Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren tennis in Gent

5.0 /5

Onze tennis leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

25 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les tennis kost 25 euro per uur.

15 u

Zo snel als het licht! Onze docenten tennis reageren gemiddeld binnen de 15 uur.

Tennis in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je tennislessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de prijs van bijlessen tennis in Gent?

In Gent is het gemiddelde bedrag van lessen tennis €25.

 

De ervaring van de tennis leraar, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de privé cursus beïnvloeden.

 

97% van privé leraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om privélessen tennis te geven in Gent en omgeving?

4 privéleraren tennis bieden de mogelijkheid tot bijlessen tennis in Gent en omgeving.

 

Je kan hun vaardigheden checken en op basis daarvan selecteren welke coach in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je thuislessen tennis uit meer dan 4 advertenties.

✒️ Hoe worden bijlesleraren tennis uit Gent beoordeeld?

Uit 1 reviews geven de leerlingen een gemiddelde beoordeling van 5.0 uit 5.

 

In het geval van complicaties omtrent een cursus, staat het Superprof-team tot je beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, op werkdagen.

 

Extra hulp nodig?

👴🏼 Met welke intentie kies je een cursus tennis in Gent?

Privélessen tennis met een privéleraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren. Maar vergeet niet: échte progressie en écht leren beoefenen zoals je favoriete tennisser. De sport is, naast het gegeven dat je er een geweldige conditie van krijgt, heel goed voor je zelfvertrouwen, conditie en je discipline. Doelen zijn er om te behalen. You can do it! Word jij de volgende Nadal of Federer?

 

Via ons platform kan je informatie uitwisselen met de coach van jouw keuze om privélessen tennis te nemen, vol vertrouwen en veilig.
Je selecteert je professor op Superprof en je boekt in real life of online je privélessen tennis, autonoom en vrij van beperkingen! Je kan dus simpel en laagdrempelig beginnen aan je trainingen. Waar wacht je nog op?

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je lessen tennis vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 4 privéleraren tennis in Gent.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online privélessen tennis volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

85% van de coaches biedt ook lessen tennis aan via webcam.

 

En wist je dat online cursussen tennis meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online privécursussen tennis bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je tennissen in Gent?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Ongeduldig om tennislessen in Gent te volgen? Lees er snel meer over

Leer de sport door in Gent aan tennis lessen deel te nemen!

Heb je interesse in het leren spelen van een sport, en lijkt het spelen van tennis je wel iets? Dan kun je in Gent op verschillende manieren aan tennis lessen deelnemen om de sport zo goed mogelijk te leren.

Tennis is een sport die je vrij eenvoudig kunt opnemen. Zo zal het bij de start nog al moeilijk gaan, maar de meeste mensen kunnen tegen het einde van de les toch wel al een tennis bal raken. Echter duurt het zeker een aantal jaar voordat je op een goed niveau aan tennis kunt spelen!

Tennis is een van de sporten die je vaak alleen zult moeten uitoefenen, maar de tennis lessen worden meestal in groep gegeven. Het beginner niveau of kinderen die van start willen gaan met tennis komen vaak terecht in kleine groepen tennis spelers. De tennisles zal meestal een uur duren waarbij de kinderen beurt om beurt aan oefeningen deelnemen.

Heb je interesse om jezelf in te schrijven of wil je graag je kinderen inschrijven om deel te nemen aan en aantal lessen om tennis te leren spelen? Dan kun je best even verder lezen.

Waar in Gent kun je terecht om aan tennis lessen deel te nemen.

Tennis is een zeer populaire sport in Vlaanderen en dit zorgt er dus ook voor dat er zowel veel kinderen als veel volwassenen de sport willen spelen. Om de sport te leren spelen, zul je ook moeten deelnemen aan verschillende tennis lessen. Heb je geen idee hoe je aan deze lessen kunt deelnemen? Dan kun je best even verder lezen.

Aan tennis lessen deel te nemen bij een club

In Gent heb je verschillende tennis clubs waarbij je terecht kunt voor het volgen van tennis lessen. Bij een tennis club hebben ze vaak lessen voor kinderen vanaf 4 jaar zodat ze al kunnen kennismaken met de tennis sport.

Ook volwassenen die nog op een beginner niveau tennis spelen kunnen zich bij een tennis club vaak inschrijven om een aantal uur aan tennisles te kunnen volgen. De trainers die de lessen geven hebben vaak al een aantal jaar aan ervaring in het geven van tennis les. Bij de tennis sport is het vaak normaal dat je slechts een of twee uur per week aan tennis les zult krijgen. De eerste les die je bij een tennis club volgt, zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden.

De mensen die bij een club tennis lessen volgen, hebben de kunnen na een aantal jaar aan lessen ook competitie spelen in tennis wedstrijden.

Privé tennis les volgen in Gent via Superprof

Naast het volgen van tennis les bij een tennis club, kun je de sport ook leren spelen op een privé manier. Privé tennis les zal helpen om je bij de start al meteen extra tips en tricks te kunnen geven. Zo zal de les namelijk altijd aan jouw niveau aangepast worden en zal er gewerkt kunnen worden aan de dingen die jij moeilijk vindt.

Heb je interesse in het volgen van privé tennis les, maar weet je niet waar je een leraar voor deze sport kan vinden? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Via dit online platform kun je in Gent eenvoudig en snel een tennis leraar vinden die tennis lessen aan jou kan komen geven.

Wanneer je privé tennis les volgt via Superprof, zul je een aantal voordelen hebben die je niet zou hebben indien je aan tennis lessen bij een tennis club zou deelnemen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de tennis lessen volledig zelf in te plannen zodat je aan de sport kunt beginnen wanneer je er ook echt tijd voor hebt. Ook kun je zelf kiezen hoeveel uur aan tennis les je per week zult kunnen volgen. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het volgen van tennis lessen in Gent via Superprof!

Wat wil je leren?