Uitstekend
reviews op

Onze selectie van leraren Duits in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Duits hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Duits reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Duits in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je Duits lessen in Gent

Overleg met je leraar Duits en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Gent

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Gent.

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe beoordelen cursisten hun bijles leraren Duits in Gent?

De cursisten geven een gemiddelde rating van 5.0 uit 5 op een meting van 1 beoordelingen.

 

Onze klantenservice is voor je beschikbaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per email, elke werkdag in het geval van vragen omtrent een les.

 

Extra hulp nodig?

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijles leraren zijn beschikbaar om cursussen Duits te geven in Gent en omgeving?

9 bijles leraren in de Duitse taal geven thuislessen Duits in Gent en omgeving.

 

Je kan hun lesadvertenties doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Kies jeprivé lessen Duits uit meer dan 9 tutoren.

💻 Is het op Superprof mogelijk om een online cursus Duits volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren bieden ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online cursussen Duits meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Duits bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Om welke redenen zou je een opleiding Duits gaan volgen?

Thuislessen Duits met een bijlesleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel leren.

 

Je kiest je bijlesleraar en je plant in real life of online je bijlessen Duits, onafhankelijk en vrij van alle beperkingen!

 

Laat je steenkolen Duits achter je, en ontdek het echte Duits. "Der Auto", "Die Stuhl" of "Das Lampe", welk woord past het beste? Superprof helpt je verder zodat je nooit meer tegen je zakenpartners zult zeggen; "Der Auto ist schön". Duits leren bij Superprof daarentegen, dat is wel "schön".

 

Behalve business gerelateerde aspecten zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om je te bekwamen in het Duits. De Duitse geschiedenis, muziek en cultuur is wijdverspreid, geliefd en vooral enorm interessant. Neem de val van de Berlijnse muur, de Oktoberfeesten, Heidi Klum en Peter Maffay. En van Tatort, tot Bratwurst tot documentaires en boeken over de Tweede Wereldoorlog, het Duits komt overal terug. En dat hebben we het nog niet eens over het belang van Duitsland en het Duits in de Europese Unie gehad.. Moeten we doorgaan?

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je lessen Duits vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 9 privé leraren in de Duitse taal in Gent.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat is de prijs van een cursus Duits in Gent?

In Gent is de prijs van een cursus in de Duitse taal €18.

 

De ervaring van de leraar Duits, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beïnvloeden.

 

97% van docenten geeft hun studenten een eerste gratis lesuur.

 

Veel leraren bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de hen).

 

Lees meer over de prijzen voor docenten bij jou in de buurt.

Wil je duits in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren duits in Gent!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg bijles Duits in Gent via Superprof

Waarom Duits studeren?

Duits is niet de gemakkelijkste taal om te studeren. Met vier naamvallen en Umlauten op de klinkers is het Duits een taal met een moeilijke grammatica én een moeilijke uitspraak. Ben je Nederlandstalig, dan heb je gelukkig een streepje voor. Omdat Duits en Nederlands aan elkaar verwant zijn en sterk op elkaar lijken, kan je als Vlaming het Duits vrij gemakkelijk begrijpen.

Laat je dus niet ontmoedigen want er zijn tal van redenen om bijles Duits te nemen. En met huiswerkbegeleiding Duits heb je de taal zo onder de knie.

Duits als troef op de arbeidsmarkt

Duitsland heeft een sterke economie. Het belang dat Duitsland hecht aan innovatie zorgt ervoor dat het land ook in moeilijke tijden een groeimotor is voor de Europese economie. Mede daardoor is Duitsland een van de belangrijkste handelspartners voor België. Ambieer je een internationale carrière dan vergroot je je kansen wanneer je Duits spreekt. Een goede reden dus om studiebegeleiding te vragen.

Duits is de taal van de wetenschap

Historisch gezien is Duits een van de belangrijkste cultuur- en wetenschapstalen ter wereld. Innovatie is in Duitsland de drijvende kracht om volop in te zetten op onderzoek en ontwikkeling. Veel belangrijke websites zijn in het Duits en Duitsland is op jaarbasis de op vijf na grootste uitgever van nieuwe boeken, na India, het Verenigd Koninkrijk, de VS, China en Rusland. Met kennis van het Duits heb jij rechtstreeks toegang tot een wereld aan informatie.

