Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Engels rond Kortrijk

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Engels hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

19 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

1 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 1 uur.

Engels in Kortrijk leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je privéleraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Kortrijk!

Veelgestelde vragen

💸 Wat kost een les Engels gemiddeld in Kortrijk en omgeving?

In Kortrijk is de prijs van een les in de Engelse taal €19.

 

De ervaring van de docent Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele docenten bieden de eerste gratis les aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor leraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om lessen Engels te geven in Kortrijk?

In Kortrijk en eromheen geven 14 tutors Engelse lessen aan.

 

Je kan hun curriculum vitae doorlezen en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Kortrijk, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je bijles in de Engelse taal uit meer dan 14 leraren.

👴🏼Waarom zou je bijles Engels starten?

Privé lessen Engels met een leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen onderhandelen met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je midweek weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers overal! Van de films en series die je kijkt op televisie, tot de handleiding van je pas aangeschafte computer, tot de menukaart in het etablissement waar je eet. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze veelgesproken taal op Superprof!

 

Je richt je rechtstreeks op je privé docent en je boekt in real life of online je bijlessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om privélessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je lessen Engels in vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 14 docenten in de Engelse taal in Kortrijk.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kunnen we vanuit huis online een cursus Engels volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Kortrijk leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg Engelse les in Kortrijk via Superprof. Waarom nog wachten?

Slaag voor je Engels examens door aan bijles deel te nemen in Kortrijk

Woon je in de buurt van Kortrijk en heb je moeite met het vak Engels? Dan kun je best aan een aantal uur bijles deelnemen voor dit vak. Kom er in deze blog achter waar je in de buurt van Kortrijk overal terecht kunt voor het volgen van bijles Engels!

Het vak Engels is net zoals Nederlands en Frans een van de verplichte talen waar studenten in Vlaanderen lessen van krijgen. Hier zullen ze zowel de grammatica als de vocabulaire van de taal leren.

Echter zijn er ook verschillende studenten die moeite hebben met de les van een taal vak zoals Engels of Frans. Dit komt vaak doordat ze de leraar niet begrijpen tijdens de les of wanneer ze een aantal verschillende lessen gemist hebben. We raden aan deze studenten aan om een aantal uur bijles te volgen voor de taal waar ze moeite mee hebben.

Verschillende soorten bijles

Niet iedere bijles zal hetzelfde doel hebben, er zijn namelijk verschillende soorten bijles die je zou kunnen volgen voor een taal zoals het Engels of zoals het Nederlands. In dit deel van deze blog hebben we het over deze verschillende soorten van bijles die je kunt volgen.

Huiswerkbegeleiding

De studenten die moeite hebben met een taal zoals Engels en die meer bepaald moeite hebben met het huiswerk dat ze voor dit taal vak krijgen, kunnen best een aantal uur aan huiswerkbegeleiding bijles volgen. Tijdens deze les zal de bijles leraar je helpen om je huiswerk volledig te ontleden zodat jij goed weet wat je precies moet doen.

Dit is ook een handige vorm van bijles voor mensen die moeite hebben met hun wiskunde. of andere vakken!

Studiebegeleiding

Veel studenten weten niet goed hoe ze hun Engels les moeten studeren. Deze studenten kunnen best een aantal uur aan studiebegeleiding bijles volgen. De leraar zal je bijles geven over de manier waarop je best voor dit vak kunt studeren. Tijdens de lessen zul je leren wat de meest efficiënte manier voor jou is om aan je taal vaardigheden van het Engels of het Nederlands te kunnen werken.

Waar in Kortrijk kun je aan bijles Engels deelnemen?

Heb je interesse om zelf deel te nemen aan een aantal uur bijles voor een taal vak zoals het Engels of zoals het Nederlands? Dan zijn er verschillende manieren om deze extra lessen te volgen. Lees er in dit deel van de blog alles over!

Bijles volgen aan een organisatie

In Kortrijk kun je terecht bij verschillende bijles organisaties die je in contact kunnen brengen met een leraar die je bijles geven kan. Hiervoor moet je zelf eerst contact opnemen met de organisatie en laten weten voor welk vak je aan privé les zou willen deelnemen en op welk onderwijs niveau je les wilt volgen.

De bijles organisatie zal hierna een leraar kunnen vinden die je goed bijles kan geven. Je kunt vaak ervoor kiezen om de bijles in het Nederlands te volgen, maar je kunt vaak ook bijles in het Engels of in het Frans krijgen.

Privéles Engels volgen via Superprof in Kortrijk

De mensen die in de buurt van Kortrijk wonen en die graag aan bijles willen deelnemen voor vakken zoals Engels of Nederlands, kunnen best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof.

Hier vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier de contact gegevens van een bijles leraar die je bijles aan huis kan komen geven. Je geeft aan waar in Kortrijk je graag aan bijles wilt deelnemen en op welk onderwijs niveau je bijles nodig hebt.

De bijles leraar zal deze bijles vaak in het Nederlands geven, maar je kunt ook bijles volgen in het Frans of in het Engels. Ook hebben de meeste leraren van Superprof ervaring met het geven van online taal lessen.

Je kunt meteen weten of een leraar goed bijles geven kan via Superprof. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de beoordelingen, van andere studenten die aan bijles bij deze leraar deelgenomen hebben, te lezen. Zo weet je meteen welk niveau van bijles je kunt verwachten en wat de voor of nadelen van een bepaalde leraar zijn! Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met een online Engels bijles leraar via het platform van Superprof.

Wat wil je leren?