Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren Portugees

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 18 beoordelingen.

18 €/u

De beste prijzen: 96% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €18 per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 6 uur.

Portugees leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Portugees?

De gemiddelde prijs van lessen Portugees is €18.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Portugees nemen?

Met de hulp van een Portugees kan je goed worden in Portugees 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Portugees volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Portugees?

Er zijn momenteel 46 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Portugees lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 46 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Portugees beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 18 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Portugees leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Portugees!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Portugese les volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar. Leer vandaag nog alles over deze taal!

Volg lessen Portugees om de Portugese taal te leren spreken.

Heb je altijd al een andere taal willen leren spreken en heb je interesse om hier les voor te volgen of om aan een cursus deel te nemen? Dan is dit de perfecte blog voor jou, we hebben het namelijk over organisaties die lessen Portugees voorzien zodat jij de taal kunt leren spreken.

Veel mensen gaan graag op vakantie naar Portugal, maar wanneer ze er aankomen merken ze dat ze bijna niets van de locale taal kunnen begrijpen. Dit komt doordat het Portugees een vrij moeilijke taal is om te verstaan als je niet weet waar het over gaat.

Daarom raden wij aan dat iedereen die ooit eens naar Portugal wilt gaan, of de mensen die graag een nieuwe taal willen leren, een cursus Portugees volgt. Weet je niet waar je terecht kunt om aan een cursus Portugees deel te nemen? Lees dan snel verder.

Waar in Vlaanderen kun je lessen Portugees volgen?

Woon je in Vlaanderen en wil je graag les volgen om de taal Portugees te leren spreken? Dan heb je verschillende manieren om dit te doen in Vlaanderen.

Een van de meest populaire manieren om voor beginners aan de taal Portugees te beginnen is een beginners cursus volgen. Hierin zul je de basis van de taal leren. Wanneer je deze cursus afrond, zul je al aan een zeer eenvoudige conversatie in het Portugees kunnen beginnen.

Deze cursussen kunnen gevolgd worden door iedereen. Zo zijn er cursussen voor studenten die graag naar Portugal op uitwisseling willen gaan en daarom les willen volgen, maar er zijn ook Portugese cursussen voor volwassenen die de taal willen volgen.

In Vlaanderen kunnen de volwassenen die graag aan een Portugees cursus willen deelnemen terecht bij verschillende onderwijs organisaties. Het centrum voor volwassenenonderwijs heeft over heel Vlaanderen namelijk verschillende cursussen om de taal te leren spreken.

Studenten die Portugees willen leren spreken om aan een uitwisseling deel te nemen kunnen vaak lessen volgen via hun school. Vaak zijn deze extra cursussen gratis voor deze studenten. Dit is echter niet de enige methode om de taal Portugees onder de knie te krijgen, er bestaan namelijk ook privé lessen.

Privé Portugese lessen volgen om Portugees te leren spreken

Voor de mensen die graag op een efficiënte manier aan de taal cursus Portugees willen beginnen of beginners die eerst de basis van de taal onder de knie willen krijgen, kunnen best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof.

Op dit online platform vind je namelijk op een snelle manier een leraar die in jouw buurt je een cursus Portugees kan komen geven. Je geeft de regio in waar je de les wilt volgen en je laat weten op welk niveau de taal cursus gegeven moet worden. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een lijst te zien met alle leraren die je lessen Portugees kunnen komen geven.

De eerste les Portugees die je via Superprof volgt zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden. Dit komt doordat je leraar erachter wilt komen op welk niveau jouw Portugees vaardigheden liggen en wat je nog moet leren van de taal. Je kunt er zeker van zijn dat je de taal zult leren spreken, de meeste leraren van Superprof hebben namelijk al een aantal jaar ervaring in het geven van lessen Portugees!

De les die je via Superprof in plant kun je op verschillende manieren volgen. Zo kun je bij de Portugese leraar thuis gaan, maar hij of zij kan de lessen ook aan huis komen geven. Er is ook nog een andere methode om de privé Portugese les te volgen. Zo kun je de cursus ook online volgen via diensten zoals Skype en Zoom. Dit is vooral handig voor mensen die de taal Portugees enkel willen leren spreken.

Wat wil je leren?