Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren arabisch

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 19 beoordelingen.

17 €/u

De beste prijzen: 100% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €17 per uur.

7 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 7 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Arabisch

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Arabisch?

De gemiddelde prijs van lessen Arabisch is €17.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Arabisch nemen?

Met de hulp van een Arabisch kan je goed worden in Arabisch 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Arabisch volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Arabisch?

Er zijn momenteel 131 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Arabisch lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 131 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Arabisch beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 19 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Arabische les volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Over de taal

De Arabische taal heeft 30 moderne varianten of dialecten. Tegenwoordig wordt de Modern Standard Arabisch of de Standard Arabisch ook gebruikt in formele spraak en geschrift in de Arabische wereld. Het Arabisch is ook de taal van de Koran, het heilige boek van de moslims. De moderne versies van dit heilig boek zijn geschreven in Modern standaard Arabisch.  De basis van het Modern Standaard Arabisch is de klassieke versie en de verschillen tussen de twee hebben te maken met vereenvoudiging en modernisering van schrijf- en spreekstijlen.

Cursus Arabisch 

Arabische cursussen zijn beschikbaar op hogescholen, universiteiten en niet te vergeten online. De Arabische taal werd in 1973 de zesde officiële werktaal van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en haar belangrijkste commissies (de andere waren Chinees, Engels, Frans, Russisch en Spaans). Er zijn tientallen redenen waarom jij een Arabische lessen zou moeten volgen. Alhoewel deze taal geen makkelijke taal is om te leren, zal het leren van Arabisch de beste beslissing zijn die je ooit hebt genomen. 

Bij het lezen van de Arabische woorden moet nauwkeurig letten op de uitspraak van de klanken van de verschillende letters. Als je een punt verkeerd plaats, veranderd de uitspraak van het woord en ook de betekenis. De Arabische taal wordt van links naar rechts in cursieve stijl geschreven. Daarnaast wordt elk letter op zijn eigen manier geschreven. Het gebeurt wel eens dat het letter alleen geschreven wordt en soms samengevoegd wordt met een ander letter. 

Een nieuwe taal online leren 

Sinds de komst van het internet is het mogelijk geworden om vanuit je luie stoel cursussen en trainingen te kunnen volgen. Zo is het ook mogelijk om Arabisch lessen online te kunnen volgen. Mensen die geïnteresseerd in het leren van de Arabische taal kunnen zich online laten registreren om lessen te volgen van een leraar. Ook voor de mensen die bekeert zijn tot het Islam zijn er leraren aanwezig om hen meer over de koran te leren. Op het net vind je profielen van verschillende mensen die lessen verzorgen. Bij de persoonlijke gegevens van mensen die online lessen geven kun je zien in welke stad zij wonen en op welk niveau zij lessen verzorgen. In de meeste gevallen is de eerste les gratis.

Niet zo makkelijk 

Hoe snel iemand een nieuwe taal aanleert, verschilt van persoon tot persoon bij de een gaat het wat sneller, terwijl de andere wat meer tijd nodig heeft. Vooral als die al voorkennis van de taal heeft. Hetzelfde dus ook met het leren van de Arabische taal. Als iemand het Arabisch wilt leren zonder daar enige voorkennis van te hebben zal het wat langer duren voordat hij of zij de taal kan lezen en praten. Elke taal heeft regels, zo ook het Arabisch, alleen verschillen deze met de regels van andere talen. 

Als je genoeg oefent, kun je al snel de Arabisch leren lezen. Eenmaal gewend aan het alfabet wordt het makkelijk om de taal te schrijven. Het Arabisch alfabet is fonetisch, dit wilt zeggen dat elk letter zijn eigen klank heeft. In het begin kan het memoriseren van klanken wat tijd in beslag nemen. Zodra dit eenmaal gelukt is, kun je binnen de kortste keren de letters en klanken goed uitspreken. 

Arabisch en Marokkaans-Arabisch 

Over de gehele wereld spreken 300 miljoen mensen de Arabische taal. Niet vreemd dus dat er verschillende dialecten zijn ontstaan uit deze taal. Een daarvan is de Darija, ook bekend als Marokkaans-Arabisch. Deze taal wordt gesproken in Marokko onder de bewoners. Voor officiële zaken gebruikt men de traditionele Arabische taal. 

Behalve de Marokkanen spreken nog 320 miljoen mensen het Arabisch. Ongeveer 27 landen in het Midden-Oosten spreken deze taal. Van de Verenigde Arabische Emiraten tot Qatar en Saoedi-Arabië zijn allemaal landen die Arabisch spreken en ook trek pleisters voor toeristen. Als je dus al eenmaal het Arabisch spreekt en op vakantie gaat naar een van deze landen, hoef jij je dan geen zorgen te maken dat er misverstanden kunnen ontstaan als je bijvoorbeeld gaat uiteten of bij het huren van een hotel kamer. Voor bepaalde beroepen is het erg belangrijk dat je meerdere talen vloeiend kunt lezen, spreken en ook begrijpen. Zelf voor bepaalde studies, zoals management, toerisme, handel en economie kan het spreken van de Arabische taal enorm veel voordelen hebben. Door de Verenigde Naties werd het kwantitatieve, politieke, culturele en religieuze betekenis erkend in het jaar 1973. Hierna werd deze taal de zeste taal die binnen de VN gesproken werd naast het Chinees, Russisch, Frans, Spaans en Engels. 

Wat wil je leren?