Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren Nederlands (schoolvak)

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 357 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 4 uur.

Nederlands (schoolvak) leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Nederlands (schoolvak)?

De gemiddelde prijs van lessen Nederlands (schoolvak) is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Nederlands (schoolvak) nemen?

Met de hulp van een Nederlands (schoolvak) kan je goed worden in Nederlands (schoolvak) 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Nederlands (schoolvak) volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Nederlands (schoolvak)?

Er zijn momenteel 2542 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Nederlands (schoolvak) lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 2542 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Nederlands (schoolvak) beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 357 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Nederlands (schoolvak) leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Nederlands (schoolvak)!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Nederlands aan huis leren met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Over Nederlands

Heb je altijd al Nederlands willen leren in België en de rest van de wereld? Hier bij superprof bieden we een verscheidenheid aan cursussen om je te helpen ze onder de knie te krijgen en de beste in je vakgebied te zijn. We hebben ervoor gezorgd dat onze bijles oud-student hun doelen hebben bereikt en zelfs hun verwachtingen Nederlands hebben overtroffen.

Feiten

Nederlands is een van de drie officiële talen van België, naast Frans en Duits. Nederlands wordt niet alleen in Vlaanderen of Nederland gesproken. Hoewel het niet zo'n globale taal is als bijvoorbeeld Spaans, kun hoger je door Nederlands te spreken nu vol vertrouwen België, Suriname en het Caribisch gebied bezoeken, met name Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Lief hoor! Daarnaast lijkt het Nederlands een beetje op het Afrikaans, dat gesproken wordt in uur Zuid-Afrika en Namibië. Dat zijn 8 vliegen in 1 klap!

Het is een feit dat je bijna overal bijlessen in Vlaanderen Engels kunt spreken aan (ongeveer 86% van de bevolking spreekt Engels). Het is echter goed om basiszinnen te kennen, zodat u uw weg leraar kunt vinden op plaatsen waar niemand Engels spreekt. Wat zou les je doen als iedereen werd gehersenspoeld om Engels te vergeten? Hoewel dat uiterst onwaarschijnlijk is, snap je de essentie. Sommige mensen kunnen u onderwijs misschien niet volledig helpen of u vragen wat u nodig heeft in het onwaarschijnlijke geval economie dat u hulp nodig heeft. Geloof ons, met een beetje Nederlands kom je een heel eind.

Naast het kennen van basiswoorden en -zinnen om je nieuwe leven enigszins wiskunde onafhankelijk te leiden, zijn er ook een paar praktische redenen. Als u bijvoorbeeld een beetje Nederlands kent, wordt het lezen van restaurantmenu's, verkeersborden, kranten en ingrediëntenlijsten veel gemakkelijker. Je raakt niet verdwaald en je baant je een weg door een supermarkt! Het maakt ook administratieve procedures zoals het invullen van belastingen of het aanvragen van bepaalde toeslagen een stuk eenvoudiger. U heeft geen externe vertaler nodig en zult hoger onderwijs de voldoening hebben een stap dichter bij een volwaardige volwassene te zijn.

De verschillen van Nederlands

We hebben alles geoptimaliseerd voor de beste kwaliteit. Om een hint te geeft, weet u dat de belangrijkste Nederlandstalige bevolking de Vlaamse regio in Noord-België is? Vlaams is taal een dialectvariant afgeleid van het Nederlands, gesproken door veel mensen leer in andere Vlaamse steden, maar de dialecten zijn niet identiek. Hierdoor is het Nederlands een gemeenschappelijke taal die alle Vlamingen verstaan. Als je dit allemaal weet, kun je de belangrijkste reden om Nederlands te studeren afleiden. In de loop der jaren staan we erom bekend dat we student lesgeeft en begeleiden bij 'taalbegeleiding' en andere activiteiten; neem zo snel mogelijk contact met ons op, want we accepteren student van over de hele wereld.

Interessant is dat als je Nederlands wilt leren, je Nederlands zou moeten krijgen van een Vlaamse Belg. Belgisch Nederlands lijkt zoveel gemakkelijker te leren aangezien Belgisch Nederlands wordt gesproken met de zachte G. De harde G die in Nederland wordt gebruikt, maakt het moeilijk uit te spreken. Een herinnering dat andere klassen hier ook beschikbaar zijn, waarvan sommige; Nederlandse bijles, wiskunde bijlessen, Franse bijles, Engels bijles, die allemaal online kunnen worden geleerd via virtuele gesprekken. We hebben verschillende leerkracht die zijn opgeleid en deskundig zijn en volledig gecertificeerd zijn om de aan hen toegewezen cursussen te volgen. 

