Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van leraren Arabisch in Antwerpen

5.0 /5

Onze leraren Arabisch hebben een gemiddelde rating van 5.0 gemeten over meer dan 2 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren bieden de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Arabisch reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Arabisch in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen Arabisch in Antwerpen

Overleg met je leraar Arabisch en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Antwerpen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen.

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe beoordelen studenten hun leraren Arabische les in Antwerpen?

De studenten geven een gemiddelde score van 5.0 van de vijf op een sample van 2 beoordelingen.

 

In het geval van problemen omtrent onze diensten, staat ons team Klantrelaties open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, elke werkdag.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privélessen in de Arabische taal te geven in Antwerpen en omgeving?

6 leraren Arabisch bieden de mogelijkheid tot privé lessen Arabisch in Antwerpen en in omliggende gebieden.

 

Je kan hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan selecteren welke tutor in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Arabisch in Antwerpen uit 6 privéleraren.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Arabisch volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de docenten biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen  Arabisch meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Arabisch bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼Met welk doel zou je een cursus Arabisch gaan doen?

Thuislessen Arabisch met een privéleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je selecteert je privé leraar en je boekt in real life of online je privélessen in de Arabische taal, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Arabisch een taal met veel geschiedenis en nog meer cultuur. De sprookjes van duizend-en-één-nacht, de oude teksten uit de Koran, de interessante geopolitieke vraagstukken die in de loop der jaren voorbij zijn gegaan en de rijke, uitgebreide culinaire traditie en gebruiken rondom eten en drinken.

 

Superprof helpt je om  je nieuw eigengemaakte Arabisch in de praktijk toe te passen. Arabisch wordt gesproken van Mauretanië tot en met Indonesië. Het helpt je bovendien niet alleen om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, maar ook om nieuwe zakelijke overeenkomsten af te sluiten met landen waar de Arabische taal het belangrijkst is. Er zijn dus redenen genoeg om je in deze ogenschijnlijk ingewikkelde taal te focussen.

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de leraar van uw keuze om thuislessen in de Arabisch taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 6 tutors in de Arabische taal in Antwerpen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een thuisles in de Arabische taal gemiddeld in Antwerpen en omgeving ?

In Antwerpen is de prijs van een les Arabisch €20.

 

De ervaring van de docent Arabisch, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

97% van docenten geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

Wil je arabisch in Antwerpen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren arabisch in Antwerpen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Arabische lessen in Antwerpen dankzij Superprof. Waar wacht je nog op?

Arabisch leren spreken met een cursus Arabisch in Antwerpen!

Wil je graag Arabisch leren spreken en woon je in Antwerpen? Dan kom je er in deze blog achter waar je hier overal terecht kunt om een priveles Arabisch te volgen.

Het Arabisch is een taal die behoort tot de meest gesproken talen in de hele wereld. Het Arabisch is dus ook een zeer handige taal om te leren spreken, schrijven en lezen. In Antwerpen zijn er verschillende cursussen Arabisch waar je in een heel aantal lessen de taal onder de knie zult krijgen.

Arabisch is echter een van de moeilijkste talen om te leren. Zo zul je vaak niet genoeg hebben aan een cursus Arabisch, maar zul je verschillende arabische lessen moeten volgen.

Ben je benieuwd waarom Arabisch zo moeilijk is om te leren spreken of wil je gewoon weten waar in Antwerpen je een les Arabisch kunt volgen zodat jij kunt beginnen met het leren van de taal? Dan kun je best even verder lezen!

Waarom is het Arabisch zo een moeilijke taal om te leren?

Over het algemeen volgen mensen ongeveer 600 uur aan lessen om een taal zoals het Spaans onder de knie te krijgen. Om Arabisch te leren, hebben deze mensen vaak meer dan 2000 uur les nodig voordat ze het Arabisch onder de knie hebben. In dit deel van de blog gaan we het hebben over de redenen waarom het Arabisch zo een moeilijke taal is om te leren.

Het Arabisch gebruikt een volledig ander alfabet.

Het handige aan talen zoals het Spaans is dat deze taal hetzelfde alfabet gebruikt als het Nederlands. Wanneer je een priveles Arabisch volgt, zul je in de eerste les er al achter komen dat je voor het Arabisch een volledig nieuw alfabet moet leren. Het arabische alfabet telt maar liefst 28 nieuwe tekens die je tijdens je cursus zult leren zodat je de taal kunt lezen.

Arabisch lezen gaat niet van links naar rechts

Wanneer je de tekens onder de knie hebt kun je beginnen met het leren lezen. Tijdens de cursus zul je erachter komen dat de zinnen van rechts naar links moet lezen. Hierdoor hebben veel mensen moeite met het leren lezen van het Arabisch, het duurt namelijk een aantal lessen voordat je zinnen in het Arabisch kunt lezen!

De uitspraak van Arabisch

In je Arabisch cursus zul je naast het leren van lezen en schrijven ook nog verschillende lessen per cursus spenderen aan het leren spreken van het Arabisch. Dit is voor veel mensen ook nog moeilijk om aan te leren. Dit komt doordat de Arabische woorden vooral in je keel gevormd worden. Bij een taal zoals het Nederlands worden deze klanken vooral in onze mond gevormd.

Zoals je kunt zien is het Arabisch een zeer moeilijke taal om te leren spreken. Als je dus denkt dat je met een aantal uren les de taal onder de knie zou kunnen hebben zit je goed mis! Het duurt voor de meeste mensen een aantal jaar aan lessen voordat ze de Arabische basis onder de knie krijgen. Hiervoor moet je ook vaak een nieuwe Arabisch cursus starten.

Cursus Arabisch volgen in Antwerpen

Wanneer het aankomt op het volgen van een cursus Arabisch waarin je de taal leert, heb je in de buurt van Antwerpen een aantal mogelijkheden om deze lessen ook te volgen. Zo zijn er verschillende organisaties die je online kunt vinden die arabische lessen of verschillende opties hebben om een cursus Arabisch te volgen. 

Wil je liever een op een lessen volgen en toch aan een priveles Arabisch deelnemen? Dan kun je best eens kijken op het online platform van Superprof. Hier vind je op een snelle en eenvoudige manier een privé leeraar die je een cursus Arabisch kan geven in de buurt van Antwerpen. Bij ieder profiel vind je zeker een beoordeling terug dat je verder helpt bij het kiezen. Alle nodige informatie zoals prijs, locatie, ervaring, face-to-face of online, en tal van andere informatie vind je hierbij terug.

Wanneer je een leerkracht gevonden hebt die goede beoordelingen heeft en die je online lessen Arabisch zou kunnen geven, kan je deze leraar een mail sturen om een eerste les in te plannen. Deze les wordt meestal als gratis proefles gegeven, aangezien de leraar er hier achter komt op welk niveau je arabische vaardigheden zitten.

Wanneer je deze eerste gratis proefles gevolgd hebt kun je de andere lessen van je les Arabisch ook zelf inplannen! Wanneer je de taal volledig onder de knie hebt en je klaar bent met het leren van het Arabisch en geen cursus meer nodig hebt, kun je zelf ook een beoordeling voor de leerkracht achterlaten. Extra informatie voor toekomstige leerlingen.

Wacht dus niet langer en vindt vandaag nog een cursus Arabisch zodat jij de arabische taal kunt leren spreken. Twijfel je? Raadpleeg de beoordelingen van ieder profiel. Leraren Arabisch zijn bij het uitkiezen!

Wat wil je leren?