Homepagina
Lessen geven
 
 • (1 beoordeling)
S
Stach
« Ik heb Henk leren kennen aan de Erasmus Universiteit, waar hij als... Lees meer »
S
Stach
« Ik heb Henk leren kennen aan de Erasmus Universiteit, waar hij als student-assistent wekelijkse tutorials verzorgde voor het vak Filosofie van de Economie. In deze tutorials besprak hij economische en filosofische artikelen met studenten. Ook hielp hij hen met het schrijven van hun eindessay. Henk was erg betrokken en gaf duidelijk met plezier en energie les. Ook buiten lestijd stond hij klaar om studenten van extra uitleg te voorzien of om met hen in discussie te gaan over de artikelen of hun essay. Hij praat je niet naar de mond maar geeft écht aan waar verbeterpunten liggen en helpt je daar vervolgens bij. Zo gaf hij bijvoorbeeld zeer uitgebreide en behulpzame feedback op de concept-essays van studenten. Met zijn onderwijservaring en toewijding raad ik Henk van harte aan als leraar. Met vriendelijke groet, Stach Bosman (Onderwijsmedewerker bij de EUR) »
20€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Henk
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Economie
 • Micro economie
 • Macro economie
 • Kansberekening
 • Econometrie
Niveaus
 • Basisschool
 • Secundair onderwijs
 • Laatstejaarsstudent secundair onderwijs
 • Master
 • Volwassenenonderwijs
 • Bachelor
 • Bachelor afgestudeerd
 • Doctoraat
 • Anders

Masterstudent dubbelstudie Economie & Rechten geeft bijles in Economie op universitair en middelbaar niveau!

Methodologie

Leerlingen/studenten hebben ieder een eigen manier van leren/studeren. Daarom richt ik mijn lessen in op basis van de doelen en struikelblokken van de leerling, ouders of student. Vaak gebruik ik de eerste les of kennismaking om een beeld te krijgen van hoe iemand leert/studeert en stel ik op basis daarvan een voorlopige inrichting voor (die naderhand aangepast wordt indien deze suboptimaal blijkt).

Voorbeelden van hoe een les ingericht kan worden zijn als volgt: samen doornemen van de lesstof, -boeken of -slides. Samen of individueel maken of nakijken van huiswerk, oefenopgaves, -tentamens en -proefwerken. Hierbij zorg ik er altijd voor dat de student/leerling de stof beheerst en in staat is om opgaves te maken. Ik zal nooit simpelweg opgaves voor een ander maken.

Alhoewel ik geen formele kwalificaties heb put ik bij mijn werk als bijlesdocent uit mijn ruime ervaring met onderwijs, bijles en huiswerkbegeleiding.

Als bijlesdocent ben ik geduldig, inlevend, punctueel, voorbereid en flexibel. Ik probeer met mijn lesstructuur, voorbeelden en uitleg zoveel mogelijk aan te sluiten op de belevingswereld en leerstijl van de student/leerling.

Ik ben beschikbaar om op afstand of locatie lessen te verzorgen. Ik ben bereid om te reizen en ben niet te beroerd om inhoudelijke vragen buiten lestijd om te beantwoorden. Daarnaast verzorg ik lessen op locatie met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en kan ik daarbij een mondkapje dragen.

Ik ben beschikbaar om bijles te geven in de volgende vakken/onderwerpen:
- Middelbare school (zowel boven- als onderbouw en op alle onderwijsniveau's): Economie, M&O, Wiskunde A/B, Natuurkunde, Maatschappijleer, Aardrijkskunde.
- Universiteit/HBO (zowel bachelor- als masterstudenten): Economie, bedrijfseconomie, speltheorie, statistiek en eventueel andere (aangrenzende) vakken/onderwerpen in overleg.

Ervaring

Mijn eerste ervaring met bijles had ik op de middelbare school waar ik als bovenbouw-leerling twee jaar lang bijles gaf in Economie, M&O en Wiskunde A/B aan onderbouw-leerlingen.

Vervolgens in mijn vroege studententijd ruim een jaar als bijlesdocent en huiswerkbegeleider gewerkt bij Afterscool (vooral Economie, M&O, Wiskunde A/B, Natuurkunde, Aardrijkskunde, Maatschappijleer.

Daarna heb ik als onderwijsassistent gewerkt voor de economiefaculteit van de Erasmus Universiteit. Ik heb werkgroepen gegeven aan bachelorstudenten Economie & Bedrijfseconomie (zowel eerste, tweede als derdejaars) en was verantwoordelijk voor beoordelen van hun essays en tentamens.

Ten slotte heb ik sinds 2013 sporadisch bijles gegeven in diverse vakken op universitair niveau. Dit betrof studenten die via via met mij in contact zijn gekomen en moeite hadden met bepaalde onderdelen van hun vakkenpakket. Dit is tot nu toe altijd succesvol geweest (d.w.z. de studenten hebben de vakken gehaald nadat ik hun bijles heb verzorgd).

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 175€

Specificaties

- Tarieven kunnen hoger uitvallen indien er bovengemiddeld veel voorbereidingstijd nodig is van mijn kant.
- Reiskosten breng ik in rekening indien langer dan 20 minuten enkele reis per fiets vanaf mijn thuisadres.

