Het gebruik van eetstokjes is een belangrijk element in de Chinese cultuur. Net als de geschiedenis van China of Chinese tekens, is het belangrijk en zelfs essentieel om het onder de knie te krijgen als we hopen ooit op een dag in het land van Kung Fu, thee en vuurwerk te werken!

Voor degenen die de gelegenheid hebben gehad om naar China te reizen, is het snel duidelijk hoe belangrijk het is om de taal te spreken, een maaltijd te bestellen of gewoon te communiceren en een gesprek te hebben met de lokale bevolking. Stel je dan eens voor hoe het is op ondernemerschapsniveau!

Vind vandaag nog gemakkelijk een cursus Chinees in Vlaanderen met een paar muisklikken. Talloze leraren staan bereid om je privéles te geven. Waar wacht je nog op?

Mandarijn leren voor bedrijven is een uitdaging voor Vlamingen, zeker; echter, deze taal wordt steeds meer gebruikt en de handel wordt heel vaak in het Chinees gedaan.

Een taal verdwijnt wanneer degenen die het spreken het geld en de macht niet meer hebben om het af te dwingen.

Dit is verre van het geval in China. Midden in de liberalisering, met zijn enorme bevolking, zijn groeiende middenklasse en een markt die net zo snel groeit als de kick in een Jet Li film.

Zelfs als we weten dat de beste taalkundigen niet noodzakelijk de beste verkopers zijn, is het beter om de kansen aan je zijde te hebben door Chinees, zijn vocabulaire en grammatica te leren om jezelf een geweldige baan te bezorgen.

Laten we degenen ontdekken die wedden op Chinees leren en waarom het goed is om Chinees te spreken en te schrijven om je aan te sluiten bij een bedrijf in China.

Leer veel manieren waarop je Chinees kunt leren ...

De beste leraren Chinees beschikbaar
Duyi
Duyi
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xin
Xin
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sofie
Sofie
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wen
Wen
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Fauziah
Fauziah
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xuming
Xuming
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lingxi
Lingxi
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Silvia
Silvia
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Duyi
Duyi
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xin
Xin
26€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Sofie
Sofie
24€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Wen
Wen
25€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Fauziah
Fauziah
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Xuming
Xuming
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lingxi
Lingxi
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Silvia
Silvia
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Universitaire Opleidingen Wedden op China

Wat zijn de regels op een Chinese school?
Wat is het niveau van discipline op een Chinese universiteit? ǀ Visualhunt - shuebox

Beoordeeld op het niveau van professoren en onderzoekers over de kwaliteit van het onderwijs en de inzet van de studenten op de werkplek, hebben de openbare en particuliere universiteiten veel te doen ...

In de particuliere sector komen scholen voor management en techniek in het algemeen in de buurt van China en Azië, door initiatieven voor te stellen die de economische en taalkundige trend volgen om Chinees te studeren of in China te studeren.

Op dezelfde manier als de inzet van digitale vorming - met de opkomst van alles in digitaal format - ontwikkelden bedrijfs- of technische scholen academische partnerschapsovereenkomsten, de implementatie van dubbele diploma's of zelfs de campus verplaatst naar China.

Chinees studeren met de hulp van Superprof.

Hier zijn enkele uitzonderlijke Mandarijn lessen online.

Volgens Chinese cijfers bevinden zich ongeveer 2.000 Nederlanders in ‘het Rijk van het Midden’ (cijfers 2018) voor een studie, stage of uitwisseling.

Het is dus parallel aan de vorming in het bedrijfsleven, communicatie of zelfs marketing dat studenten basiscursussen Chinees in Vlaanderen volgen, zowel schriftelijk als mondeling. Dit als reactie op de arbeidsmarkt in China waarvoor 'de kennis van het Chinees en het Chinees dialect is verplicht'. Beginners kunnen taal- en cultuurlessen volgen om de gecompliceerde Chinese karakters te leren en hen te helpen de uitspraak en uitdrukkingen onder de knie te krijgen. Het hebben van een autochtone Chinese leraar kan je helpen de verschillende Chinese tonen onder de knie te krijgen en je helpen vloeiend te leren spreken.

