Uitstekend
reviews op

Onze selectie van leraren Frans in Leuven

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Frans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 4 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Frans reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Frans in Leuven leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je Franse les in Leuven

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Leuven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leuven!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden bijles leraren Frans uit Leuven beoordeeld?

Uit 4 waarderingen geven de cursisten een gemiddelde beoordeling van 5.0 uit 5.

 

In het geval van moeilijkheden omtrent een bepaalde cursus, staat onze klantenservice tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, elke werkdag.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om privéles Frans te geven in Leuven?

18 tutors Frans bieden de mogelijkheid tot privélessen Frans in Leuven en omgeving.

 

Je kan hun vaardigheden checken en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Leuven, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jeprivé lessen in de Franse taal uit meer dan 18 docenten.

💻 Kunnen we thuis online privéles Frans volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Frans meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Frans bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Waarom volg je bijlessen Frans in Leuven?

Bijles Frans met een privédocent maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je mentor en je boekt in real life of online je privélessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou gaat om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, een lunch te bestellen op een Frans terras in Parijs, de films van Louis de Funes beter te kunnen begrijpen of om simpelweg je Franse test te kunnen halen. Superprof helpt je voortdurend. Vergeet niet dat Frans een diplomatieke taal is en de vijfde meest gesproken taal van de wereld is! En los daarvan staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn geweldig rijke cultuur: de Franse boeken, cinema en toneelstukken die een blijvende indruk hebben achtergelaten op de wereld, zijn niet op één hand te tellen en meer dan de moeite waard om te leren kennen in hun oorspronkelijke taal.

 

Ben je overtuigd? Dan biedt Superprof je de volgende stap.

 

Via ons platform kan je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om lessen in de Franse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 18 docenten Frans in Leuven.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een bijles in de Franse taal gemiddeld in Leuven en omgeving ?

In Leuven is de prijs van een cursus in de Franse taal €19.

 

De ervaring van de leraar Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

Veel tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de hen).

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

Wil je frans in Leuven leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren frans in Leuven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Franse les volgen in Leuven via Superprof. Genoeg om erover te vertellen

Waarom Frans leren?

Samen met het Engels is Frans letterlijk een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is een officiële taal bij vele internationale organisaties zoals de Europese Unie en de NAVO en het is de voertaal bij diplomatieke betrekkingen. Daarnaast is het natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans daarom ook nu nog een grote troef op de arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er misschien zelfs gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. Het legendarische Franse chauvinisme zorgt ervoor dat de Franse overheid haar landstaal in bescherming neemt en de invloed van Engels zo veel mogelijk weert. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privédocent te zoeken.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Frans!

Ben je op zoek naar een docent of bijlesleraar  Frans die jou de Franse taal aanleert of huiswerkbegeleiding geeft in of rond Leuven? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan docenten die jou kunnen helpen. 

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les , een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont in regio Leuven, je vindt bij Superprof een leerkracht Frans of bijlesdocent die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Leuven wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent Frans zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Frans te leren

In België is Frans een van de landstalen dus leert ieder kind in Vlaanderen op basisschool en de middelbare school Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijlessen nodig of studiebegeleiding om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carrière dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Online Frans leren

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus of les online te volgen. Veel van onze docenten Frans in en rond Leuven staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten.

Het enige wat je nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Frans die je krijgt via de zoekterm ‘Frans Leuven’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Frans studeren in Leuven: geen taalstrijd meer

Leuven is de bekendste en meest geliefde studentenstad in België. Ze oefent van oudsher een grote aantrekkingskracht uit op studenten uit de hele wereld.

Net zoals andere universiteiten in Vlaanderen speelde ook de Universiteit van Leuven een cruciale rol in de Belgische taalstrijd in de twintigste eeuw. De universiteiten vochten voor vernederlandsing, het recht om lessen te geven in het Nederlands in plaats van het Frans. Het leidde in de jaren zestig tot de splitsing van de universiteit in de KUL, Katholieke Universiteit Leuven en de UCL, Université catholique de Louvain.

De typische taalstrijd eigen aan België belet de universiteit en de stad Leuven gelukkig niet om een open en internationale blik op de wereld te houden. Leuven biedt dan ook een brede waaier aan mogelijkheden om je de taal van Camus, Baudelaire en de liefde eigen te maken. Ben je verliefd op de Franse taal, de Franse cultuur of op het land zelf? Of wil je je carrièrekansen op de internationale arbeidsmarkt vergroten met kennis van het Frans? Wat jouw reden ook is om Frans te leren of privélessen te nemen, in Leuven vind je zeker een opleiding of bijscholing met een privéleerkracht die bij jou past.

Vind een cursus Frans in Leuven via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Leuven en bij uitbreiding in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen uit Leuven die jou bijles Frans of huiswerkbegeleiding geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren is er dus niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Frans Leuven’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht of privédocent te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Boek snel jouw les Frans bij Superprof

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, wiskunde, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Frans met examentraining of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Frans of bijlesleraar in regio Leuven die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Frans uit Leuven op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?