Duitse cultuur

Voeg Duitsland maar toe aan jouw lijstje met favoriete vakantielanden want het heeft meer te bieden dan je denkt. Zo is Berlijn een van de hipste bestemmingen voor een citytrip, de stad waar in 1989 Oost en West weer verenigd werden. Bovendien is Duits de taal van Goethe en Kafka, van Mozart, Bach en Beethoven. Niet alleen in Duitsland maar ook in Oostenrijk en Zwitserland is Duits een officiële landstaal. En ook in Italië, Luxemburg en ons eigen België wordt Duits gesproken. Met jouw kennis van de Duitse taal na een paar goede bijlessen reis je doorheen een mooi stukje Europa.

Duits studeren in Gent via Superprof

Gent ontstond in de Keltische tijd op de plaats waar de Leie en de Schelde samenvloeien – het Keltische Ganda betekent monding. Gedurende de middeleeuwen was Gent de grootste stad in West-Europa. En hoewel Gent bekend staat om haar rebelse karakter en doorheen de eeuwen steeds heeft gestreefd naar onafhankelijkheid, beleefde de stad haar sterkste bloeiperiode onder het Oostenrijkse bewind in de 18de eeuw. Wanneer de Zuidelijke Nederlanden in 1713 onder het gezag komen van keizerin Maria Theresia betekent dit het prille begin van de industriële revolutie en voor Gent het startpunt om de linnenmarkt te veroveren. Nieuwe bedrijven vestigen zich in Gent en de economische voorspoed stimuleert de bouw van prachtige stadspaleizen in rococostijl.

Geeft dit stukje Oostenrijkse geschiedenis in Gent je zin om je te verdiepen in de taal van de Oostenrijkers, het Duits? Dan vind je in Gent zeker een opleiding die bij je past.

Aan de Universiteit Gent kan je een bachelor in de taal-en letterkunde volgen met als keuzetaal Duits of een bachelor in de toegepaste taalkunde met keuzetaal Duits. Beide opleidingen bereiden je voor op een master in de taal-en letterkunde, tolken of vertalen.

Wil je je verdiepen in de Duitse taal via avondonderwijs dan biedt het Universitair centrum voor talenonderwijs, verbonden aan de Universiteit Gent, cursussen Duits aan op verschillende niveaus en met verschillende specialisaties. Zo heb je de mogelijkheid een algemene cursus Duits te volgen maar kan je ook kiezen voor medisch Duits.

Natuurlijk kan je in Gent ook Duits volgen via avondlessen, volwassenenonderwijs, workshops, conversatietafels of online.

Geen zin of tijd om op de schoolbanken te zitten? Zoek dan een privéleerkracht in Gent en omstreken om Duitse les te volgen op je eigen tempo met bijlessen of studiebegeleiding.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om Duits te leren

In Vlaanderen kan je op de middelbare school Duits leren als derde of vierde taal. Volstaan de lessen op school niet voor jou en wil je je wat meer verdiepen in het Duits? Of heb je bijles nodig om te slagen voor het examen Duits? Wil je de gedichten van Goethe lezen in hun oorspronkelijke taal?

Er zijn vele redenen om buiten het schooltraject bijlessen Duits te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Volg online bijlessen Duits

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les Duits online te volgen. Veel van onze privédocenten Duits in Vlaanderen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les Duits te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Duits die je krijgt via de zoekterm ‘Duits Gent’ zie je meteen welke leraar de mogelijkheid biedt om jou lessen of cursussen online te geven.

Vind bijles Duits in Gent via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Gent en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan goede leraren en leraressen in Vlaanderen die jou huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding geven over de Duitse taal. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en een grondige kennis van het Duits.

Een betere manier om Duits te leren of bijlessen te zoeken is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Duits Gent’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij privéles Duits volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten in Gent kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen Duits?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten uit Gent is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de privéleraar zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte leraar!

Aan de slag!

Heeft jouw zoon of dochter nood aan bijles Duits, extra oefeningen of conversatielessen Duits? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Duits met examentraining en studiebegeleiding? Duitse bijles is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een privédocent Duits in Gent en omstreken die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Duits in Gent op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Duits of een trip naar Berlijn!

Wat wil je leren?