Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Frans in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Frans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 12 beoordelingen.

21 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 21 euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers Frans reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Frans in Antwerpen leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je Franse les

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden bijlesleraren Franse les uit Antwerpen beoordeeld?

Uit 12 waarderingen geven de studenten een gemiddelde review van 5.0 uit 5.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een cursus, staat het Superprof-team klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, vijf dagen per week.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om thuislessen in de Franse taal te geven in Antwerpen?

In Antwerpen en eromheen, bieden 52 docenten Franse les aan.

 

Je kan hun werkervaring bekijken en op basis daarvan selecteren welke prof in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je thuislessen in de Franse taal in Antwerpen uit 52 privé leraren.

💻 Kunnen we vanuit huis via de webcam een cursus Frans volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Frans meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Frans bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Waarom zou je een cursus Frans gaan beginnen?

Privé lessen Frans met een privédocent maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je bijles leraar en je plant in real life of online je privélessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou gaat om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, een lunch te bestellen op een Frans terras in Parijs, de films van Louis de Funes beter te kunnen verstaan of om simpelweg je Franse examen te kunnen halen. Superprof helpt je voortdurend. Vergeet niet dat Frans een diplomatieke taal is en de vijfde meest gesproken taal van de wereld is! En los daarvan staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn enorm rijke cultuur: de Franse romans, cinema en theaterstukken die een blijvende indruk hebben achtergelaten op de wereld, zijn niet op één hand te tellen en meer dan de moeite waard om te ontdekken in de originele taal.

 

Ben je overtuigd? Dan biedt Superprof je de volgende stap.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privélessen in de Franse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 52 privé leraren in de Franse taal in Antwerpen.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van bijlessen Frans in Antwerpen?

De gemiddelde prijs van een privéles Frans in Antwerpen is €21.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van leraren biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Wil je Frans in Antwerpen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Franse les in Antwerpen via Superprof. Lees hier meer over!

Waarom Frans leren?

Samen met het Engels is Frans letterlijk een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is de voertaal bij vele internationale organisaties en bij diplomatieke betrekkingen. En het is natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans daarom ook nu nog een grote troef op de arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er misschien zelfs gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. Het legendarische Franse chauvinisme zorgt ervoor dat de Franse overheid haar landstaal in bescherming neemt en de invloed van Engels zo veel mogelijk weert. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privédocent te zoeken.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Frans!

Ben je op zoek naar een docent of bijlesleraar Frans die jou de Franse taal aanleert in of rond Antwerpen? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan docenten die jou kunnen helpen.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les , een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont in regio Antwerpen, je vindt bij Superprof een leerkracht Frans of bijlesdocent die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Antwerpen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent Frans zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Frans te leren

In België is Frans een van de landstalen dus leert ieder kind in Vlaanderen basisschool en de middelbare school op school Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijlessen nodig of huiswerkbegeleiding om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carrière dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Online bijles Frans volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus of les online te volgen. Veel van onze docenten Frans in Antwerpen en omstreken staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten.

Het enige wat je nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Frans die je krijgt via de zoekterm ‘Frans Antwerpen’ zie je meteen welke docent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Frans studeren in Antwerpen

Ben je verliefd op de Franse taal, de Franse cultuur of op het land zelf? Of wil je je carrièrekansen op de internationale arbeidsmarkt vergroten met kennis van het Frans? Wat jouw reden ook is om Frans te leren, Antwerpen biedt een brede waaier aan mogelijkheden om je de taal van Camus, Baudelaire en de liefde eigen te maken.

Talen leren in een wereldstad

Antwerpen is niet alleen de grootste stad van Vlaanderen. Ze is ook de grootste zeehaven van België en de tweede haven in Europa. In deze smeltkroes aan de Schelde leven meer dan 180 verschillende nationaliteiten samen. De wereldstad is bovendien een grote studentenstad en trekt studenten uit alle delen van de wereld aan.

De ideale plaats dus om een van de wereldtalen, de taal van de liefde –  Frans  – te studeren.

Je bent zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt in Antwerpen die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Franse taal onder de knie te krijgen en je te helpen met je huiswerk of studie. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Frans is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en zeker in België waar het een landstaal is. Op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken met een uitstekende docent of bijlesleerkracht uit Antwerpen.

Vind een cursus Frans in Antwerpen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Antwerpen en bij uitbreiding in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen in regio Antwerpen die jou bijles Frans geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren of bijlessen te zoeken is er dus niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Frans Antwerpen’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Duits, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijlessen Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Frans met examentraining of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Frans uit Antwerpen die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Antwerpse docenten Frans op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?