Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren life coaching

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 53 beoordelingen.

32 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €32 per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 2 uur.

Life coaching volgen is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Life coaching?

De gemiddelde prijs van lessen Life coaching is €32.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Life coaching nemen?

Met de hulp van een Life coaching kan je goed worden in Life coaching 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Life coaching volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen Life coaching aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Life coaching?

Er zijn momenteel 339 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Life coaching lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 339 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Life coaching beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 53 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je life coaching volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde life coaches!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Life coach cursus volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar. Ontdek alle opties in je buurt!

Iedereen heeft wel eens een burn out gekregen. Dit kan zijn ontstaan door een druk werkleven of  een gefaalde relatie. Speciaal voor deze mensen is er een life coach, die mensen begeleid na een moeilijke periode. Naast begeleiding geeft die ook adviezen.

Wat is een life coach

Een life coach kan gezien worden als een welzijnsprofessional die mensen helpt om succesvol te zijn in het leven. Als life coach help je mensen met hun persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Door ze te helpen met het verbeteren van relaties, het maken van een carrière en dagelijks leven. En help je mensen met het verduidelijken van hun doelen, obstakels die hen tegenhouden te identificeren en strategieën bedenken om obstakels te overwinnen. Jij zorgt ervoor dat iemand meer zelfvertrouwen krijgt en de dag vol zelfvertrouwen start. Je zorgt er daarnaast ook voor dat je client elke week succesvolle en goede dagen heeft. En met frisse moed op staat!

Vind jij het leuk om met mensen over hun leven te praten en hen te motiveren? En heb je een open mind?  Misschien kun jij dan een life coach opleiding volgen. Leer mensen begeleiden na een burn out. Schrijf je in voor een life coach opleidingen en verander mensen hun leven.

Life coach worden 

Zie je een carrière als life coach wel zitten? Schrijf je dan in voor een opleiding life coach. Er zijn verschillende opleidingen of cursussen die je kunt volgen om als coach aan de slag te kunnen gaan. Gelukkig is er geen specifieke vooropleiding vereist om deze cursus of opleiding te volgen. En zijn er verschillende plaatsen waar je deze coach opleidingen kunt volgen. Voor mensen die een carrière switch overwegen en overdag werken zijn er handige online opleidingen. Bij de opleiding voor Integrale Coaching kun je ook opgeleid worden om een belangrijke rol te spelen in het leiden, begeleiden en inspireren van mensen hun ontwikkeling. Deze opleiding is speciaal voor mensen die graag andere bijstaan en willen helpen om hun volle potentie te bereiken.  Na afloop van zo een life coach opleiding kun je toekomstige cliënten helpen hun geluk te vinden. En een gezonde balans te vinden tussen werk- en privéleven. Daarnaast ben je ook bekend met de verschillende knelpunten en weet je de verschillende probleemgebieden te analyseren. Je legt eerst een examen af, waarna jij een diploma krijgt en van start kunt met je carriere als life coach.

Wil jij ook graag zo een cursus of opleiding volgen? Bezoek dan online de Facebookpagina van de Academie voor Coaching en Counselling. Zij bieden verschillende coaching opleidingen. Met al deze kennis kun jij starten als life coach en zelf je eigen praktijk opzetten en aan slag gaan en mensen helpen met hun persoonlijke groei.  Er zijn ook andere websites waar je terecht kunt voor informatie, zoals de prijs die vaak exclusief btw berekend wordt.

Naast de persoonlijke cursussen en opleidingen kun je dit ook online doen. Enkele websites stellen je zelf in de gelegenheid om de cursus enkele dagen gratis te proberen.

Een luisterend oor 

Naar mensen luisteren, hen moed inspreken en uitdagen om nieuwe dingen te proberen behoren tot enkele taken van een life coach. Je zult mensen helpen om de eerste stap te maken richting een nieuw en beter leven. Vele mensen willen naast hun vast beroep coaching als bijbaan doen, houd wel rekening dat coachen veel eisend kan zijn. Helaas is dit beroep niet beschermd en kan iedereen, opgeleid of niet, zichzelf life coach noemen. Toch is het vak niet voor iedereen weggelegd. Ben jij er zeker van de een coach wilt worden schrijf je dan in voor een cursus life coach in Vlaanderen. Enkele opleidingen worden zelfs gratis aangeboden. Bij een erkende opleiding heb krijg je een wettelijk beschermd getuigschrift of diploma. Bij deze erkende opleiding krijg je ook huiswerk mee ter correctie, zodat je beter wordt in het vak. Dit zorgt er dus voor dat je echt gaat leren hoe je met mensen moet omgaan.

Zo leer je bij integrale coaching verschillende technieken waar je mensen mee kunt helpen. Een coaching counselling opleiding duurt in sommige gevallen maximaal een jaar, na dit jaar krijg je een diploma. En kun je zelfstandig te werk gaan als een life coach! Een coaching counselling opleiding duurt in sommige gevallen maximaal een jaar, na dit jaar krijg je een diploma. En kun je zelfstandig te werk gaan als een life coach! Daarnaast maakt een kmo-portefeuille het mogelijk om subsidie aan te vragen om je eigen praktijk te kunnen beginnen. Op deze manier kun je zelfstandig aan de slag als life coach.

Wat wil je leren?