Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van leraren schilderen in Antwerpen

Bekijk meer leraren

4.7 /5

Onze leraren schilderen hebben een gemiddelde rating van 4.7 over meer dan 3 beoordelingen.

22 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 22 euro per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze docenten schilderen reageren gemiddeld binnen de 2 uur.

Schilderen in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je schilderlessen in Antwerpen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden bijlesleraren schilderen uit Antwerpen beoordeeld?

Uit 3 reviews geven de studenten een gemiddelde waardering van 4.7 uit 5.

 

In het geval van vragen omtrent een cursus, staat het Superprof-team open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per mail, op werkdagen.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privé leraren zijn beschikbaar om bijles schilderen te geven in Antwerpen?

In Antwerpen en eromheen, bieden 7 privéleraren een Schilder cursus aan.

 

Je kan hun werkervaring bekijken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privélessen schilderen in Antwerpen uit 7 docenten.

💻 Kan je thuis online bijlessen Schilderen volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Schilderen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Schilderen bieden bovendien alle vrijheid om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Vanuit welk perspectief kies je een thuiscursus schilderen in Antwerpen?

Thuislessen schilderen met een privédocent maken het mogelijk om in een korte periode snel en veel te leren. Ga Van Gogh, Monet en Vermeer achterna met Superprof. Alle stijlen kan je bij ons leren; we hebben leraren van allerlei pluimage met allerlei specialismes. Aquarel, acryl, olie op doek... Misschien dat we niet zoveel pointillisten in huis hebben, maar kijk zeker even in ons aanbod. Een zoekopdracht invoeren is zo gedaan!

 

Je maakt je keuze voor je privé docent en je boekt in real life of online je privélessen schilderen, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen! Je kan zoveel schilders benaderen als je wilt gedurende één maand met een Student Pass.

 

Superprof helpt je om beter te leren schilderen. Het is niet zo makkelijk om een muur in een nieuwe kleur te schilderen, laat staan om een portret of landschap op een doek te krijgen. Je moet op veel aspecten letten zodat je het gewenste resultaat behaalt.

 

Via ons platform kan je contact opnemen met de docent van jouw keuze om lessen schilderen te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 7 leraren schilderenl in Antwerpen.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van lessen schilderen in Antwerpen?

In Antwerpen is het gemiddelde bedrag van een les schilderen €22.

 

De ervaring van de docent schilderen, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel leraren bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

Wil je schilderen in Antwerpen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren schilderen in Antwerpen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Schildercursus in Antwerpen volgen: boek je gewenste schilderleraar in een paar klikken met Superprof.

Word de Picasso van Antwerpen met lessen schilderen!

Heb je altijd al willen leren schilderen of aan een schilderles willen deelnemen? Woon je in de buurt van Antwerpen? Dan kun je best even verder lezen.

Schilderen is iets waar we allemaal wel aan deelnemen toen we jong waren, maar verder dan wat waterverf op een A4 blad zijn we niet gegaan. Veel volwassenen denken dat schilderen een verspilling van tijd is, maar dit is niet het geval.

Wanneer je lessen schilderen gevolgd hebt zul je snel merken dat het deelnemen aan deze lessen of aan schilderworkshops je kunnen helpen om de stress die je tijdens het werken krijgt te verwerken.

Deze mensen kunnen namelijk een aantal uur per week aan schilderen gaan doen in hun eigen atelier thuis of ze kunnen samenkomen tijdens de workshops en lessen om in groep aan schilderles deel te nemen.

Heb je zelf interesse in het deelnemen aan lessen schilderen of wil je graag naar een atelier gaan om een aantal uur te schilderen in Antwerpen? Lees dan snel verder.

Lessen schilderen volgen in Antwerpen

Wil je graag leren schilderen of aan een workshop schilderen deelnemen en woon je in de buurt van Antwerpen? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen om lessen schilderen te volgen.

Lessen schilderen volgen aan een kunst school

De meeste mensen die willen schilderen volgen lessen aan een kunst academie. Hier krijgen ze verschillende uren les per week en kunnen ze vrij aan hun schilder technieken werken in het atelier waar de lessen worden gegeven.

Tijdens deze lessen zul je nieuwe technieken leren om te schilderen, maar tijdens sommige lessen zul je ook leren tekenen. Zo heb je voor verschillende schilder stijlen een bepaalde stijl nodig zodat je de uitlijning kunt tekenen.

Leren schilderen door aan schilder workshops deel te nemen.

In Antwerpen zijn er ook veel verschillende organisaties die workshops om te leren schilderen organiseren. Tijdens deze workshops zul je slechts bepaalde technieken om te schilderen leren. Je moet dus goed kijken waarover de schilderles gaat voordat je je aan gaat melden om aan de cursus deel te nemen.

Deze schilder workshops duren vaak slechts een aantal uur waarbij je in een atelier met andere mensen zult werken aan de schilder technieken. Hier gaat het vaak over een bepaalde techniek zoals het naaktmodel schilderen of het olieverf schilderen.

Lessen schilderen volgen via Superprof

Wil je graag leren schilderen volgen, maar wil je niet aan groep lessen deelnemen? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk verschillende leraren die je cursussen schilderen in Antwerpen kunnen komen geven.

Via dit online platform kun je namelijk op een snelle manier een leraar vinden die je privé lessen schilderen kan komen geven. Je geeft de regio waar je de lessen wilt volgen in Antwerpen in en je laat weten op welk niveau jouw schildervaardigheden liggen. Wanneer je dit gedaan hebt kun je contact op nemen met een schilder leraar die je een privé cursus schilderen kan komen geven.

Je kunt er zeker van zijn dat de lessen schilderen via Superprof in Antwerpen van hoge kwaliteit zijn. De leraren hebben vaak al een aantal jaar aan ervaring in het geven van lessen schilderen. Je vaardigheden en technieken van het schilderen zullen dus bijna zeker naar het volgende niveau getild worden.

Wanneer je een privé cursus schilderen volgt in Antwerpen via Superprof, zul je een aantal voordelen hebben die je niet zou hebben wanneer je lessen schilderen aan een kunst academie zou volgen. Zo zul je bijvoorbeeld zelf de lessen schilderen kunnen inplannen. Zo hebben de mensen die overdag moeten werken de mogelijkheid om hun technieken schilderen te verbeteren, zonder dat ze hier vrij voor moeten vragen.

Het andere voordeel is dat je niet vast zit aan een leraar die je lessen schilderen geeft. Zo kun je wanneer je een aantal uur aan schilder lessen gevolgd hebt, de lessen tijdelijk stop zetten om zelf met het schilderen verder te gaan. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste schilderles in!

Wat wil je leren?