Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie leraren duits

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren en meer dan 90 beoordelingen.

20 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €20 per uur.

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 6 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Duits

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Duits?

De gemiddelde prijs van lessen Duits is €20.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Duits nemen?

Met de hulp van een Duits kan je goed worden in Duits 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Duits volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Duits?

Er zijn momenteel 483 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Duits lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 483 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Duits beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 90 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 4.9 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Leergierig?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Duits bijles volgen via Superprof met je eigen gekozen leraar. Waar wacht je nog op?

Waarom Duits studeren?

Duits is niet de gemakkelijkste taal om te studeren. Met vier naamvallen en Umlauten op de klinkers is het Duits een taal met een moeilijke grammatica én een moeilijke uitspraak. Ben je Nederlandstalig, dan heb je gelukkig een streepje voor. Omdat Duits en Nederlands aan elkaar verwant zijn en sterk op elkaar lijken, kan je als Vlaming het Duits vrij gemakkelijk begrijpen.

Laat je dus niet ontmoedigen want er zijn tal van redenen om bijles Duits te nemen. En met huiswerkbegeleiding Duits heb je de taal zo onder de knie.

Duits als troef op de arbeidsmarkt

Duitsland heeft een sterke economie. Het belang dat Duitsland hecht aan innovatie zorgt ervoor dat het land ook in moeilijke tijden een groeimotor is voor de Europese economie. Mede daardoor is Duitsland een van de belangrijkste handelspartners voor België. Ambieer je een internationale carrière dan vergroot je je kansen wanneer je Duits spreekt. Een goede reden dus om studiebegeleiding te vragen.

Duits is de taal van de wetenschap

Historisch gezien is Duits een van de belangrijkste cultuur- en wetenschapstalen ter wereld. Innovatie is in Duitsland de drijvende kracht om volop in te zetten op onderzoek en ontwikkeling. Veel belangrijke websites zijn in het Duits en Duitsland is op jaarbasis de op vijf na grootste uitgever van nieuwe boeken, na India, het Verenigd Koninkrijk, de VS, China en Rusland. Met kennis van het Duits heb jij rechtstreeks toegang tot een wereld aan informatie.

Duitse cultuur

Voeg Duitsland maar toe aan jouw lijstje met favoriete vakantielanden want het heeft meer te bieden dan je denkt. Zo is Berlijn een van de hipste bestemmingen voor een citytrip, de stad waar in 1989 Oost en West weer verenigd werden. Bovendien is Duits de taal van Goethe en Kafka, van Mozart, Bach en Beethoven. Niet alleen in Duitsland maar ook in Oostenrijk en Zwitserland is Duits een officiële landstaal. En ook in Italië, Luxemburg en ons eigen België wordt Duits gesproken. Met jouw kennis van de Duitse taal na een paar goede bijlessen reis je doorheen een mooi stukje Europa.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om Duits te leren

In Vlaanderen kan je als leerling op de middelbare school Duits leren als derde of vierde taal. Volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in het Duits? Of heb je bijles nodig om te slagen voor het examen Duits? Wil je de gedichten van Goethe lezen in hun oorspronkelijke taal?

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen Duits te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Volg online bijlessen Duits

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les Duits online te volgen. Veel van onze privédocenten Duits in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les Duits te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Duits die je krijgt via de zoekterm ‘Duits Vlaanderen’ zie je meteen welke leraar de mogelijkheid biedt om jou lessen of cursussen online te geven.

Superprof bezorgt jou de geknipte leerkracht Duits!

Je bent zeker niet de eerste persoon die via Superprof een docent zoekt die jou helpt om de moeilijkste onderdelen van de moeilijke taal Duits onder de knie te krijgen met studiebegeleiding. Je zal ook zeker niet de laatste zijn. Op Superprof bieden we jou het ideale platform om je alle onderdelen van die taal, van lezen, luisteren, spreken en schrijven, eigen te maken.

Bijles Duits is voor iedere leerling of student, ongeacht leeftijd of achtergrond, ontzettend nuttig. Waarom je ook Duits wilt leren spreken, je vooruitgang zal grotendeels afhangen van de leraar die je hebt. Een leraar moet passie hebben en bevlogen zijn, kennis hebben van de taal maar ook weten hoe hij of zij moet lesgeven en daarnaast in staat zijn enthousiasme op jou, de leerling, over te brengen. Dus of je nu een cursus Duits voor beginners volgt of juist een Duitse les voor gevorderden zoekt, zorg ervoor dat je een leraar hebt die leeft voor zijn of haar vak! Op Superprof vind je zonder twijfel jouw bevlogen docent.

Vind bijles Duits in Vlaanderen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan goede leraren en leraressen in Vlaanderen die jou huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding geven over de Duitse taal. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en een grondige kennis van het Duits.

Een betere manier om Duits te leren of bijlessen te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Duits Vlaanderen’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de eerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij privéles Duits volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere leraren bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen Duits?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de privéleraar zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte docent!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijlessen Duits, extra oefeningen of conversatielessen Duits? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Duits met examentraining of studiebegeleiding? Duitse bijles is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een goede docent Duits in Vlaanderen die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Duits op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Duits of een trip naar Berlijn!

Wat wil je leren?