Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van leraren Frans in Brugge

Bekijk meer leraren

23 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 23 euro per uur.

Frans in Brugge leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je Franse les in Brugge

Overleg met je leraar Frans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Brugge

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Brugge!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe worden bijles leraren Frans uit Brugge beoordeeld?

De leerlingen geven een gemiddelde rating van uit 5 op een sample van waarderingen.

 

Het Superprof-team is voor u beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per mail, vijf dagen per week in het geval van een moeilijkheid omtrent onze diensten.

 

Ontdek de veelgestelde vragen.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel privéleraren zijn beschikbaar om een cursus in de Franse taal te geven in Brugge?

3 privé leraren in de Franse taal bieden de mogelijkheid tot lessen Frans in Brugge en omgeving.

 

Je kan hun lesadvertenties checken en op basis daarvan selecteren welke privéleraar in Brugge, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je bijles in de Franse taal in Brugge uit 3 lesadvertenties.

💻 Kunnen we thuis via Skype of Zoom lessen Frans volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen Frans meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Frans bieden bovendien alle handvaten om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Waarom neem je bijlessen Frans in Brugge?

Bijlessen Frans met een privédocent laten je in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je privé leraar en je plant in real life of online je lessen Frans, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Of het je nou gaat om beter uit de voeten te kunnen op vakantie, een lunch te bestellen op een Frans terras in Parijs, de films van Louis de Funes beter te kunnen begrijpen of om simpelweg je Franse examen te kunnen halen. Superprof helpt je voortdurend. Vergeet niet dat Frans een diplomatieke taal is en de vijfde meest gesproken taal van de wereld is! En los daarvan staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn enorm rijke cultuur: de Franse boeken, cinema en theaterstukken die een blijvende indruk hebben achtergelaten op de wereld, zijn niet op één hand te tellen en absoluut de moeite waard om te ontdekken in de originele taal.

 

Ben je overtuigd? Dan biedt Superprof je de volgende stap.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je bijlessen in de Franse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 3 leraren Frans in Brugge.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de gemiddelde prijs van een privéles Frans in Brugge?

De gemiddelde prijs van een cursus Frans in Brugge is €23.

 

De ervaring van de tutor Frans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de cursus beïnvloeden.

 

Veel tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de hen).

 

Lees meer over de tarieven voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Wil je frans in Brugge leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren frans in Brugge!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Franse les in Brugge via Superprof. Pourquoi pas ?!

Waarom Frans leren?

Samen met het Engels is Frans letterlijk een wereldtaal, een taal die op alle continenten wordt gesproken. Het is een officiële taal bij vele internationale organisaties zoals de Europese Unie en de NAVO en het is de voertaal bij diplomatieke betrekkingen. Daarnaast is het natuurlijk een belangrijke taal voor internationaal handelsverkeer. Ondanks de opmars van het Engels is kennis van het Frans daarom ook nu nog een grote troef op de arbeidsmarkt.

Ga je graag met vakantie in Frankrijk of wil je er misschien zelfs gaan werken? Dan is het bijna een noodzaak om een mondje Frans te spreken. Het legendarische Franse chauvinisme zorgt ervoor dat de Franse overheid haar landstaal in bescherming neemt en de invloed van Engels zo veel mogelijk weert. Daardoor komen Fransen minder in contact met het Engels en spreken ze ook minder goed Engels. Wil je contact maken met de Fransen dan leer je hun taal.

Ook voor cultuurliefhebbers is de Franse taal onontbeerlijk. Frans is de internationale taal van het koken, van de modewereld, van de film en het theater.

Allemaal heel goede redenen om bijlessen Frans te nemen of studiebegeleiding met een privédocent te zoeken.

Opleiding, cursus of bijscholing: de beste manier om Frans te leren

In België is Frans een van de landstalen dus leert ieder kind in Vlaanderen op de basisschool en de middelbare school Frans. Maar soms volstaan de lessen op school niet voor jou of voor je kind en wil je je wat meer verdiepen in de Franse taal. Of heb je bijles nodig of huiswerkgebeleiding Frans om te slagen voor het examen Frans. Ambieer je een internationale carrière dan is kennis van de Franse taal een grote troef.

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject aanvullende lessen Frans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles met een privédocent bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jouw bijlesdocent Frans vind je bij Superprof

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont in Brugge om omstreken, je vindt bij Superprof een leerkracht of bijlesleraar Frans die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Brugge wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent Frans zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert op het gebied van de Franse taal en taalkunde en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om Franse les , een cursus Frans, bijles Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Of wil jij iets bijleren over de Franse cultuur, literatuur of kookkunst? Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt.

Online Frans leren met Superprof

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je Frans cursus of les online te volgen. Veel van onze docenten Frans in en rond Leuven staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les Frans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Frans die je krijgt via de zoekterm ‘Frans Brugge’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Scilt ende vrient –  over de Bruggelingen en Frans

Brugge heeft een rijke geschiedenis die tot diep in de Middeleeuwen teruggaat. Als handelsmetropool vormde Brugge een belangrijke speelbal in de Frans-Vlaamse oorlog met als bekendste hoogtepunten de Guldensporenslag en de Brugse Metten. In mei 1302 viel een Franse troepenmacht Brugge binnen. De Bruggelingen boden flink weerstand en verplichtten de Franse soldaten scilt ende vrient te zeggen. De Fransen slaagde er niet in scilt uit te spreken in het Brugse dialect en zo wisten de Brugse opstandelingen wie ze moesten doden.

De vijandschap met Frankrijk ligt gelukkig ver achter ons en vandaag richt Brugge haar blik op de wereld met de Brugse zeehaven, een van de belangrijkste havens in Europa. Frans is dus ook in en rond Brugge een belangrijke taal om internationale connecties te onderhouden.

Brugge biedt dan ook waaier aan mogelijkheden om je de taal van Camus, Baudelaire en de liefde eigen te maken in dag- of avondonderwijs en op verschillende niveaus. Met focus op die internationale carrière, omdat je verliefd bent op de Franse cultuur… Wat jouw reden ook is om Frans te leren, in Brugge vind je zeker een opleiding of bijscholing met een privéleerkracht die bij jou past en die jou helpt met bijlessen Frans.

Frans studeren in Brugge

Wie kent Brugge niet? Brugge Die Scone, Het Venetië van het Noorden. Brugge telt zoveel historische en moderne bezienswaardigheden dat je er wel een week kan rondlopen. Het belfort, de basiliek van het Heilig Bloed, het moderne concertgebouw, het Groeningenmuseum, de Reien, …

Vind een cursus Frans in Brugge via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Brugge en bij uitbreiding in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen uit Brugge die jou bijles Frans geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en met een grote liefde voor de Franse taal en cultuur.

Een betere manier om Frans te leren is er dus niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Frans Brugge’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij privéles Frans volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen Frans?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun tarief in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Nederlands, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Frans, extra oefeningen of conversatielessen Frans? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Frans met examentraining of de Franse grammatica beter doorgronden? Of wil je je verdiepen in de Franse literatuur?

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent of bijlesleerkracht Frans in regio Brugge die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Frans uit Brugge op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Frans of je volgende vakantie.

Wat wil je leren?