Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van leraren Engels in Brussel

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze leraren Engels hebben een gemiddelde rating van 4.9 over meer dan 2 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 2 uur.

Engels in Brussel leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen Engels in Brussel

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Brussel

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Brussel!

Veelgestelde vragen

💰 Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Engels in Brussel ?

De gemiddelde prijs van lessen Engels in Brussel is €17

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

🎯 Waarom een les nemen in Brussel ?

Lessen Engels met behulp van ervaren zijn een kans om sneller vooruitgang te boeken.

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst maakt het voor je mogelijk om in contact te komen met de leraren op onze website en met ze te overleggen over je lessen in Brussel .

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Bieden leraren engels ook online lessen aan?

80% van de leraren biedt ook lessen Engels aan via de webcam.

En wist je dat online cursussen Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓 Hoeveel leraren zijn beschikbaar om Engels in Brussel te geven?

Er zijn momenteel 23 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Engels lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor je te vinden in Brussel 

Vind je ideale leraar uit 23 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Engels beoordeeld in Brussel ?

Gemeten over een aantal van 2 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 uit 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Engels in Brussel leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Engels in Brussel!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse les volgen in Brussel via Superprof

Waarom Engels studeren?

Tot op het einde van de zestiende eeuw was Engels niet belangrijker dan Frans of Duits. Er waren maar zo’n vijf miljoen mensen met Engels als moedertaal. Enkele eeuwen later, in het jaar 2000, waren er 300 miljoen mensen met als moedertaal Engels. Intussen zijn daar nog heel wat bijgekomen. En daarnaast zijn er nog eens miljoenen mensen die Engels spreken als tweede taal.

In een paar eeuwen tijd werd Engels de lingua franca voor zowat de hele wereld: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Er zijn dus tal van goede redenen om in Brussel en omstreken bijles Engels te nemen of studiebegeleiding aan te vragen en je kennis bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten, …. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen en in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Hoe sterker de wereld digitaliseert en globaliseert, hoe makkelijker wij toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. En dan spreek je best een mondje Engels.

Ben je op zoek naar een docent Engels in Brussel die jou de Engelse taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan privéleerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In België krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijlessen nodig of examentraining om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt in Brussel die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen met huiswerkbegeleiding. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Volg Engelse les online

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Brussel’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Engels studeren in Brussel

Waar vind je meer motivatie om te studeren en studiebegeleiding te nemen dan in Brussel, hoofdstad van België en hart van de Europese Unie? Het centrum van Brussel ademt geschiedenis met zijn rijke cultuur en schat aan architecturale pareltjes. Het Atomium, de Grote Markt met het elegante stadhuis uit de 15de eeuw, Manneken-Pis als symbool van de spotzieke Brusselaar, het Hortamuseum en het Magrittemuseum… In Brussel zetelen de Europese Commissie en de Europese Raad, twee belangrijke organen van de Europese Unie die garant staan voor een succesvolle Europese toekomst.

Brussel is een smeltkroes van culturen en talen, een bruisende stad waar je je nooit verveelt. Bovendien is Brussel een grote studentenstad. Met vijf universiteiten en zo’n 25 hogescholen biedt Brussel een brede waaier aan opleidingen in het Nederlands, Frans en Engels. Een trekpleister voor buitenlandse studenten waar je zeker leuke mensen ontmoet om Engels te oefenen. En je vindt er tal van avondcursussen, taalopleidingen, workshops en bijlessen om je kennis van het Engels bij te spijkeren. Extra voordeel: omdat Brussel zoveel nationaliteiten telt, vind je er gemakkelijk een native speaker die jou de echte finesses van de Engelse taal bijbrengt. De ideale partner dus voor huiswerkbegeleiding!

Vind bijles Engels in Brussel via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Brussel en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere en makkelijkere manier om Engelse bijles te zoeken is er niet! Ga naar Superprof, zoek op ‘Engels Vlaanderen’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij privéles Engels volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten in Brussel kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige privéleerkrachten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden voor een goede studiebegeleiding.

Hoeveel kosten bijlessen Engels?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten en privéleerkrachten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leraar of lerares zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of huiswerkbegeleiding? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland? Engelse bijles is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een goede docent Engels in Brussel die jou de juiste cursus of bijlessen op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Brusselse docenten Engels op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engel of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?