Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan leraren Engels in Brugge

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Engels hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

0 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 0 uur.

Engels in Brugge leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Brugge!

Veelgestelde vragen

💸 Wat kost een cursus Engels gemiddeld in Brugge en omgeving?

De gemiddelde prijs van een privéles in de Engelse taal in Brugge is €17.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privé leraren zijn beschikbaar om les Engels te geven in Brugge?

17 privéleraren Engels bieden de mogelijkheid tot lessen Engels in Brugge en omgeving.

 

Je kan hun curriculum vitae bekijken en op basis daarvan selecteren welke tutor in Brugge, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus in de Engelse taal in Brugge uit 17 privéleraren.

👴🏼Waarom zou je Engelse lessen beginnen?

Privé lessen Engels met een tutor laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen converseren met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte bluetooth speaker, tot de menukaart in het motel waar je eet. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je richt je blik op je mentor en je boekt in real life of online je lessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om bijlessen in de Engelse taal te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je bijlessen Engels in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 17 privéleraren Engels in Brugge.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kun je thuis online bijles Engels volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online lessen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Brugge leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg les Engels in Brugge via Superprof

Waarom Engels studeren?

Engels, een wereldtaal zonder meer. Hoewel dit niet altijd zo was, is Engels tegenwoordig dé taal bij uitstek waarmee je overal ter wereld terechtkan. Meer dan 300 miljoen mensen spreken Engels als moedertaal. Nog eens miljoenen mensen spreken Engels als tweede taal.

Engels is een lingua franca: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Er zijn dus tal van goede redenen om bijles of studiebegeleiding voor Engels te nemen en je kennis bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten,…. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen, dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Door de digitalisering krijg jij heel gemakkelijk toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. Dan is het handig wanneer je een mondje Engels spreekt.

Ben je op zoek naar een docent Engels die jou de Engelse taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan privéleerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen en dus ook in Brugge krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijles of examentraining nodig om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos om te volgen.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt in de regio Brugge die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen met studiebegeleiding. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Brugge’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Engels studeren in Brugge via Superprof

Wie kent Brugge niet? Brugge Die Scone, Het Venetië van het Noorden. Brugge telt zoveel historische en moderne bezienswaardigheden dat je er wel een week kan rondlopen. Het belfort, de basiliek van het Heilig Bloed, het moderne concertgebouw, het Groeningenmuseum, de Reien, …

Wist je dat Brugge ook een sterke band heeft met Engeland? Getuige daarvan onder andere het Engels Klooster.

Aan het begin van de zeventiende eeuw was er een grote toevloed van Engelse roepingen voor de Congregatie van Windesheim in Vlaanderen. Het aantal kanunnikessen was zo groot dat men speciaal voor hen het Sint-Monicaklooster in Leuven oprichtte. Later stichtten vijf Engelse zusters uit Leuven het Klooster van Nazareth in Brugge – het Engels Klooster. Het klooster is een goed bewaard en volledig ommuurd complex met een unieke koepelkerk en een ruime negentiende-eeuwse landschappelijke tuin.

Ook nu nog heeft Brugge een link met Engeland en de Engelse taal

Een andere link tussen Brugge en Engeland die ook nu nog actueel is, is het Privilegie der Visscherie. Het Privilegie der Visscherie is een charter uitgevaardigd in 1666 door koning Karel II van Engeland. Als dank voor de gastvrijheid tijdens zijn verblijf in Brugge verleende hij de Bruggelingen het recht om ten eeuwigen dage met 50 boten in de Engelse kustwateren te vissen.

Het charter raakte in de loop der eeuwen in de vergetelheid. Nu het moderne visserijakkoord met het Verenigd Koninkrijk door de Brexit opnieuw onder druk staat, houdt de Vlaamse regering het oude privilege opnieuw achter de hand.

Zin gekregen in Engelse les?

Geeft de band tussen Brugge en Engeland je zin om je kennis van het Engels op te frissen en een paar bijlessen te nemen? Dan zit je in Brugge goed voor verschillende opleidingen in dag- of avondonderwijs en op verschillende niveaus.

Wil je de Engelse taal grondig beheersen en die kennis doorgeven aan de volgende generatie dan kan je aan de hogeschool VIVES een educatieve bachelor in het secundair onderwijs, onderwijsvak Engels volgen.

Wie al een vooropleiding in de taal-en letterkunde heeft, kan aan de KU Leuven campus Brugge een verkorte educatieve master in de talen volgen om leerkracht Engels te worden.

Maar Brugge heeft nog meer in petto. Je kan er je Engels oefenen met een taalbuddy of contact leggen met de Engelstalige community in Brugge.

Geen zin of tijd om op de schoolbanken te zitten? Zoek dan online naar oefeningen en tips om jouw kennis van het Engels te verbeteren. Of huur een privéleerkracht uit Brugge in die jou Engelse les of huiswerkbegeleiding geeft op je eigen ritme.

Vind een cursus Engels in Brugge via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Brugge en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere manier om een privédocent Engels te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “Engels Brugge” en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Engels of privéleraar in en rond Brugge die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Engels in Brugge op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?