Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan arabisch leraren via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 25 beoordelingen.

17 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €17 per uur.

7 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 7 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Arabisch via webcam

Overleg met je leraar arabisch en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Arabisch online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

143 leren bieden online lessen arabisch.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 143 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

143 leraren arabisch bieden aan om je te helpen met arabisch.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 143 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 17 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar arabisch
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren arabisch krijgen?

Gemeten over een totaal van 25  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

143 leraren arabisch  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Laat een privéleraar je verder helpen met bijles Arabisch. Waar wacht je nog op?

Leer Arabisch spreken met een taal cursus online!

Het Arabisch is een zeer mooie, maar toch ingewikkelde taal die door veel mensen over heel de wereld gesproken wordt. Zo zijn er ook in Vlaanderen groepen van mensen die Arabisch kunnen spreken en die deze ook graag in een cursus aan andere mensen willen leren.

In deze blog kom je erachter waarom het Arabisch zo moeilijk is om te leren. Ook zul je kunnen lezen waar je een cursus Arabisch in Vlaanderen zou kunnen vinden! Lees dus snel verder en begin vandaag nog aan je bijles Arabisch!

Waarom is het leren van Arabisch zo moeilijk?

Het leren van Arabisch is een van de talen waarbij je verschillende lessen voor zult moeten volgen voordat je het zelfs kunt leren lezen. Arabisch heeft namelijk een aantal dingen waardoor het een zeer moeilijke taal wordt om te leren. Heb je geen idee wat zo moeilijk kan zijn aan het leren van Arabisch? Dan kom je er in het volgende deel achter.

Het Arabisch alfabet

Wanneer je het Arabisch leren wilt en je enkel Nederlands spreekt, zul je tijdens de eerste les van je Arabisch cursus erachter komen dat je een volledig nieuw alfabet bij de taal zult moeten leren lezen. Zo zullen de lessen van je cursus bestaan uit het leren van de Arabische tekens.

Het Arabisch is dus niet zoals andere talen waarbij je gewoon nieuwe woorden moet leren. Het Arabische alfabet telt maar liefst 28 nieuwe tekens die je in je lessen van je cursus Arabisch zult leren lezen.

Leren lezen van Arabisch

Verschillende lessen van de arabische cursussen worden besteedt aan het leren lezen van Arabisch. Dit komt doordat het niet alleen een verschillend alfabet is, maar ook doordat je de taal van rechts naar links moet lezen. Het zal je dus een aantal lessen duren om hier aan te wennen. Het Arabisch is een van de weinige talen waarbij je de woorden van rechts naar links moet lezen en schrijven.

Zo zul je in online cursussen verschillende digitale teksten analyseren om het Arabisch goed onder de knie te kunnen krijgen.

Uitspraak van de Arabische taal

Als je al een heel aantal lessen in je cursus Arabisch gevolgd hebt en je het alfabet onder de knie hebt, kun je beginnen aan de uitspraak ervan. In tegenstelling tot het Nederlands, worden in het Arabisch de klanken vooral in de keel gemaakt. Dit is iets waar er dus ook veel aandacht aan besteedt wordt in een cursus Arabisch.

Zoals je kunt zien zijn er verschillende redenen waarom het Arabisch zo moeilijk is om te leren. Je zult dus vaak enkele cursussen moeten volgen voordat je deze taal onder de knie begint te krijgen. De meeste mensen doen over het algemeen 600 uur over een taal zoals het Spaans, bij het Arabisch duurt het dezelfde mensen ongeveer 2000 uur aan les voordat ze de taal "vloeiend" kunnen.

Waar in Vlaanderen kun je een cursus Arabisch volgen om de taal te leren?

In Vlaanderen zijn er verschillende cursussen Arabisch waarin je de arabische taal kunt leren spreken. Zo kun je je over heel Vlaanderen bij verschillende organisaties inschrijven om groep lessen Arabisch te volgen!

Heb je dit liever niet of wil je dit liever op een andere manier leren? Dan kun je vast en zeker terecht op het online platform van Superprof. Hier vindt je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een Arabisch privé leraar die je de arabische taal kan leren!

Je geeft de regio waar je de cursus Arabisch wilt volgen in op het online platform en je laat weten op welk niveau je Arabisch vaardigheden op dat moment zitten. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht van alle privé leerkrachten die in jouw buurt Arabisch lessen kunnen komen geven.

Het enige wat je nog zou moeten doen is een van deze leerkrachten een mail sturen om een eerste les in te plannen. Deze eerste les van je Arabisch cursus zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden. Hier krijg je namelijk de basis informatie over hoe de arabische privelessen zullen verlopen! Tijdens deze les kun je zelf ook nog voor extra info vragen indien je dit wilt! Tijdens deze les kom je er ook achter wat de prijs die je per uur van lessen Arabisch moet gaan betalen!

Wanneer je een cursus Arabisch wilt volgen bij een privé leerkracht van Superprof kun je dit face to face doen bij je eigen thuis of bij de leerkracht thuis. Maar je kunt vaak ook de cursussen online volgen. Op deze manier hoeft niemand zich te verplaatsen en kun je toch nog aan Arabisch beginnen. Zo leer jij op de meest efficiënte manier Arabisch spreken, lezen en schrijven!

Wat wil je leren?