Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Engels rond Antwerpen

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze lesgevers Engels hebben een gemiddelde rating van 4.8 over meer dan 13 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Engels reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Engels in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je privéleraar Engels en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de prijs van een thuisles in de Engelse taal in Antwerpen?

In Antwerpen is de gemiddelde prijs van lessen in de Engelse taal €17.

 

De ervaring van de tutor Engels, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Vele leraren bieden het eerste lesuur aan (97% van de tutors).

 

Lees meer over de tarieven voor bijlesleraren bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om thuislessen in de Engelse taal te geven in Antwerpen en omgeving?

172 docenten in de Engelse taal bieden de mogelijkheid tot privé lessen Engels in Antwerpen en omgeving.

 

Je kan hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan bepalen welke leraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies je cursus in de Engelse taal uit meer dan 172 verschillende profielen.

👴🏼Waarom zou je een cursus Engels starten?

Privélessen Engels met een docent maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Om beter te kunnen communiceren met je zakelijke contacten buiten Nederland, om beter uit te voeten te kunnen tijdens je weekend weg naar Engeland of Amerika, of om simpelweg meer te snappen van de wereld om je heen. Engels is immers overal! Van de films en series die je kijkt op netflix, tot de handleiding van je nieuw aangeschafte stofzuiger, tot de menukaart in het hotel waar je eet. De wereld is by now zo klein geworden dat je eigenlijk niet meer vooruit kan zonder een minimale kennis van the King's Speech. Ga dus snel aan de slag met deze nuttige taal op Superprof!

 

Je kiest je docent en je organiseert in real life of online je privélessen in de Engelse taal, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kun je in gesprek gaan met de leraar van jouw keuze om bijlessen in de Engelse taal te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privélessen Engels vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 172 bijlesleraren Engels in Antwerpen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻 Kan je op Superprof ook een online cursus Engels volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Engels meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Engels bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel te leren dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Wil je Engels in Antwerpen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg bijles Engels in Antwerpen via Superprof. Ontdek hoe het kan

Waarom Engels studeren?

Tot op het einde van de zestiende eeuw was Engels niet belangrijker dan Frans of Duits. Er waren maar zo’n vijf miljoen mensen met Engels als moedertaal. Enkele eeuwen later, in het jaar 2000, waren er 300 miljoen mensen met als moedertaal Engels. Intussen zijn daar nog heel wat bijgekomen. En daarnaast zijn er nog eens miljoenen mensen die Engels spreken als tweede taal.

In een paar eeuwen tijd werd Engels de lingua franca voor zowat de hele wereld: de taal die culturen en taalverschillen overbrugt en waarmee je de wereld kan rondreizen. De snelle ontwikkelingen in de wetenschap hebben hier zeker hun steentje aan bijgedragen: Engels is de taal van de wetenschap, van de automatisering, van de luchtvaart, van internationale organisaties en van het toerisme.

Er zijn dus tal van goede redenen om bijles of huiswerkbegeleiding Engels te nemen en je kennis bij te spijkeren.

Dankzij het Engels leg je contact met de hele wereld

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een op de vijf van de mensen Engels spreekt op een bepaald niveau. Twintig procent van de mensen op de wereld kunnen dus zonder problemen contact maken met elkaar, met elkaar spreken, schrijven, chatten, …. Kennis van het Engels geeft je mogelijkheden om te reizen of een internationale carrière uit te bouwen.

Engels is de taal van wetenschap en IT

Toen het internet ontstond, was 80% van de inhoud Engelstalig. Intussen zijn alle talen aanwezig op het internet maar Engels blijft de belangrijkste zoektaal. De ontwikkeling van het internet en de meeste softwareprogramma’s verloopt in het Engels. Wil je graag programmeur worden of een andere carrière in de IT-sector uitbouwen dan is kennis van het Engels noodzakelijk.

Engels is de taal van de media

Engels is ook de taal van de media, van televisie en radio, van podcasts en webinars. Want hoewel er tegenwoordig heel goede films en tv-programma’s in Vlaanderen en in het Nederlands worden gemaakt, is het aanbod in het Engels veel groter. Hoe sterker de wereld digitaliseert en globaliseert, hoe makkelijker wij toegang krijgen tot interessante films, webinars, opleidingen en programma’s uit de hele wereld. En dan spreek je best een mondje Engels.

Ben je op zoek naar een docent Engels die jou de Engelse taal aanleert?  Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan privéleerkrachten die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school of je privélessen geven.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Engels te leren

In Vlaanderen krijgt iedere leerling op de middelbare school het vak Engels. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in de Engelse taal. Of heb je bijlessen nodig of examentraining om te slagen voor het examen Engels. Misschien reis je vaak en zou je het Engels graag nog beter beheersen om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen. Of je wil je favoriete tv-programma uit de VS streamen.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Engels te nemen. Dat kan dan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je bent dus zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent in Antwerpen zoekt die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de Engelse taal onder de knie te krijgen. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Engels is nu eenmaal een onderdeel van het leven in de Westerse wereld en op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Online Engelse les volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les Engels online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Engels te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Engels die je krijgt via de zoekterm ‘Engels Antwerpen’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

De juiste leerkracht Engels voor jou!

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, je vindt bij Superprof een leerkracht in en rond Antwerpen die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Vlaanderen en dus ook in Antwerpen bij Superprof zeker goed.

Engels studeren in Antwerpen via Superprof

Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en in inwoneraantal de grootste stad van Vlaanderen.

Haar ligging aan de Schelde verleent haar een rijke en multiculturele geschiedenis – de benaming sinjoor voor de Antwerpenaren is afgeleid van het Spaanse woord señor – die de basis vormt voor de vele bijnamen die de stad kreeg.

Antwerpen is een wereldstad. Ze is ook de grootste zeehaven van België en de tweede haven in Europa. Al in de middeleeuwen vonden schepen met lading en passagiers hun weg over de Schelde. Passagiers uit alle hoeken van de wereld zochten vaak hun geluk in de stad aan het water. En tegenwoordig meren niet alleen ladingen en gelukzoekers maar ook rijke toeristen in cruiseschepen vlak bij ’t Steen aan.

In Antwerpen leven meer dan ooit verschillende nationaliteiten samen. De wereldstad is bovendien een grote studentenstad en trekt studenten uit alle delen van de wereld aan. Ze heeft maar liefst vijf hogescholen en een twee universiteiten.

De ideale plaats dus om de meest gesproken taal ter wereld, het Engels, te studeren en bijlessen of studiebegeleiding te volgen.

Wil je de Engelse taal volledig doorgronden en carrière maken als linguïst dan volg je best een van de taalkundige opleidingen aan de Universiteit Antwerpen.

Wil je vooral je kennis opfrissen of beter leren converseren in het Engels dan zijn er tal van mogelijkheden voor avondonderwijs of kortlopende opleidingen.

Geen zin of tijd om op de schoolbanken te zitten? Huur dan een Antwerpse privéleerkracht in die jou Engelse les of studiebegeleiding geeft op je eigen ritme.

Vind een cursus Engels in Antwerpen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Antwerpen en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Een betere manier om een privédocent Engels te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op “Engels Antwerpen” en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past. Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Engels, extra oefeningen of conversatielessen Engels? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Engels met examentraining of op de start van je opleiding aan de universiteit of hogeschool? Of wil je gemakkelijker gesprekken voeren met andere mensen in het buitenland?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Engels in de regio Antwerpen die jou de juiste cursus of bijlessen op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Engels in en rond Antwerpen op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Engels, de start van je opleiding of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?