Behalve banen zoals financiering en functies die een sterke technische expertise vereisen, zijn buitenlandse of Chinese recruiters op zoek naar profielen die de Chinese cultuur kennen en die vloeiend zijn in de taal, de traditionele waarden van de draak en die een expertise in de taal hebben om snel te worden geïntegreerd met contracten.

Op een aantal universiteiten in Vlaanderen wordt Chinees onderwezen, een trend die de laatste jaren steeds meer toeneemt.

Ontdek onze Top 10 redenen om Chinees te leren!

Leer Mandarijn om deel uit te maken van de Marktplaats van de Toekomst

Leer Chinees als je in China wilt werken
Een bedrijf opzetten in China is een weg vol uitdagingen ǀ Visualhunt

China ontwikkelt zich economisch en met zijn aantal bedrijfsgebieden in de verkoop die sneller groeit dan de bekendheid van Jackie Chan (die een Oscar ontving).

Met deze groei is het het Chinese economische marktpotentieel die het daglicht in de komende jaren zou moeten zien en de vraag naar buitenlanders om Mandarijn of Kantonees te spreken neemt toe.

Momenteel worden de cijfers opgebouwd en ze liegen niet:

  • De koning van de e-commerce: als we denken aan handel op internet, denken we vaak aan de Verenigde Staten ... China vertegenwoordigt echter al 28% van de online verkoop met 430 miljard dollar in 2014. Vandaag heeft het 668 miljoen internet gebruikers voor 413 miljoen internetklanten. Ik laat je de berekeningen doen om te bepalen wie de grootste online markt ter wereld is!
  • De cinematografische industrie: zwaar getroffen in het Westen door illegaal downloaden, heeft The 7th Art in China sinds 2014 een toename van de verkoop met 48% ervaren. Een fenomeen dat aanhoudt en al 20 miljard yuan vertegenwoordigt (ongeveer 2 miljard euro);
  • Spellen voor mobiele telefoons: deze industrie, de laatste jaren nog volledig in ontwikkeling in het Westen, laten de ideeën voor de spellen voor mobiele telefoons in China meer dan één miljardair dromen, met een toename van 66% tussen 2014 en 2015. Nogmaals, de Verenigde Staten zou de eerste plaats in China moeten verlaten met voorspellingen van 100 miljoen dollar aan inkomsten in 2016.
  • Het toerisme: gewend om in groepen te reizen, lijken Chinese reizigers meer geneigd om alleen te reizen, zoals wordt bevestigd in het rapport van CITM (Chinese International Travel Monitor) dat aangeeft dat er 5% meer reizigers waren in vergelijking met 2014.

Ondanks de status van de nieuwe grootste economie, blijft China, net als veel andere landen ter wereld, gevoelig voor de natuurlijke en krachtige charme verzonden door de aanlokkelijkheid van buitenlandse producten.

Het Hemelse Rijk vertoont inderdaad een zekere rage voor de buitenlandse producten, met name Westerse producten. In 2015 plaatste niet minder dan 35% van de Chinese kopers bestellingen op buitenlandse sites, terwijl ze in 2014 slechts 26% vertegenwoordigden.

Vlaanderen en zijn hoogwaardige reputatie - met zijn luxe artikelen - kan het al proeven en er zijn veel bedrijven die sinds enkele jaren al een voet hebben gezet in China. Die zijn op zoek naar Vlaamse talenten met een goede Chinese woordenschat die weten hoe ze zich in het Mandarijn kunnen uitdrukken en hun gewoonten en gebruiken kennen.

Ontdek waarom Chinees leren je in staat stelt om te reizen!

Een Plek Vinden op de Chinese Arbeidsmarkt

Leer over de Chinese werkcultuur
Stage lopen in China is goed voor je professionele ontwikkeling en je CV ǀ Visualhunt - star5112

De curve van de werkloosheid is misschien recent gedaald in Vlaanderen (voor degenen die geen manipulatie in de cijfers zien), het is nog steeds niet gemakkelijk om een ​​baan te vinden.

De concurrentie in het zoeken naar een baan wordt moeilijker in Vlaanderen en de vreemde talen, het verblijf in het buitenland voor onderdompeling doeleinden, evenals de specifieke ervaringen, worden nu zeer gewaardeerd door werkgevers!

