 Vanuit welk perspectief kies je bijles Fitness en Personal Training in Antwerpen?

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om een training Fitness en Personal Training te nemen, vol vertrouwen en veilig. Zo verzeker je jezelf ervan dat je met de voor jou ideale Fitness en Personal Trainer aan de slag gaat. En dat is essentieel, vooral bij iets dat zo is gefocust op je eigen lichaam als Fitness en Personal Training! Je werkt letterlijk aan jezelf, je zwaktes en onzekerheden inbegrepen, dus het is van groot belang dat je je op je gemak voelt en je niet beoordeeld en op je gemak voelt bij je trainer.

 

Indien je aan je gewicht wilt werken, je mee wilt doen aan een triatlon, of je gewoon beter wilt voelen: een Fitness en Personal Trainer van Superprof kan je hierbij helpen. Je kan ze bij ons vinden in vele specialisaties, op allerlei niveaus. Sommigen kunnen je begeleiden in Cardio en Conditioning, anderen kunnen je begeleiden in fitness en krachttraining. Als je graag wilt afvallen kunnen daarnaast docenten die affiniteit hebben met boksen een boel helpen! De opties zijn eindeloos.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je privélessen Fitness en Personal Training vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 10 privéleraren Fitness en Personal Training in Antwerpen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

đź’» Kun je op Superprof ook een online cursus Fitness en Personal Training te volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Fitness en Personal Training meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Fitness en Personal Training bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je personal training in Antwerpen volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Fitness training en of les sportlessen in Antwerpen via Superprof

PrivĂ©leraren van fitness in Antwerpen

Kies zelf de leraar die je zal helpen leren in fitness. 
Superprof helpt je de meest geschikte leraar te vinden: wij verzamelen alle geschikte leraren fitness in Antwerpen en omgeving.

PrivĂ©les fitness zorgt ervoor om sneller progressie te boeken

Of het aan huis is of in een lokaal, krijg bijles in de buurt van Antwerpen van een ervaren leraar. Je cijfers of prestaties verbeteren, je accent vervagen, je in een onderwerp verdiepen is doeltreffender wanneer iemand je begeleidt.

Wat wil je leren?