Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Frans in Brussel

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Frans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20 euro per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers Frans reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Frans in Brussel leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je Franse les

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Brussel!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden tutors Franse les uit Brussel beoordeeld?

Uit 2 waarderingen geven de leerlingen een gemiddelde waardering van 5.0 van de vijf.

 

In het geval van vragen omtrent een les, staat ons team Klantrelaties open om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, vijf dagen per week.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om lessen in de Franse taal te geven in Brussel?

In Brussel en in aangrenzende gebieden, geven 11 bijles leraren een Franse cursus aan.

 

Je kan hun werkervaring bekijken en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Brussel, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jeprivélessen Frans uit meer dan 11 leraren.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online privélessen Frans volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de tutors biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Frans meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Frans bieden bovendien alle mogelijkheden om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welke intentie neem je een privécursus Frans in Brussel?

Thuislessen Frans met een privéleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je bijlesleraar en je boekt in real life of online je lessen in de Franse taal, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou te doen is om vlotter uit de voeten te kunnen op vakantie, een ontbijt te bestellen in een Franse Bistro in Parijs, de films van Louis de Funes beter te kunnen begrijpen of om simpelweg je Franse test te kunnen halen. Superprof helpt je voortdurend. Vergeet niet dat Frans een diplomatieke taal is en de vijfde meest gesproken taal van de wereld is! En los daarvan staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn fantastisch rijke cultuur: de Franse boeken, films en toneelstukken die een blijvende indruk hebben achtergelaten op de wereld, zijn niet op één hand te tellen en meer dan de moeite waard om te leren kennen in hun oorspronkelijke taal.

 

Ben je overtuigd? Dan biedt Superprof je de volgende stap.

 

Via ons platform kan je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om thuislessen Frans te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 11 bijlesleraren in de Franse taal in Brussel.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van privé lessen Frans in Brussel?

De gemiddelde kosten van een privéles in de Franse taal in Brussel is €20.

 

De ervaring van de leraar Frans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Veel tutors bieden de eerste gratis les aan (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Wil je frans in Brussel volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Cursus Frans in Brussel via Superprof volgen? Ontdek het hier

Waarom Frans leren?

Samen met het Engels is Frans letterlijk een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is de voertaal bij vele internationale organisaties en bij diplomatieke betrekkingen. En het is natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans daarom ook nu nog een grote troef op de arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er misschien zelfs gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. Het Franse chauvinisme zorgt ervoor dat de Franse overheid haar landstaal in bescherming neemt en de invloed van Engels zo veel mogelijk weert. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privédocent te zoeken.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Frans!

Ben je op zoek naar een goede docent of bijlesleraar Frans die jou de Franse taal aanleert in Brussel? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan docenten die jou kunnen helpen. Vooral in Brussel waar Frans en Nederlands als taal naast elkaar staan.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les , een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont in Brussel en omstreken, je vindt bij Superprof een leerkracht Frans of bijlesdocent die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Brussel wilt krijgen. België is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent Frans zoekt, zit je in Brussel en bij Superprof dus zeker goed.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Frans te leren

In België is Frans een van de landstalen dus leert iedere leerling op school Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijlessen nodig of studiebegeleiding om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carrière dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Online bijles Frans volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les Frans online te volgen. Veel van onze docenten Frans in en rond Brussel staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met privédocenten Frans die je krijgt via de zoekterm ‘Frans Brussel’ zie je meteen welke docent de mogelijkheid biedt om jou lessen of cursussen online te geven.

Frans studeren in Brussel

Waar vind je meer motivatie om te studeren en studiebegeleiding te nemen dan in Brussel, hoofdstad van België en hart van de Europese Unie? Brussel is een smeltkroes van culturen en talen, een bruisende stad waar je je nooit verveelt. Het centrum van Brussel ademt geschiedenis met zijn rijke cultuur en schat aan architecturale pareltjes. Het Atomium, de Grote Markt met het elegante stadhuis uit de 15de eeuw, Manneken-Pis als symbool van de spotzieke Brusselaar, het Hortamuseum en het Magrittemuseum… In Brussel zetelen de Europese Commissie en de Europese Raad, twee belangrijke organen van de Europese Unie die garant staan voor een succesvolle Europese toekomst.

Brussel is officieel tweetalig en dus speelt de Franse taal er een belangrijke rol. De ideale plaats dus om je kennis van het Frans bij te spijkeren via workshops, bijlessen of huiswerkbegeleiding. Sluit vriendschappen in Brussel en oefen je Frans in een van de gezellige restaurants of cafeetjes.

Vind een cursus Frans in Brussel via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Brussel en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijlessen zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan goede leraren en leraressen uit Brussel die jou bijles Frans geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren of bijlessen te zoeken is er dus niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Frans Brussel’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede privédocenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Boek snel een privédocent Frans

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten welk soort studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Duits, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf voorbereiden op een examen Frans met examentraining of studiebegeleiding of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur?

Via Superprof vind je gemakkelijk een goede privéleraar Frans die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Brusselse docenten Frans op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?