Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Engels rond Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Engels hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 15 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 2 uur.

Engels in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je privéleraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Gent!

Veelgestelde vragen

💸 Wat kost een privéles in de Engelse taal gemiddeld in Gent en omgeving?

In Gent is de prijs van privélessen Engels €17.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren biedt gratis het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de tarieven voor docenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten staan ​​tot je beschikking om privélessen in de Engelse taal te geven in Gent en omgeving?

In Gent en in aangrenzende gebieden geven 130 docenten een cursus Engels aan.

 

Je kan hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan kiezen welke privé leraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Engels in Gent uit 130 bijlesleraren.

👴🏼 Met welke intentie kies je een privécursus Engels in Gent?

Thuislessen Engels met een bijles leraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen onderhandelen met je zakelijke contacten in het buitenland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je midweek weg naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas aangeschafte bluetooth speaker, tot de menukaart in het etablissement waar je dineert. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een zekere kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je selecteert je docent en je boekt in real life of online je privélessen Engels, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je rechtstreeks communiceren met de docent van jouw keuze om bijlessen in de Engelse taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je privélessen in de Engelse taal in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 130 privé leraren Engels in Gent.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kunnen we op afstand online lessen Engels volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online trainingen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles Engels in Gent volgen via Superprof. Ontdek hoe het kan!

Waarom Engels studeren?

Engels, een wereldtaal zonder meer. Hoewel dit niet altijd zo was, is Engels tegenwoordig dé taal bij uitstek waarmee je overal ter wereld terechtkan. Meer dan 300 miljoen mensen spreken Engels als moedertaal. Nog eens miljoenen mensen spreken Engels als tweede taal.

Engels is een lingua franca: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Redenen genoeg om met bijlessen of huiswerkbegeleiding je spreek-en leesvaardigheid van het Engels bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten, …. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen en in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Hoe sterker de wereld digitaliseert en globaliseert, hoe makkelijker wij toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. En dan spreek je best een mondje Engels.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijlessen nodig of examentraining om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent in Gent zoekt die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Gent’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

De juiste leerkracht Engels voor jou!

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, in de regio Gent, je vindt bij Superprof een leerkracht die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten en privéleerkrachten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Gent en bij uitbreiding in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Gent en bij Superprof dus zeker goed.

Gent heeft een historische band met Engeland en het Engels

Gent ontstond in de Keltische tijd op de plaats waar de Leie en de Schelde samenvloeien – het Keltische Ganda betekent monding. Gedurende de middeleeuwen was Gent de grootste stad in West-Europa.

Gent heeft de naam een koppige stad te zijn, een stad van dwarsliggers. Dat hebben ook de Engelsen in de loop van de Gentse geschiedenis mogen ervaren. De Gentenaars doen hun rebelse naam eer aan en komen meermaals in opstand tegen graven en vorsten uit Frankrijk, Engeland en hun eigen land om hun verworven vrijheden en privileges te behouden. Een van straten in Gent is volgens volkslegendes vernoemd naar zo’n rebelse strijd en draagt de naam Engelandgat.

Een ander interessant weetje is dat de parochie Onze-Lieve-Vrouw Sint-Pieters in Gent in de middeleeuwen een groot domein in Londen bezat. In 918 kreeg de Sint-Pietersabdij een domein nabij London upon Thames als geschenk omdat de abdij de bisschop Dunstan asiel had verleend. Het was een groot domein met meerdere steden ten zuiden van de rivier Theems. De Gentse parochie controleerde op die manier ook een groot stuk van de scheepvaart op de Theems.

Engels studeren in Gent via Superprof

Gent heeft dus een flinke historische band met Engeland en ook tegenwoordig oefent de stad internationale aantrekkingskracht uit. Buitenlandse studenten, een internationale carrière, … Engels is ook in Gent alomtegenwoordig.

Krijg je meteen zin om de Engelse taal te studeren of bijlessen te nemen Dan ben je in Gent aan het juiste adres.

Aan de Universiteit Gent kan je een bachelor in de taal-en letterkunde volgen met als keuzetaal Engels of een bachelor in de toegepaste taalkunde met keuzetaal Engels. Beide opleidingen bereiden je voor op een master in de taal-en letterkunde, tolken of vertalen.

Wil je je verdiepen in de Engelse taal via avondonderwijs dan biedt het Universitair centrum voor talenonderwijs, verbonden aan de Universiteit Gent, cursussen Engels aan op verschillende niveaus en met verschillende specialisaties. Zo heb je de mogelijkheid een algemene cursus Engels te volgen maar kan je ook kiezen voor zakelijk Engels, juridisch Engels of medisch Engels.

Behalve aan de universiteit kan je ook elders in Gent Engels studeren in talrijke talencentra om bijvoorbeeld beter te leren converseren in het Engels.

Geen zin of tijd om op de schoolbanken te zitten? Huur dan een privéleerkracht of bijlesdocent in die jou Engelse bijles of studiebegeleiding geeft op je eigen ritme.

Vind een cursus Engels in Gent via Superprof

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Gent en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Een betere manier om een privédocent Engels te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “Engels Gent” en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Scrol door de verschillende docenten Engels op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?