Uitstekend
reviews op

Onze selectie aan privéleraren Frans in Gent

Bekijk meer leraren

4.8 /5

Onze leraren Frans hebben een gemiddelde rating van 4.8 over meer dan 5 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 98% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20 euro per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze lesgevers Frans reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Frans in Gent leren is nog nooit zo simpel geweest

2. Organiseer je Franse les

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Gent!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijlesleraren Franse taal in Gent?

Uit 5 reviews geven de cursisten een gemiddelde beoordeling van 4.8 uit 5.

 

Onze klantenservice staat tot uw beschikking om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, elke werkdag in het geval van een vraag omtrent een privécursus.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privé leraren zijn beschikbaar om privé lessen Frans te geven in Gent?

In Gent en omgeving, geven 48 bijlesleraren een cursus Frans aan.

 

Je kan hun curriculum vitae doorlezen en op basis daarvan selecteren welke bijlesleraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je cursus Frans in Gent uit 48 lesadvertenties.

💻 Is het op Superprof mogelijk om online cursussen Frans volgen, thuis, via webcam?

80% van de docenten biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen Frans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online lessen Frans bieden bovendien alle handvaten om snel vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Met welke intentie volg je een cursus Frans in Gent?

Lessen Frans met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je rechtstreeks op je privéleraar en je boekt in real life of online je privélessen in de Franse taal, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou gaat om vlotter uit de voeten te kunnen op vakantie, een ontbijt te bestellen in een Franse Bistro in Parijs, de films van Louis de Funes beter te kunnen verstaan of om simpelweg je Franse toets te kunnen halen. Superprof helpt je voortdurend. Vergeet niet dat Frans een diplomatieke taal is en de vijfde meest gesproken taal van de wereld is! En los daarvan staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn geweldig rijke cultuur: de Franse romans, cinema en theaterstukken die een blijvende indruk hebben achtergelaten op de wereld, zijn niet op één hand te tellen en meer dan de moeite waard om te leren kennen in hun oorspronkelijke taal.

 

Ben je overtuigd? Dan biedt Superprof je de volgende stap.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je lessen in de Franse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 48 leerkrachten in de Franse taal in Gent.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van privélessen Frans in Gent?

De gemiddelde kosten van een privéles in de Franse taal in Gent is €20.

 

De ervaring van de docent Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de lesssen beïnvloeden.

 

97% van bijles leraren biedt het eerste lesuur aan.

 

Lees meer over de prijzen voor privéleraren bij jou in de buurt.

Wil je frans in Gent volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Franse les in Gent via Superprof. Lees hier alles over

Waarom Frans leren?

Samen met het Engels is Frans letterlijk een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is een officiële taal bij vele internationale organisaties zoals de Europese Unie en de NAVO en het is de voertaal bij diplomatieke betrekkingen. Daarnaast is het natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans daarom ook nu nog een grote troef op de arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er misschien zelfs gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. De Franse overheid neemt de Franste taal sterk in bescherming en weert de invloed van Engels zo veel mogelijk. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je best hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privédocent te zoeken.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent Frans!

Ben je op zoek naar een docent of bijlesleraar Frans die jou de Franse taal aanleert in of rond Gent? Zoek dan niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan docenten die jou kunnen helpen.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les , een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze uit Gent aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Frans te leren

In België is Frans een van de landstalen dus leert ieder kind in Vlaanderen op de basisschool en de middelbare school Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijles nodig om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carrière dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Frans of huiswerkbegeleiding voor Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden in en rond Gent zijn eindeloos.

Online Frans leren

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus of les online te volgen. Het enige wat je nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Frans die je krijgt via de zoekterm ‘Frans Leuven’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Enthousiaste docenten Frans vind je bij Superprof!

Goede bijlessen Frans zijn voor iedere leerling of student, ongeacht leeftijd of achtergrond, ontzettend nuttig zijn en helpen. Want waarom je ook wilt Frans leren, je vooruitgang zal grotendeels afhangen van de leraar die je hebt. Een leraar moet passie hebben en bevlogen zijn, kennis hebben van de taal maar ook weten hoe hij of zij moet lesgeven en daarnaast in staat zijn enthousiasme op jou, de leerling, over te brengen.

Dus of je nu een cursus Frans voor beginners volgt of juist een Franse les voor gevorderden zoekt, zorg ervoor dat je een leraar hebt die leeft voor zijn of haar vak! Op Superprof vind je zonder twijfel jouw bevlogen docent in Gent.

Frans studeren in Gent

Wist je dat er een cultureel samenwerkingsnetwerk tussen Frankrijk en België bestaat? Er zijn zeven Alliances Françaises in België waaronder een in Gent. De AF biedt cursussen en workshops Frans aan en een brede waaier van culturele evenementen gericht op de Franse taal. De organisatie wil de band tussen Frankrijk en België verstevigen.

Gent en de Franse taal: een sterk verbond

Ooit was Gent de meest verfranste stad van Vlaanderen. Het Frans ging vroeger hand in hand met het Gents. Onder andere de Belgische taalstrijd in de twintigste eeuw heeft daar een einde aan gemaakt met de invoering van het Algemeen Beschaafd Nederlands.

Toch voel je in Gent dat de Franse taal nog een grote rol speelt. De vestiging van Alliances Françaises in Gent maakt de stad tot een geschikte uitvalsbasis om je de taal van Camus, Baudelaire en de liefde eigen te maken. Ben je verliefd op de Franse taal, de Franse cultuur of op het land zelf? Of wil je je carrièrekansen op de internationale arbeidsmarkt vergroten met kennis van het Frans? Wat jouw reden ook is om Frans te leren, in Gent vind je zeker een opleiding of bijscholing met een goede privéleerkracht of bijlesdocent die bij jou past.

Vind een cursus Frans in Gent via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Gent en bij uitbreiding in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen uit Gent die jou bijles Frans of studiebegeleiding geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren is er dus niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Frans Gent’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Nederlands, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Frans met examentraining of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Frans in of rond Gent die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Frans uit Gent op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?