Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren informatica

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 56 beoordelingen.

19 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €19 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Informatica leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Informatica?

De gemiddelde prijs van lessen Informatica is €19.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Informatica nemen?

Met de hulp van een Informatica kan je goed worden in Informatica 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Informatica volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Informatica?

Er zijn momenteel 271 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Informatica lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 271 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Informatica beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 56 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je informatica leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren informatica!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Informatica leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Neem deel aan bijles informatica in Vlaanderen

Volg je een wiskunde opleiding en krijg je ook wekelijkse informatie lessen en heb je hier moeite mee? Dan kun je misschien best aan bijles informatica lessen deelnemen.

Bijles werd vroeger enkel aan kinderen gegeven die niet zo goed waren in wiskunde, talen of in vakken zoals economie. Echter kun je tegenwoordig voor vrijwel elk van aan bijles deelnemen. Ook voor vakken zoals wiskunde of zelfs informatica!

Veel studenten die nieuw zijn in Vlaanderen kunnen ook bijles volgen in een andere taal zoals het Engels. Heb je zelf interesse om aan bijles deel te nemen voor een vak zoals economie of wiskunde? Dan kun je best even verder lezen. We hebben het in het volgende deel namelijk over de manieren waarop je bijles in Vlaanderen zou kunnen volgen.

Wie kan bijles volgen

Bijlessen worden niet enkel aan studenten uit het secundair onderwijs gegeven. Er zijn veel verschillende bijles organisaties in Vlaanderen die bijlessen voor vakken zoals economie of informatica voorzien voor zowel studenten uit het hoger onderwijs als voor volwassenen die een nieuwe poging doen voor hun examentraining.

Vrijwel iedereen kan dus aan bijles deelnemen in Vlaanderen. Wacht niet langer en begin er vandaag nog aan.

Waar in Vlaanderen kun je lessen volgen voor informatica?

Ben je op zoek naar een bijles leraar of bijlessen voor het vak informatica en woon je in Vlaanderen? Dan kun je op verschillende manieren aan bijles deelnemen.

De studenten in het lager onderwijs en het secundair onderwijs hebben de mogelijkheid om bijles aan hun leerkracht van het vak informatica of wiskunde te vragen. Deze bijlessen worden dan tijdens de middagpauze of tussen de normale lessen gegeven. Het is een gratis manier voor een student om aan bijles deel te kunnen nemen voor informatica!

Een andere manier waarop je aan bijles voor informatica zou kunnen deelnemen is door contact op te nemen met een bijles organisatie in Vlaanderen die je met een bijles leraar voor informatica in contact kan brengen. Wanneer je bijles via zo een organisatie zoekt voor bijvoorbeeld wiskunde of informatica, zul je altijd moeten laten weten op welk onderwijs niveau je zit, bijvoorbeeld bijles informatica voor het secundair onderwijs.

De bijles zal worden gegeven door een leraar die al een aantal jaar aan ervaring heeft in het geven van bijlessen. De leraren van een organisatie zullen vaak voor een kleine meerprijs bijles aan huis komen geven. Zo kun je bijles volgen zonder dat je je moet verplaatsen.

Bijles informatica via Superprof

Ben je op zoek naar een bijles leraar die bijlessen informatica aan jou kan komen geven in jouw buurt? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je een bijles leraar die aan jou informatica bijles kan komen geven!

Je geeft de regio in waar je bijles informatica zou willen volgen, bijvoorbeeld in Gent, en je laat weten op welk onderwijs niveau je deze bijlessen zou willen volgen. Hierna kun je online contact opnemen met een leraar in jouw buurt.

Wanneer je bijles via het online platform van Superprof volgt zul je dit op verschillende manieren kunnen doen, zo kun je bijles aan huis volgen. Het kan echter zijn dat je dan de leraar wat extra moet betalen om de transportkosten te dekken. Ook kun je de informatica bijles bij de leraar thuis volgen.

De meeste bijles leraren hebben ook ervaring met het geven van bijles online via online diensten zoals Skype en zoom. Zo kun je toch nog bijles aan huis volgen zonder dat je leraar tot bij jou hoeft te komen! Wacht dus niet langer en begin vandaag nog aan het plannen van je eerste informatica of wiskunde bijles via het online platform van Superprof.

Wat wil je leren?