Lessen aangeboden door Henk
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij u thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Economie
 • Micro economie
 • Macro economie
 • Kansberekening
 • Econometrie
Niveaus
 • Basisschool
 • Secundair onderwijs
 • Laatstejaarsstudent secundair onderwijs
 • Master
 • Volwassenenonderwijs
 • Bachelor
 • Bachelor afgestudeerd
 • Doctoraat
 • Anders

Henk's achtergrond

Te behalen:
- Master Beleidseconomie (Engelstalig, Erasmus Universiteit, hoef slechts mijn scriptie in te leveren. Tussentijds gemiddelde: 8.6)
- Master Rechtsgeleerdheid (Engelstalig, Erasmus Universiteit, hoef slechts mijn scriptie in te leveren. Tussentijds gemiddelde: 8.3)

Behaald:
- Tweetalig VWO (Lorentz Lyceum, Arnhem)
- Staatsexamen Natuurkunde
- Bachelor Rechtsgeleerdheid (Erasmus Universiteit)
- Bachelor Economie & Bedrijfseconomie (Erasmus Universiteit)

De beoordeling over Henk
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

1 aanbeveling

S
Stach

Ik heb Henk leren kennen aan de Erasmus Universiteit, waar hij als student-assistent wekelijkse tutorials verzorgde voor het vak Filosofie van de Economie. In deze tutorials besprak hij economische en filosofische artikelen met studenten. Ook hielp hij hen met het schrijven van hun eindessay.

Henk was erg betrokken en gaf duidelijk met plezier en energie les. Ook buiten lestijd stond hij klaar om studenten van extra uitleg te voorzien of om met hen in discussie te gaan over de artikelen of hun essay. Hij praat je niet naar de mond maar geeft écht aan waar verbeterpunten liggen en helpt je daar vervolgens bij. Zo gaf hij bijvoorbeeld zeer uitgebreide en behulpzame feedback op de concept-essays van studenten.

Met zijn onderwijservaring en toewijding raad ik Henk van harte aan als leraar.

Met vriendelijke groet,
Stach Bosman
(Onderwijsmedewerker bij de EUR)Vergelijkbare leraren

Economie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Micro economie. Leren is geen probleem meer, Macro economie toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Kansberekening is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Sint-Joost-ten-Node
University Tutor for Econometrics using any statistical software for quantitative analysis (i.e. R Studio, Stata,...)
50€
Martin
1e les gratis!

Technical Skills (application and often implementation from scratch): 1) Econometrics: Multivariate Regression, Discrete...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam, Nederland
Ervaren online bijles docent met persoonlijke aanpak geeft bijles en examentraining economie en M&O ( bedrijfseconomie )
25€
Adam
 • (32 beoordelingen)
1e les gratis!

Door een persoonlijke en betrokken aanpak, zorg ik vanaf de eerste les dat leerlingen zich vertrouwd voelen en alles durven...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Antwerpen
Studente lerarenopleiding geeft bijles voor leerlingen lager en secundair onderwijs (Nederlands, wiskunde, economie, WO, ...)
17€
Beyza
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik behandel mijn lessen op een gestructureerde manier. Ik neem de lessen eerst zelf door en structureer mijn lessen in...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Antwerpen
Master sociaal economische wetenschappen en master fiscaal recht. Vooral belastingen (fiscaliteit), maar ook boekhouden, economie en politieke wetenschappen
20€
Jef
1e les gratis!

Manier van les geven maakt niet uit, hangt af van de student wat deze wil. Ik heb jeugdbeweging ervaring (5 jaar leiding...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Antwerpen
Universitair handelswetenshappenstudent geeft economie les aan ASO studenten die in de tweede of derde graad zitten.
15€
Yordi
1e les gratis!

Ik probeer de onderwerpen te behandelen aan de hand van dagdagelijkse gebeurtenissen waar de leerstof op toegepast kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sint-Pieters-Leeuw
Universitair student Handelswetenschappen geeft bijles boekhouden en economie rond het pajottenland !
18€
Anthony
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de principes 'Learning by Doing' en 'Trial & Error'. Ik hoe theorie altijd zo kort mogelijk en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leuven
Masterstudente TEW geeft graag bijles in de economie aan leerlingen in het secundair onderwijs.
19€
Amata
1e les gratis!

Ik wil met de lerende zoeken naar alternatieve manieren om de leerstof te begrijpen. Het samen bekijken van goede...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Wervik
Leraar economie voor het secundair onderwijs, alle niveaus. Al jaren ervaring al bijlesgever voor leerlingen uit examencommissie.
19€
Yngwie
1e les gratis!

Ik kan op verschillende manieren les geven, van grotere groepen tot individuele lessen. We kunnen de leerstof gezamelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bonheiden
Bijles economie van een student Handelswetenschappen aan de KU Leuven voor middelbare school
25€
Jonas
1e les gratis!

In de lessen gaan we tewerk vanaf het probleem van de leerling en werken we stap per stap tot hij/zij het volledig begrijpt....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Diepenbeek
Ervaren universitair student Handelswetenschappen geeft bijles in de economie met veel enthousiasme
17€
Anne
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef les op het tempo en naar vraag van de student zelf. De lessen kennen een opbouw met inleiding, midden en slot. Met...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hasselt
Rechtenstudent geeft economie bijles voor het eerste tot zesde middelbaar regio Hasselt
15€
Julie
1e les gratis!

Ik werk graag met oefeningen en voorbeelden, ik heb veel geduld dus ik heb er ook geen probleem mee om iets 10 keer uit te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leuven
Student handelsingenieur die bijles geeft in verschillende economische en wiskundige vakken regio Leuven of Wezembeek-Oppem.
16€
Kristian
1e les gratis!

De eerste les overloop ik meestal samen met de leerling de leerstof en kijk waar de pijnpunten zijn. Dit kan een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij u thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 20€
5 uur 90€ 90€ 100€
10 uur 175€ 175€ 200€
Boek een les