Wat Superprof aanbiedt

Onze manier van lesgeeft is anders dan wat student op school gewend zijn. We gebruiken Classroom om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Ook helpen contact we onze leerlingen met engels hun thuiswerk en de voorbereiding op toetsen en examens leerkracht.

Hier bij superprof bieden we andere cursussen aan die je helpen de perfecte baan van je keuze te vinden door je het maximale niveau te leren dat het zoeken naar banen gemakkelijk maakt (je kunt onze website raadplegen voor meer informatie hierover), het is kan nuttig zijn om een werkgever te laten zien dat u een beetje Nederlands verstaat. Zelfs het kunnen zeggen van basiszinnen kan gratis nuttig zijn voor banen als ober of serveerster of in de detailhandel. In banen waar u mogelijk communiceert met mensen, gasten of klanten, is het nooit een slechte zaak om op te scheppen over enige taalvaardigheid.

Online dienst

Zoals we al zeiden, bijlessen Nederlands, wiskunde en Frans zijn allemaal beschikbaar voor educatieve doeleinden. Het is voor ons van groot belang dat onze lessen aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen. We hebben de onderwerpen actueel gemaakt en makkelijk toepasbaar in de praktijk.

We hebben ook virtuele thuisbegeleiding waar je privéles wordt gevolgd, examenvoorbereiding, tests en andere tijdrovende taken voor deze cursussen; Spaans, Duits, Chemie, Frans, Nederlands. U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met onze website om contact met ons op te nemen en om meer uitleg hierover te vragen.

Hier is een leuk weetje over online leren; internet is tegenwoordig een onmisbaar hulpmiddel geworden: om te werken, te spelen, te communiceren en je leven en carrière te managen. Het spreekt vanzelf dat het huiswerkbegeleiding leren van cursussen ook online kan worden gedaan. Superprof heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om student te helpen leren. Alle onderwerpen zijn virtueel gecreëerd waardoor student thuis of waar dan ook deze lessen kunnen volgen en de kennis kunnen opdoen zonder stress zoals op scholen. Sommige van deze lessen omvatten; Nederlandse bijles, wiskunde bijles, Franse bijles, Engels bijles, Duitse bijles, economie bijles, chemie bijles, fysica bijles, bijles statistieken en nog veel meer. Naarmate je verder door het onderwijs vordert, krijg je de huis basisdingen te zien over bijles Nederlands en de geven voordelen van het leren van de taal.

We willen u ook informeren dat het leren van Nederlands bij ons alle taalbarrières zal wegnemen waar iemand later mee te maken kan krijgen, waarschijnlijk bij het communiceren of leren.

Waarom langer wachten?

Tot slot kunt u nu zelf beslissen over; Wat wil je, wat heb je nodig? Niet alleen de taal (grammatica, spelling, uitspraak, ...) maar ook tijd om te communiceren of kennis te maken met bijles statistiek het Vlaamse en Belgische leven. We kunnen woordenschat oefenen of specifieke situaties oefenen aan huis (werving, schoolgesprek, enz.

Op basis van de criteria van student die we aannemen, accepteren we alle student van alle rangen; basisschoolleerlingen, middelbaar scholieren, bovenbouw, onderbouw, en welke student dan ook die willen leren van de beste leraar gratis.

Via onze website kun je hulp aanvragen bij offline thuiswerk en privéles lessen.  Als u op zoek bent naar privéles lessen, kunt u optimaal profiteren van deze service die wij aanbieden; meld u gewoon aan op onze site en ga aan de slag.

Tot slot

Om de zaken af te ronden, plaatsen we dit als een herinnering aan waar onze site over gaat; bij Superprof bijlessen bieden we bijles Nederlands, wiskunde bijlessen, Frans bijlessen, chemie, fysica bijles, bijles Engels en andere online cursussen waar student uit alle delen van de wereld zich voor kunnen inschrijven. Alles van onderwijs tot ieder ander onderwerp. 

Wat wil je leren?