Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan leraren tekenen in Antwerpen

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze teken leraren hebben een gemiddelde rating van 4.8 gemeten over meer dan 4 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze docenten tekenen reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Tekenen in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je tekenlessen in Antwerpen

Overleg met je leraar tekenen en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Antwerpen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat kost een thuisles tekenen gemiddeld in Antwerpen en omgeving ?

In Antwerpen is de gemiddelde prijs van bijlessen tekenen €20.

 

Bijles kosten zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van je teken leraar
  • waar je lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

 

97% van docenten bieden het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om privé les tekenen te geven in Antwerpen?

In Antwerpen en in aangrenzende gebieden, bieden 15 leraren een cursus tekenen aan.

 

Je kan hun cursusaanbiedingen raadplegen en op basis daarvan selecteren welke privé leraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles tekenen uit meer dan 15 verschillende profielen.

💻 Kan je op Superprof ook online cursussen tekenen volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online les tekenen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen tekenen bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welk doel zou je privélessen tekenen gaan beginnen?

Bijles tekenen met een privédocent geven de mogelijkheid om snel allerlei nieuwe skills te leren. Denk aan schetsen, 3d-tekenen, portrettekenen en meer! De mogelijkheden zijn legio. Wacht niet langer en neem je eerste les op Superprof.

 

Je selecteert je leraar en je boekt in real life of online je bijlessen tekenen, autonoom en vrij van alle beperkingen! Voordat je het weet hebben Graf von Faber, Bruynzeel en Faber-Castell potloden geen geheimen meer voor je.

 

Of het je nou te doen is om beter je vrije tijd beter te benutten of om je creatieve knobbel voeden. Superprof helpt je om beter te leren tekenen. Tekenen is een fantastische kunstvorm, waar je waar en wanneer dan ook mee aan de slag kan. Of je nu in het park zit, aan het wachten bent op de bus of thuis in je atelier staat.

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om bijlessen Tekenen te nemen, vol vertrouwen en veilig. Zorg dat je door een deur kan met je tekenmeester!

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 15 docenten tekenen in Antwerpen.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

✒️ Hoe worden docenten tekenen uit Antwerpen beoordeeld?

De leerlingen geven een gemiddelde score van 4.8 uit 5 op een meting van 4 ratings.

 

In het geval van complicaties omtrent een bepaalde cursus, staat onze klantenservice klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, op werkdagen.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

Wil je tekenen in Antwerpen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Lees hier alles over tekenlessen met de beste artiesten in Antwerpen. Wacht niet langer en boek jouw eerste les met Superprof

Leer tekenen door aan les in Antwerpen deel te nemen!

Woon je in de buurt van Antwerpen en heb je altijd al willen leren tekenen? Dan is het volgen van teken lessen misschien wel iets voor jou! Lees er in deze blog alles over.

Kunnen tekenen is iets waar veel kinderen van dromen, sommige van deze kinderen zullen dan lessen volgen aan een kunst academie en zullen in een atelier aan les deelnemen om te leren tekenen. Tijdens deze lessen zullen ze leren schetsen en tekenen. Wanneer de kinderen al een aantal jaar aan ervaring hebben een paar uur per week aan les deelnemen, zullen schetsen lijken op echte kunstwerken.

Er zijn echter ook een aantal volwassenen die graag aan lessen om te leren tekenen willen deelnemen, maar die dit niet doen aangezien ze denken dat het een verspilling van tijd is. Leren tekenen heeft echter ook nog een aantal voordelen voor je. Lees in het volgende deel van deze blog wat deze voordelen zijn!

Waarom zou je aan lessen tekenen deelnemen?

Zoals we net al gezegd hebben zijn er veel mensen die denken dat leren tekenen een verspilling van tijd is. Daarom hebben we voor deze blog een aantal verschillende voordelen van het leren tekenen voorzien.

Het helpt je ontspannen

Er zijn veel mensen die na een drukke werkdag een boek lezen om tot rust te kunnen komen. Dit is echter niet het geval voor sommige mensen. Lees je niet graag en wil je toch iets vinden om tot rust te komen? Dan kun je best de hobby tekenen opnemen. Mensen die iedere week een aantal uur aan tekenen doen, zullen over het algemeen een stuk rustiger worden. Dit komt doordat hun focus volledig op het schetsen van de volgende lijnen gaat.

Wanneer je dus een cursus tekenen volgt, zul jij ook leren hoe je moet tekenen en zal het steeds leuker worden om aan een nieuw kunstwerk te beginnen.

Tekenen is een gratis hobby

Voor de meeste hobby's is het nodig om een dure outfit te kopen of om zeer specifieke spullen aan te schaffen. Om te kunnen tekenen hoeft dit allemaal niet. Zo kun je er al aan beginnen met een blaadje papier, een potlood en een gom. Het enige waar je effectief voor zult moeten betalen is het aantal uur dat je lessen volgt aan de kunst academie om te leren tekenen. Tijdens de les zul je verschillende technieken leren om beter te leren tekenen. Ook zul je leren over de verschillende soorten potloden en verschillende soorten papier waar je op kunt tekenen.

Moment van sociaal contact

Wanneer je aan een les tekenen deelneemt, zul je in contact komen met verschillende andere mensen die graag aan teken les deelnemen. Ook kun je tijdens het atelier ervoor kiezen om met deze mensen een pauze in te lassen om iets te gaan drinken in de kantine.

Zoals je ziet zijn er verschillende voordelen aan het volgen van teken les. Heb je zelf interesse om aan lessen tekenen deel te nemen, maar heb je geen idee waar je hiervoor terecht kunt? Dan lees je best even verder!

Waar kun je leren tekenen in Antwerpen?

Woon je in Antwerpen en wil je graag aan tekenles deelnemen? Dan kun je best een van de volgende mogelijkheden gebruiken.

Leren tekenen bij een kunst academie

In Antwerpen zijn er verschillende kunst academies waarbij je terecht kunt voor het volgen van een cursus tekenen. De les wordt vaak opgedeeld in verschillende niveaus. Ieder jaar heb je de mogelijkheid om je vaardigheden bij te werken zodat je aan het volgende niveau kunt beginnen.

Het enige nadeel aan het volgen van les aan een kunst academie, is dat je in de onderwerpen moet tekenen van de lessen. Indien je dus interesse hebt in een bepaalde stijl van het tekenen, zul je hier soms geen les voor kunnen volgen.

Leer tekenen met teken les via Superprof

Via het online platform van Superprof kun je over heel Antwerpen verschillende teken leraren vinden die je lessen kunnen komen geven. Je geeft via het platform aan in welke tekenstijl je graag wilt leren tekenen en in welke regio je de les wilt volgen.

Zodra je dit gedaan hebt kun je meteen beginnen aan het inplannen van je eerste les. De leerkrachten die hun diensten via Superprof aanbieden hebben stuk voor stuk ervaring in het tekenen en geven al een aantal jaar aan lessen tekenen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste les in!

Wat wil je leren?