Sinds het startschot in 2013 van ons één op één bijlesplatform hebben wij voortdurend benadrukt hoe belangrijk de vertrouwensrelatie is tussen het Superprof team en alle gebruikers van de website. Wij geloven dat het succes van onze bijles website in grote mate afhankelijk is van deze relatie.  Of je nu op zoek bent naar een leraar voor thuis les of een aspirant bijlesleraar bent, in beide gevallen wil je veilig en stressvrij aan het werk kunnen. Daarom helpen we nieuwe bijlesleraren om hun profiel op te zetten. Klik hier voor studiebegeleiding en begin vandaag nog. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Marketingfacts (NIMA) gebruikt 94% of de onderzochten het internet op hun smartphone. Mensen zijn zich echter bewust dat er mogelijke gevaren verbonden zijn aan het gebruik van dit medium. Het is belangrijk om waakzaam te zijn als het gaat om persoonlijke gegevens gaat en gevoelige informatie zoals bank details alleen aan aan vertrouwde sites door te verstrekken. Klik hier voor studiebegeleiding Nijmegen

muur met wel honderd beveiligingscamera's
We doen nooit water bij de wijn wat de beveiliging van je gegevens betreft | bron: Pixabay - Pexels
Het digitale tijdperk heeft met technologie een hele nieuwe bijlesmarkt geopend. Superprof heeft in tegenstelling tot de gebruikelijke bijlesbedrijven hier gebruik van gemaakt door alle contacten tussen de bijlesleraar en zijn leerling online te laten verlopen. We waarderen het toenemende nut van het internet voor het dagelijks leven en willen graag deel uitmaken van de oplossing van problemen van onze tijd door technologische vooruitgang te benutten. Dit is de reden waarom we willen dat onze gebruikers ons volledig kunnen vertrouwen. Alleen dan kunnen we hen helpen om met succes gebruik te maken van de aangeboden bijlessen. Het hoofddoel sinds onze start van het Superprof avontuur is dat iedereen op gelijke wijze toegang heeft tot het uitwisselen van kennis. En of onze studenten nu met een schone lei willen beginnen, huiswerk hulp nodig hebben, hun geheugen wat een bepaald onderwerp willen opfrissen of hun studievaardigheden willen bijschaven, hun doel kan alleen bereikt worden als we onze beloften waarmaken. Voor degenen die onze hulp willen gebruiken op hun zoektocht naar academisch succes maar ook voor regelmatige gebruikers van Superprof willen we hier de garantstelling van ons team aangeven. Lees ook waarom onze klanten zo tevreden zijn!

De beste leraren Bijles beschikbaar
Annelien
Annelien
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Elise
5
5 (5 reviews)
Elise
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lisa
5
5 (5 reviews)
Lisa
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Fidan
Fidan
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ozge
Ozge
10€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Natasja
5
5 (3 reviews)
Natasja
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Esther
Esther
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Katoo
4,5
4,5 (2 reviews)
Katoo
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Annelien
Annelien
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Elise
5
5 (5 reviews)
Elise
20€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Lisa
5
5 (5 reviews)
Lisa
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Fidan
Fidan
12€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Ozge
Ozge
10€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Natasja
5
5 (3 reviews)
Natasja
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Esther
Esther
15€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Katoo
4,5
4,5 (2 reviews)
Katoo
18€
/u
Gift icon
1e les gratis!
Let's go

