Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren dans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 8 beoordelingen.

23 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €23 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Dans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Dans?

De gemiddelde prijs van lessen Dans is €23.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Dans nemen?

Met de hulp van een Dans kan je goed worden in Dans 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Dans volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Dans?

Er zijn momenteel 74 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Dans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 74 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Dans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 8 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Dans leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Dans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Dansles met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Waarom danslessen nemen?

Sluit je ogen en voel het ritme. De bassen verplaatsen zich van je buik naar je benen. Je voet tikt automatisch mee op de maat, je beweegt je heupen, zwaait met je armen… Je danst!

Dansen, bewegen op muziek is zo oud als de mensheid. In alle culturen ter wereld wordt gedanst. Dansen om te feesten, dansen als overgangsritueel, dansen als bezwering van het noodlot…

Dansen is universeel. Danslessen zijn goed voor je lichaam en geest. Wij geven je hier een paar heel goede redenen om danslessen te volgen in Vlaanderen.

Dansen is gezond voor je lichaam

Dansen is een laagdrempelige manier van bewegen. Iedereen, jong en oud, of je nu ritmisch aangelegd bent of niet, kan wel een deel van het lichaam bewegen op muziek. Je hoeft geen beroemde balletdanser te zijn om te genieten van bewegingen op muziek. Dansen heeft hetzelfde gezonde effect op je lichaam als om het even welke andere sport. Danslessen zijn sport!

Dansen is goed voor je brein

Wanneer je danst, lever je een fysieke inspanning. Door die fysieke inspanning komen er in je lichaam stoffen vrij die je hersenen helpen groeien en beschermen. Daarnaast lever je bij het dansen ook een mentale inspanning: je moet het ritme van de muziek volgen, danspassen leren, je danspartner volgen… Of je nu alleen danst of als paar, dansen is een complexe bezigheid die veel hersenactiviteit vraagt.

Dansen is een gezonde drug

Urenlang shaken op discomuziek of blijven doorgaan op dezelfde beat. De wereld rondom je vergeten en volledig uit je dak gaan op de muziek. Van dansen raak je in extase. Die roes heb je als mens af en toe nodig en werkt helend voor je lichaam en geest.

Je leert nieuwe mensen kennen in de dansles

Of je nu solo danst of met een partner, dansen verbindt mensen met elkaar. Zowel voor singles als voor paren zijn danslessen een mooie hobby. Samen genieten van dezelfde muziek, samen ontspannen en de onbevangen expressie van emoties brengt mensen dichter bij elkaar. Een danscursus volgen is natuurlijk de manier bij uitstek om andere mensen te leren kennen. En volg je les met een danspartner die je voordien niet kende, kom je sneller dan ooit met elkaar op vertrouwelijke voet.

Moderne dans of klassiek ballet: kies jouw ideale dansles!

Er zijn tientallen nee honderden verschillende dansstijlen en danspassen. Klassiek ballet, jazzdance, salsa, rumba, ballroomdansen, hiphop, breakdance, stijldansen, Engelse en Weense wals, de chachacha, tango, flamenco… Tussen als die verschillende dansstijlen zit er gegarandeerd een die jij wilt leren. Neem deel aan een workshop of cursus of zoek een goede privédansleerkracht die jou de leukste passen aanleert. Vergeet vooral niet om een proefles te vragen zodat je kennismaakt met een paar verschillende dansstijlen.

Workshops, cursus of les: de beste manieren om te leren dansen

Er zijn talloze manieren om je dance moves te perfectioneren. Ballroomdansen, zumba, jazzdans, ballet, breakdance, salsa, volksdans…Er zijn oneindig veel soorten dans die je kan leren. Via workshops, danscursussen, danslessen in de dansschool en zelfs online leer je de meest ingewikkelde passen. Houd je van een persoonlijke aanpak, dan zoek je een privéleerkracht dans die jou persoonlijk begeleidt bij je passen op de dansvloer.

Dansles online: check!

Wist je dat je bij Superprof ook online danslessen kan volgen? Veel van onze dansleerkrachten in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten en hebben er ook de geschikte middelen voor, sommigen zelf een thuisstudio. Je volgt de lessen dan via videolessen of in realtime met een webcam. Het enige wat jij nodig hebt om online danslessen te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met privédocenten dans die je krijgt via de zoekterm ‘dansles Vlaanderen’ zie je meteen welke privéleraar de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Superprof bezorgt jou de beste dansleerkracht van Vlaanderen!

Onze docenten geven dansles aan leerlingen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Ook geven zij les aan leerlingen van elke leeftijd, van kinderen tot jongeren en volwassenen. De privéleraren dans bij Superprof hebben verschillende specialisaties, ze kunnen jou lessen geven gericht op spierbeheersing en danspassen, ze leren je jazzdance, salsa, swing, stijldansen of klassiek ballet. Aan jou de keuze. Velen hebben een dansopleiding gevolgd en hebben zelf een professionele danscarrière met optredens of geven al jaren dansles.

Aarzel dus niet om via Superprof een privéles dans te boeken. Vele dansleerkrachten hebben een thuisstudio of bieden dansles aan bij jou aan huis of op een andere locatie. Vaak krijg je de eerste proefles gratis zodat jij kan ondervinden of je dansen leuk vindt.

Vind danslessen in Vlaanderen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen die jou leren dansen. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en hun danspassen graag aanleren aan jou.

Een betere manier om danslessen te nemen is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘dansles Vlaanderen’ en krijgt meteen een lange lijst met privédocenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de dansleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte dansleraar!

Wanneer wil jij danslessen volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere dansleerkrachten in Vlaanderen bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten danslessen met een privéleraar?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en dansleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les een proefles en dus gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Aan de slag!

Je wilt meer beweging op een leuke manier maar je hebt geen tijd voor de fitness of voor een wekelijkse avondles? Of je zoekt een toffe activiteit voor je kinderen, zoals kleuterdans of ballet? Zoek dan een dansleerkracht die jou persoonlijk de leukste danspassen leert.

Via Superprof vind je gemakkelijk een privédansleerkracht die jouw ritme volgt. Bij jou thuis, in de keuken, de woonkamer of de garage, alles kan.

Scrol door de verschillende dansleerkrachten op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Binnen de kortste keren ben jij de ster op de dansvloer!

Wat wil je leren?