Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Engels rond Hasselt

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze lesgevers Engels hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

2 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 2 uur.

Engels in Hasselt leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen Engels

Overleg met je privéleraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Hasselt!

Veelgestelde vragen

đź’¸ Wat kost een les Engels gemiddeld in Hasselt en omgeving?

In Hasselt is de gemiddelde prijs van een privéles Engels €17.

 

De ervaring van de leraar Engels, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en het lokale vraag en aanbod in combinatie met het aantal lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beĂŻnvloeden.

 

Vele docenten geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om privé lessen in de Engelse taal te geven in Hasselt?

In Hasselt en omgeving geven 17 leraren Engelse lessen aan.

 

Je kan hun cursusaanbiedingen checken en op basis daarvan kiezen welke privéleraar in Hasselt, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus Engels in Hasselt uit 17 bijlesleraren.

👴🏼Waarom zou je bijles Engels proberen?

Privélessen Engels met een bijles leraar laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen praten met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om gewoon meer te begrijpen van de wereld om je heen. Engels is immers waar je ook gaat! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte computer, tot de menukaart in het motel waar je dineert. De wereld is inmiddels zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van het Engels. Ga dus snel aan de slag met deze veelgesproken taal op Superprof!

 

Je richt je rechtstreeks op je bijlesleraar en je plant in real life of online je privélessen in de Engelse taal, autonoom en onafhankelijk!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de tutor van jouw keuze om bijlessen Engels te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je privélessen Engels vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 17 tutors Engels in Hasselt.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

đź’» Is het op Superprof mogelijk om online bijles Engels volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de bijlesleraren biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Engels bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Hasselt leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Engels in Hasselt!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg les Engels in Hasselt via Superprof

Zo volg je bijles engels in Hasselt

Woon je in de buurt van Hasselt en heb je moeite met Engels of wil je graag aan je vaardigheden werken? Dan kan bijles bij een bijles leraar in jouw buurt eventueel wel helpen.

Bijles Engels volgen is tegenwoordig zeer normaal. Zo zul je bijna in elke stad wel aan bijles voor vakken zoals wiskunde of Frans kunnen deelnemen. Vroeger werd bijles gegeven aan studenten die niet goed konden studeren en nood hadden aan deze bijlessen.

Engels is een taal waar alle studenten tegenwoordig wel mee te maken krijgen, maar het is ook een taal waar veel mensen aan beginnen. Wanneer je Engels kunt spreken heb je namelijk meer kans om aan een job te raken. Het is dus handig om aan je Engels vaardigheden te werken met een Engels cursus. De mensen die moeite hebben met deze Engels cursus, kunnen ook best een aantal uur aan bijles volgen.

Heb je zelf interesse in het volgen van bijles voor een vak zoals Engels of wil je graag hulp bij de Engels cursus die je volgt? Dan kun je best even verder lezen!

Waar kun je aan bijles Engels deelnemen in Hasselt?

Ben je op zoek naar een bijles leraar die je kan helpen om aan je problemen bij de taal Engels te werken? Woon je in de buurt van Hasselt? Dan heb je verschillende mogelijkheden om deze te vinden in de buurt van Hasselt.

Bijles Engels via school

De kinderen die in het secundair of in het lager onderwijs zitten kunnen altijd bijles vragen aan hun eigen leraar. De leraar zal namelijk graag helpen door je een aantal uur aan bijles te geven. Dit geldt echter ook voor leraren die je andere vakken geven zoals wiskunde of Frans bijvoorbeeld.

De bijles zal in de meeste gevallen worden ingepland tijdens de middagpauze. Op deze manier volg je bijles voor een vak zoals Engels en hoef je toch niet na school nog extra les te volgen. Dit is echter enkel een bijles optie voor studenten uit het lager onderwijs en het secundair onderwijs.

Volg Engels lessen via bijles organisaties

Over heel Vlaanderen zijn er verschillende bijles organisaties die je bijles Engels kunnen komen geven. Deze organisaties brengen je in contact met bijles leraren die je kunnen helpen om de taal Engels onder de knie te krijgen.

Wanneer je aan deze soort bijlessen zou willen deelnemen, kun je contact opnemen met de organisatie om te laten weten welke soort lessen je precies nodig hebt. Je kunt er bijna zeker van zijn dat de bijles die je via deze organisatie volgt, van hoge kwaliteit is. Dit kun je zien aan de beoordelingen die de organisatie online gekregen heeft van andere mensen die aan bijles deelgenomen hebben.

Het enige nadeel dat je vaak bij een van deze bijles organisaties hebt is dat je een bepaald aantal uur bijles moet volgen voordat je gebruik kunt maken van de diensten. Dit geld voor het vak Engels maar ook voor vakken zoals wiskunde of Frans.

Privélessen Engels via Superprof

Heb je nood aan bijles bij het vak Engels of wil je graag een privé cursus Engels volgen om aan je taal vaardigheden te werken? Dan kun je altijd terecht op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een snelle manier een bijles leraar die jou met Engels kan komen helpen in Hasselt.

Het enige wat je hiervoor moet doen is de regio waar je de bijles in wilt volgen ingeven en laten weten op welk niveau je de bijles Engels zou willen volgen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een grote lijst te zien met alle leraren die je in de buurt van Hasselt kunnen helpen door je bijles Engels te komen geven.

Het enige wat je hierna nog zou moeten doen is een leraar contacteren om een eerste les in te plannen. Deze eerste les zal in de meeste gevallen gratis gegeven worden. Dit komt doordat de eerste les een soort kennismaking les is, hier komt de leraar erachter op welk niveau jouw engels vaardigheden zitten en op welke manier de bijles jou zou moeten helpen.

Je kunt ervoor kiezen om de bijles aan huis te volgen, maar het is ook mogelijk om de Engels cursus online in Hasselt te volgen. Dit kan dan worden gedaan via online diensten zoals Skype en Zoom. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste bijles Engels in via het online platform van Superprof!

Wat wil je leren?