Geverifieerde Beoordelingen van Onze Bijlesleraren

De mening van andere internetgebruikers heeft veel invloed op degenen die een online beslissing willen maken. In steeds grotere aantallen lezen mensen die browsen wat beoordelingen zeggen alvorens ze geld besteden aan een product of een dienstverlening. Tot onze verbazing zouden mensen uit deze groep gewillig zijn om zich in te schrijven bij een bijlesbedrijf ook al hebben ze geen enkele zeggenschap in de keuze van hun bijlesleraar of studiebegeleider! Bij Superprof begrijpen we het belang van vertrouwde en op de leerling aangepaste bijlesdiensten waar studenten zelf een bijlesleraar kunnen vinden die bij hen past. We zijn ervan overtuigd dat leerlingen de gelegenheid moeten hebben om kennis te nemen van de methodiek van iedere bijlesleraar. Alleen dan zullen ze zelf de keuze kunnen maken op basis van hun sterke en zwakke kanten en of ze onderwezen zullen worden op grond van hun voorkeurs leerstijl. Hoe kun je er zeker van zijn dat een bijlesleraar geschikt zal zijn om je in het leren te helpen? Wat voor oefeningen zal je bijlesdocent je geven? Deze vragen zullen onbeantwoord blijven totdat je je bijlesleraar ontmoet. Eigenlijk is er dus geen verschil met het contact opnemen met iemand die bij voorbeeld een advertentie heeft geplaatst in de plaatselijke krant of op het prikbord in de buurtwinkel. Een bijlesleraar op Superprof vinden geeft je daarentegen een veel beter idee van zijn of haar lesmethoden omdat je kunt lezen wat voor kwalificaties, ervaring en kennisgebieden ze aangeven. Je zult dus in staat zijn om de bijlesleraar van je dromen te kunnen vinden! En daarom heeft het Superprof team zich gewijd aan deze revolutionaire onderwijsservice sinds het zes jaar geleden werd opgericht.

verschillende dobbelstenen
Bij Superprof is het geen toeval welke bijlesleraar je krijgt - de keus is aan jou | bron: Pixabay - ejaugsburg
Eén deel van onze doelstelling is om er zeker van te zijn dat leerlingen de gelegenheid hebben om overtuigd te zijn dat de bijlesleraar in hun leerbehoeften kan voorzien alvorens een financiële afspraak te maken. Ons geverifiëerd beoordelingssysteem maakt het mogelijk om de kwaliteit van onze bijlesleraren te meten:

  • de één op één leraar vraagt voorgaande studenten om een beoordeling op hun profiel te schrijven
  • hierdoor blijven bijlesleraren gemotiveerd om lessen van hoge kwaliteit te leveren aangezien dat goede beoordelingen oplevert en dus meer studenten
  • beoordelingen geven toekomstige leerlingen de gelegenheid te lezen over de leerstijl van de bijlesleraar waardoor ze een goed ingelichte beslissing kunnen nemen

En daar komt nog bij dat je kosteloos kunt browsen in alle leraar profielen!

Eisen van Bevoegdheid om Bijlesleraar te Worden bij Superprof

In tegenstelling tot vrijwel alle bijlesbedrijven vereist Superprof niet van aspirant bijlesleraren een minimum niveau van bevoegdheid om met bijlesbegeleiding te beginnen. Dit houdt dus in dat je geen bevoegd docent hoeft te zijn. Er is geen vereist niveau dus je kunt op hogeschool of universiteitsniveau bijles geven terwijl je zelf nog student bent.

student met boeken
Ook tijdens je studie kun je anderen bijles geven | bron: Element5 Digital op Unsplash
Een ieder die kennis kan delen met anderen kan ook bijles geven. Het enige dat we vragen is dat de bijlesleraren passie hebben voor hun vakgebied en goed overwegen hoe ze hun lesplannen samenstellen alvorens met bijlessen te beginnen. Ons soepel systeem staat toe dat autodidacten of professionelen buiten het onderwijssysteem ook deel kunnen uitmaken van de bijlesgemeenschap. Zij beschikken over waardevolle ervaring die van veel nut kan zijn voor scholieren en studenten. Desalniettemin zul je voor schoolse vakken normaal gesproken wel een bijlesleraar willen hebben die je cijfers met zijn of haar passende bevoegdheid kan opkrikken. Wij controleren en geven onze goedkeuring aan de bevoegdheden van iedere bijlesleraar zodat je weet wat je krijgt. We doen dit door ze te vragen om copieën van hun certificaten en examens in te sturen. Daarnaast verifiëren we hun identiteit zodat we weten dat ze je vertrouwen waard zijn. Als eenmaal ons team zijn goedkeuring heeft verleend aan de documenten en de identiteit van de bijlesleraar dan wordt een groen vinkje bij "Profiel en diploma geverifieerd" weergegeven aan de kant van hun profielpagina.

