Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan Frans leraren via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 235 beoordelingen.

21 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €21 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Frans leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Frans via webcam

Overleg met je leraar frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Frans online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

1064 leren bieden online lessen frans.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 1064 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

1064 leraren frans bieden aan om je te helpen met frans.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 1064 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 21 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar frans
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren frans krijgen?

Gemeten over een totaal van 235  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

1064 leraren frans  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Online cursus Frans volgen met een privéleraar via Superprof. Ontdek hoe het moet!

Waarom Frans leren?

Samen met het Engels is Frans letterlijk een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is de voertaal bij vele internationale organisaties en bij diplomatieke betrekkingen. En het is natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans daarom ook nu nog een grote troef op de arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er misschien zelfs gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. Het Franse chauvinisme zorgt ervoor dat de Franse overheid haar landstaal in bescherming neemt en de invloed van Engels zo veel mogelijk weert. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privédocent te zoeken.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Frans!

Ben je op zoek naar een docent of bijlesleraar Frans die jou de Franse taal aanleert in of rond Gent? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan goede docenten die jou kunnen helpen.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les, een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt, ook online!

Veel van onze docenten Frans  staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat jij nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Frans die je krijgt via de zoekfunctie op Superprof zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Frans te leren

In België is Frans een van de landstalen dus leert iedere leerling op school Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijlessen nodig of studiebegeleiding om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carrière dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles. Maar ook online vind je goede cursussen Frans. En wist je dat een privéleerkracht jou ook online, via webcam les kan geven?

Online les Frans

Ben je verliefd op de Franse taal, de Franse cultuur of op het land zelf? Wil je je carrièrekansen op de internationale arbeidsmarkt vergroten met kennis van het Frans? Maar heb je geen tijd of zin om avondlessen of workshops te volgen? Zoek dan een privéleerkracht die jou online les geeft, in realtime. Zo combineer je het beste van twee werelden: persoonlijke begeleiding op maat op jouw eigen tempo, bij jou thuis.

Enthousiaste docenten Frans vind je bij Superprof!

Goede bijlessen Frans zijn voor iedere leerling of student, ongeacht leeftijd of achtergrond, ontzettend nuttig zijn en helpen. Want waarom je ook wilt Frans leren, je vooruitgang zal grotendeels afhangen van de leraar die je hebt. Een leraar moet passie hebben en bevlogen zijn, kennis hebben van de taal maar ook weten hoe hij of zij moet lesgeven en daarnaast in staat zijn enthousiasme op jou, de leerling, over te brengen. En dat kan ook perfect via online bijlessen!

Dus of je nu een cursus Frans voor beginners volgt of juist een Franse les voor gevorderden zoekt, zorg ervoor dat je een leraar hebt die leeft voor zijn of haar vak! Op Superprof vind je zonder twijfel jouw bevlogen docent met webcam.

Vind een online cursus Frans via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in België voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan goede leraren en leraressen uit die jou bijles Frans of studiebegeleiding online geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren is er dus niet! Je gaat naar de zoekfunctie op Superprof en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Op het profiel van de leerkracht zie je of deze docent online lessen geeft. Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Boek snel jouw online leerkracht Frans!

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten welke huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Duits, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijlessen Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf voorbereiden op een examen Frans met examentraining of studiebegeleiding of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur?

Via Superprof vind je gemakkelijk een goede docent Frans die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft, ook online! Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Frans op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?