Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan leraren Engels in Leuven

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Engels hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 7 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Engels in Leuven leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Leuven!

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de gemiddelde prijs van bijlessen in de Engelse taal in Leuven?

In Leuven is de gemiddelde prijs van lessen in de Engelse taal €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om lessen Engels te geven in Leuven en omgeving?

43 bijlesleraren in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot thuislessen Engels in Leuven en omgeving.

 

Je kan hun lesadvertenties checken en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Leuven, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus in de Engelse taal uit meer dan 43 geverifieerde profielen.

👴🏼Waarom zou je bijles Engels beginnen?

Bijles Engels met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen onderhandelen met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas aangeschafte wasmachine, tot de menukaart in het motel waar je eet. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een zekere kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je selecteert je mentor en je boekt in real life of online je privélessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je contact opnemen met de tutor van jouw keuze om lessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je lessen Engels vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 43 bijlesleraren Engels in Leuven.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kun je op Superprof ook online privéles Engels volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de leraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Leuven leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een bijles Engels in Leuven via Superprof

Waarom Engels studeren?

Engels, een wereldtaal zonder meer. Hoewel dit niet altijd zo was, is Engels tegenwoordig dé taal bij uitstek waarmee je overal ter wereld terechtkan. Meer dan 300 miljoen mensen spreken Engels als moedertaal. Nog eens miljoenen mensen spreken Engels als tweede taal.

Engels is een lingua franca: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Redenen genoeg om met bijlessen of studiebegeleiding je spreek-en leesvaardigheid van het Engels bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten,…. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen, dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Door de digitalisering krijg jij heel gemakkelijk toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. Dan is het handig wanneer je een mondje Engels spreekt.

Ben je op zoek naar een docent Engels die jou de Engelse taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan privéleerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen en dus ook in Leuven krijgt iedereen op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijles nodig of examentraining om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt in Leuven die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Leuven’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

De historische link tussen Leuven en Engeland

Ken je Adelheid van Leuven? Deze minder bekende adellijke dame was de dochter van Godfried I van Leuven. Ze trouwde in 1121 met Hendrik I van Engeland en werd zo koningin van Engeland. Ze legde op die manier een historische link tussen Leuven en Engeland.

Engels studeren in Leuven via Superprof

Tegenwoordig heeft de stad Leuven niet alleen een band met Engeland maar met de hele wereld. Als bekendste studentenstad oefent ze een grote internationale aantrekkingskracht uit. Een stad waar een mondje Engels zeker van pas komt. Een stad die dan ook vele mogelijkheden biedt om Engels te studeren of bijlessen te nemen.

De Katholieke Universiteit Leuven is een van de oudste universiteiten in Europa. In 2025 viert de KU Leuven haar zeshonderdste verjaardag! In de 16e eeuw, de Gouden Eeuw in de Lage Landen, was Leuven een baken voor geleerden van het hele Europese continent.

De rijke geschiedenis van de KU Leuven maakt Leuven tot de meest geliefde studentenstad van België. Ze telt 50 000 studenten afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De langste toog ter wereld staat in Leuven, het is de geuzennaam van de Oude Markt, het rechthoekige plein in het centrum van de stad dat grotendeels bestaat uit horecazaken. Het plein is een smeltkroes van nationaliteiten waar je de Leuvense studenten op ieder uur van de dag of de nacht kan vinden. Engels studeren en de taal oefenen samen met internationale vrienden, het kan in Leuven tussen pot en pint.

Aan de Katholieke Universiteit Leuven kan je onder andere taal- en letterkunde met keuzevak Engels studeren. Maar de universiteit gaat nog een stapje verder dan het schoolse traject alleen. Zo speelt ze handig in op de internationale studentenpopulatie door conversatie-oefeningen te organiseren met native speakers en taalbuddy’s. Bovendien is er het hele jaar door een groot aanbod aan evenementen, lezingen en theatervoorstellingen gericht op de Engelstalige cultuur, vaak in samenwerking met de Cambridge University.

Geen zin of tijd om op de schoolbanken te zitten? Zoek dan online naar oefeningen en tips om kennis van het Engels te verbeteren. Of huur een privéleerkrachtuit Leuven  die jou Engelse bijlessen geeft op je eigen ritme.

Vind een cursus Engels via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Leuven en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere manier om een privédocent Engels te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “Engels Leuven” en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past.

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Engels of privéleraar in en rond Leuven die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Leuvense docenten Engels op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?