Een Online Bijles Ervaring Zonder Advertenties

Vrijwel niemand is enthousiast over online advertenties. Bij Superprof begrijpen we hoe hinderlijk zulke advertenties kunnen zijn en doen ons best om iedereen daarvan te vrijwaren. Op onze website vinden per dag meer dan 12.000 zoekakties plaats voor allerlei bijlessen van schoolse vakken en sport coaching tot muzieklessen. Geen enkele van die zoekacties wordt belaagd door advertenties!

Op Maat Gesneden Zoekresultaten

Onze website is opgezet met de gebruiker in het vizier. Daardoor is het een ergonomisch platform geworden dat gemakkelijk is in het gebruik. Elke zoekopdracht van de Superprof website is aangepast aan de omstandigheden van de student. Het platform houdt rekening met je woonomgeving en laat eerst bijlesleraren zien die het dichtst bij je wonen. Als je op zoek bent naar een wiskundeleraar in Utrecht dan zorgen wij ervoor dat je voor één op één lessen niet wordt geconfronteerd met bijlesleraren uit Groningen.

man noteert op schrijfblok
Wij nemen je het verifiëren van de bijlesleraren uit handen | bron: Pixabay - StartupStockPhotos
Met meer dan 2 miljoen zeer gemotiveerde en gepassioneerde bijlesleraren is Superprof de grootste bijlesgemeenschap in Europa. Je vraagt je misschien af hoe de zoekresultaten worden gesorteerd als je een zoekpoging uitvoert. Bijlesleraren worden gerangschikt volgens:

  • hun geografische locatie
  • het onderwerp waarin ze les geven
  • of hun profiel en bevoegdheid past bij wat je naar op zoek bent
  • hun reactietijd (meestal minder dan 24 uur)

Bescherming van Je Persoonlijke Gegevens

Bescherming van gegevens is van groot belang voor het Superprof team. Ze werken hard om een vertrouwensbasis tussen hen en de gebruikers in stand te houden. We doen al het mogelijke om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Ook worden je gegevens nooit op een commerciële manier gebruikt. We zullen ook nooit gegevens aan derden verkopen. Als je je Superprof profiel opzet vul je je naam, adres en bevoegdheden in, maar deze gegevens blijven strikt geheim.

Hoe Bijlessen Binnen Superprof Functioneren

Internetgebruikers zijn vaak beducht om hun gegevens online in te toetsen en met goed recht. Daarom passen wij forse beveiligingen toe om er zeker van te zijn dat alle gebruikers, zowel studenten als bijlesleraren bescherming genieten. Je aanmelden bij Superprof is heel eenvoudig, of je nu een bijlesleraar of een leerling bent:

  • je geeft je gratis op
  • je vult je profiel met zo veel mogelijk informatie in
  • je betaalt niets als je zoekacties pleegt of bijlesleraren of studenten benadert

De enige kosten die door studenten betaald worden is voor de lesuren. Bijlesleraren betalen geen provisie.

Superprof is voor leraren gratis in het gebruik.

Wij geven toegang tot de kundigheid van de beste bijlesleraren die Nederland te bieden heeft. Leerlingen kunnen met veel genoegen van onze diensten gebruik maken. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven!

>

Het platform dat privé leraren en leerlingen met elkaar verbindt

1e les gratis

Vond je dit artikel leuk? Laat een beoordeling achter!

5,00 (1 beoordeling(en))
Laden...

Joep

Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid met oog voor detail waarbij ik dit zo goed mogelijk in mijn teksten implementeert. Ik probeer steeds een uniek invalshoek te vinden om ieder woord optimaal naar de lezer over te brengen. Passie voor talloze onderwerpen en stellig een grote liefhebber voor het fietsen!