Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Engels rond Mechelen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Engels hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 4 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 6 uur.

Engels in Mechelen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je privéleraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Mechelen!

Veelgestelde vragen

💸 Wat kost een thuisles in de Engelse taal gemiddeld in Mechelen en omgeving?

De gemiddelde kosten van een privé les in de Engelse taal in Mechelen is €17.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van de bijlesleraren geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Lees meer over de tarieven voor privéleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om thuislessen Engels te geven in Mechelen?

In Mechelen en in aangrenzende gebieden geven 16 docenten Engelse lessen aan.

 

Je kan hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan bepalen welke privé leraar in Mechelen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus Engels in Mechelen uit 16 docenten.

👴🏼 Om welke redenen kies je een les Engels in Mechelen?

Thuislessen Engels met een leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen converseren met je zakelijke contacten overzee, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je vakantie naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je pas gekochte computer, tot de menukaart in het hotel waar je dineert. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van de Engelse taal. Ga dus snel aan de slag met deze populaire taal op Superprof!

 

Je kiest je professor en je organiseert in real life of online je lessen in de Engelse taal, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de begeleider van jouw keuze om thuislessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen in de Engelse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 16 privéleraren Engels in Mechelen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online bijlessen Engels volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Engels meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen Engels bieden bovendien alle handvaten om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Mechelen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg les Engels in Mechelen via Superprof

Waarom Engels studeren?

Tot op het einde van de zestiende eeuw was Engels niet belangrijker dan Frans of Duits. Er waren maar zo’n vijf miljoen mensen met Engels als moedertaal. Enkele eeuwen later, in het jaar 2000, waren er 300 miljoen mensen met als moedertaal Engels. Intussen zijn daar nog heel wat bijgekomen. En daarnaast zijn er nog eens miljoenen mensen die Engels spreken als tweede taal.

In een paar eeuwen tijd werd Engels de lingua franca voor zowat de hele wereld: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Er zijn dus tal van goede redenen om bijles of studiebegeleiding voor Engels te nemen en je kennis bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten, …. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen en in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Hoe sterker de wereld digitaliseert en globaliseert, hoe makkelijker wij toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. En dan spreek je best een mondje Engels.

Ben je op zoek naar een docent Engels die jou de Engelse taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan privéleerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen en dus ook in Mechelen krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijles of examentraining nodig om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis met een privéleraar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt in Mechelen die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen met studiebegeleiding. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Mechelen’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

De juiste leerkracht Engels voor jou!

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, je vindt bij Superprof een leerkracht in regio Mechelen die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Mechelen en bij uitbreiding in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Mechelen en bij Superprof dus zeker goed.

Engels studeren in Mechelen via Superprof

Mechelen ligt op de as Brussel-Antwerpen en oefent een grote aantrekkingskracht uit op internationale bedrijven. Wil je graag een carrière uitbouwen in een internationale context dan is kennis van het Engels wel een voorwaarde.

Gelukkig biedt Mechelen heel wat mogelijkheden om Engels te studeren of je kennis bij te spijkeren.

De Thomas More-hogeschool, een van de grootste hogescholen voor toegepaste wetenschappen in Vlaanderen, heeft in Mechelen liefst 4 campussen. Met haar internationale karakter zet de school sterk in op uitwisselingsprojecten: buitenlandse studenten kunnen hun cursus in het Engels in Mechelen volgen. De ideale gelegenheid dus om je Engels te oefenen met een native speaker als taalbuddy.

Heb je behoefte aan meer dan alleen conversatie en wil je je ook verdiepen in de Engelse grammatica dan zijn er tal van mogelijkheden voor workshops en avondcursussen voor volwassenen die les willen volgen in Mechelen.

Geen zin of tijd om op de schoolbanken te zitten? Zoek dan online naar oefeningen en tips om kennis van het Engels te verbeteren. Of huur een privéleerkracht uit Mechelen in om Engelse bijlessen te volgen op je eigen ritme.

Vind een cursus Engels in Mechelen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Mechelen en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere manier om een privédocent Engels te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “Engels Mechelen” en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijlessen Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Engels of privéleerkracht in en rond Mechelen die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Mechelse docenten Engels op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?