Met de opkomst van zaken in China en de rol die Vlaamse bedrijven in het land spelen, kunnen we ons het belang voorstellen dat het Mandarijn als ‘gelezen, gesproken en geschreven’ op het cv staat!

Om de vertalingen uit te voeren, een Chinese klant te behandelen of een verzoek te beantwoorden, is jouw expertise in de taal een voordeel dat zeer wordt gewaardeerd in de werkomgeving.

Of je het nu hebt geleerd op een bedrijfsschool, door onderdompeling op een Chinese school in China of zelfs met een privéleraar - we kunnen heel wat leraren vinden op Superprof, die beschikbaar zijn om instructie te geven - de kennis van de Chinese taal is een zeer effectief taalkundig onderscheid.

Ontdek hoe het bestuderen van de Chinese cultuur je kan helpen Chinees te leren ...

Leer Mandarijn Chinees om een ​​Team te Leiden

"Als ik Engels spreek, is het om te kopen, niet om te verkopen ..."

Het karakter van Patrick in The Truth als I Lie zou niet hebben kunnen integreren in de huidige Chinese markt.

Met het uitkomen van de middenklasse, het potentieel van de markt en de interesse voor de Westerse producten - zoals eerder vermeld - willen bedrijven in China vooral verkopen.

Hun producten, hun diensten of zelfs hun expertise, dromen Westerlingen ervan om een ​​reeks bedrijven in China aan te bieden die ze niet kunnen weigeren. Ondanks het aantrekkelijke aspect van de markt verschillen de Chinezen cultureel van landen van Latijnse en Angelsaksische en Rijnlandse afkomst en zijn ze moeilijker te overtuigen dat we ons kunnen voorstellen.

We zeggen bijvoorbeeld vaak dat een Chinese zakenman niet naar je belt als je zijn taal niet spreekt. Chinees spreken met een goede uitspraak om dingen in het dagelijks leven te verzekeren is een pluspunt.

Als dit idee in de feiten nog moet worden bewezen, benadrukt het een fundamenteel probleem voor de bedrijven die proberen door te dringen in de markt: de taalbarrière.

Om Mandarijn te spreken, in staat te zijn een transcript in pinyin-fonetiek te begrijpen of zich zelfs comfortabel te voelen met tonen, stellen de Chinese gesprekspartners gerust. Ze zullen een vorm van respect zien die je commerciële entiteiten dichterbij zal brengen.

Ideaal om economische relaties aan te gaan, veel meer dan het gebruiken van een vertaler die niet alles kon vertalen uit angst om een ​​van de twee actoren in de communicatie te beledigen ...

Je zult het begrepen hebben, het is niet essentieel omdat er tal van gesprekspartners zijn die Engels spreken, maar het is het concurrentievoordeel dat niet onbelangrijk is en veel zou kunnen opleveren ...

Bovendien is het voor een Vlaamse manager ideaal om Chinees te leren om de productiviteit en de efficiëntie van je management te verhogen. Stel je voor dat je elke keer een vertaler nodig hebt om met je team te praten. De dialogen van doven die hieruit kunnen voortvloeien en de communicatieproblemen die voor je bedrijf, zelfs voor je medewerkers, kostbaar kunnen zijn.

Chinese les Amsterdam, Superprof help je om de perfecte cursus voor je te vinden.

De Chinese draak is een teken van geluk
Als je in China wilt werken, moet je iets over de cultuur weten ǀ Visualhunt - jaythegardener

Naast de taal is het de Chinese cultuur die door de manager moet worden begrepen en geassimileerd om gebaren, groeten, opmerkingen of tekens die verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd te voorkomen en je collega zich te schamen.

Management is een menselijke wetenschap, daarom is het noodzakelijk om de menselijke waarden van je Chinese werknemers te begrijpen om je samenwerking te verbeteren.

Vind meer redenen om cursus Chinees te leren ...

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Joep

Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met oog voor detail waarbij ik dit zo goed mogelijk in mijn teksten implementeert. Ik probeer steeds een uniek invalshoek te vinden om ieder woord optimaal naar de lezer over te brengen. Passie voor talloze onderwerpen en stellig een grote liefhebber voor het fietsen!