Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Engels rond Aalst

Bekijk meer leraren

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

Engels in Aalst leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je privéleraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Aalst!

Veelgestelde vragen

💸 Wat kost een les Engels gemiddeld in Aalst en omgeving?

De gemiddelde prijs van een privé les in de Engelse taal in Aalst is €18.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de docenten).

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om privé lessen Engels te geven in Aalst en omgeving?

In Aalst en eromheen geven 10 bijles leraren Engelse lessen aan.

 

Je kan hun werkervaring checken en op basis daarvan kiezen welke leraar in Aalst, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Engels in Aalst uit 10 docenten.

👴🏼Waarom zou je Engelse lessen starten?

Bijlessen Engels met een leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen communiceren met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je midweek weg naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers alomtegenwoordig! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je pas gekochte computer, tot de menukaart in het etablissement waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze veelgesproken taal op Superprof!

 

Je kiest je privé leraar en je plant in real life of online je lessen Engels, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om bijlessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te overleggen met je leraar om je lessen in de Engelse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 10 privéleraren in de Engelse taal in Aalst.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kun je thuis online privéles Engels volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online bijles Engels meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Aalst leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Engelse les in Aalst volgen via Superprof. Start nu!

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten, …. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Waarom Engels studeren?

Tot op het einde van de zestiende eeuw was Engels niet belangrijker dan Frans of Duits. Er waren maar zo’n vijf miljoen mensen met Engels als moedertaal. Enkele eeuwen later, in het jaar 2000, waren er 300 miljoen mensen met als moedertaal Engels. Intussen zijn daar nog heel wat bijgekomen. En daarnaast zijn er nog eens miljoenen mensen die Engels spreken als tweede taal.

In een paar eeuwen tijd werd Engels de lingua franca voor zowat de hele wereld: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Er zijn dus tal van goede redenen om bijles of studiebegeleiding voor Engels te nemen en je kennis bij te spijkeren.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen en in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Hoe sterker de wereld digitaliseert en globaliseert, hoe makkelijker wij toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. En dan spreek je best een mondje Engels.

Ben je op zoek naar een docent Engels die jou de Engelse taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan privéleerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen en dus ook in Aalst krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijlessen nodig of examentraining om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt in en rond Aalst die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen met studiebegeleiding. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Aalst’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen, cursussen of huiswerkbegeleiding online te volgen.

Engels studeren in Aalst via Superprof

Aalst ken je natuurlijk door zijn roemruchte carnavalsvieringen. Aalst Carnaval, of Oilsjt Carnaval, is een volksfeest dat drie dagen duurt en waarbij er met alles iedereen gelachen wordt.

De oudste geschreven bronnen over carnavalsvieringen in Aalst gaan terug tot de 15de eeuw. Traditioneel verbeeldden de feestelijkheden op Vastenavond het gevecht tussen winter en zomer, of tussen de vasten en Vastenavond.

Een van de bekendste carnavalsgroepen in Aalst zijn de Aalsterse Gilles. Gilles zijn van oudsher anonieme folkloristische personages die naar buiten komen tijdens de carnavalsviering. Ze zijn een typisch Belgisch fenomeen, je komt ze enkel in het Belgische carnaval tegen.

De Aalstenaren vieren natuurlijk niet alleen maar feest. Je hebt er ook meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf bij te scholen en kennis te verwerven, bijvoorbeeld over de Engelse taal.

Aan de hogeschool of universiteit kan je in Aalst geen Engelse les volgen. Wil je op hogeschoolniveau Engels studeren, dan moet je uitwijken naar bijvoorbeeld Gent.

Aalst heeft wel verschillende centra voor avond- en volwassenenonderwijs waar je als beginner of gevorderde een korte of langere opleiding Engels kan volgen.

En natuurlijk is een privéleerkracht inhuren voor studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding ook een mogelijkheid die je veel flexibiliteit geeft op het gebied van lesniveau, locatie en tijdsbesteding.

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, je vindt bij Superprof zeker een leraar of lerares Engels in Aalst die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Aalst en bij uitbreiding in Vlaanderen les wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Aalst en bij Superprof dus zeker goed.

Vind een cursus Engels in Aalst via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Aalst en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere manier om een privédocent Engels te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “Engels Aalst” en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past.

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Engels in en rond Aalst die jou de juiste cursus of bijlessen op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Aalsterse docenten Engels op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?