Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren Italiaans

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 61 beoordelingen.

21 €/u

De beste prijzen: 98% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €21 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 5 uur.

Italiaans leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar Italiaans en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Italiaans?

De gemiddelde prijs van lessen Italiaans is €21.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Italiaans nemen?

Met de hulp van een Italiaans kan je goed worden in Italiaans 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Italiaans volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Italiaans?

Er zijn momenteel 215 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Italiaans lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 215 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Italiaans beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 61 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Italiaans leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Italiaans!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Les Italiaans volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Leer vloeiend Italiaans spreken door Italiaanse lessen te volgen in Vlaanderen.

Wanneer we denken aan een romantische taal, zullen veel mensen denken aan de taal: Italiaans. Door de zachte klanken die je in de Italiaanse taal tegenkomt is het een van de meest zwoele talen die je zou kunnen leren.

Door de populariteit van deze taal is het volgen van een cursus Italiaans of het deelnemen aan een aantal lessen Italiaans enorm populair geworden. Maar de taal is niet enkel mooi om naar te luisteren, het is ook een handige taal om te leren spreken.

Heb jij eventueel interesse in het leren spreken van het Italiaans en zou je graag wel aan een cursus Italiaans willen deelnemen of hier toch een aantal uren les voor volgen? Dan kun je best even verder lezen! We hebben het namelijk over de verschillende plaatsen waar je aan een cursus Italiaans zou kunnen deelnemen.

Waarom zou je een Italiaans cursus willen volgen?

De Italiaanse taal is enorm populair bij jonge mensen die een nieuwe taal zouden willen leren en hier een aantal uur les voor willen volgen. Heb je ook wel wat interesse in het volgen van een cursus Italiaans, maar weet je niet of deze lessen wel iets voor jou zijn? Dan raden we je aan om even verder te lezen.

Met het Italiaans kun je je in meerdere landen behelpen!

Het leren van een nieuwe taal zoals het Italiaans is een handige manier om je verstaanbaar te maken in andere delen van de wereld. indien je enkel Nederlands kunt spreken, heb je de kans dat er in Italië niet zo heel veel mensen je kunnen verstaan. Wanneer je dus van plan bent om op vakantie te gaan naar een Italiaanse bestemming, dan is het handig om Italiaans te kunnen spreken.

Het is handig voor studenten die op uitwisseling willen gaan

De studenten die graag in Italië op uitwisseling willen gaan kunnen best een cursus Italiaans bij een leraar volgen. Op deze manier kunnen de studenten toch een basis niveau van de Italiaanse taal onder de knie krijgen zodat ze zich in het Italiaans kunnen behelpen indien dit nodig zou zijn.

Waar in Vlaanderen kun je een cursus Italiaans volgen?

In Vlaanderen heb je verschillende mogelijkheden om een cursus Italiaans te kunnen volgen. Zo zijn er verschillende organisaties waarbij je terecht kunt voor het volgen van lessen Italiaans. De Italiaanse opleiding zal meestal door een leraar gegeven worden die al een aantal jaar les ervaring heeft.

Wil je graag de Italiaanse taal leren spreken en wil je hier lessen voor volgen? Dan kun je je voor verschillende cursussen inschrijven. Deze cursussen Italiaans worden georganiseerd voor verschillende niveau's.

Ook mensen die liever een op een Lesse willen volgen hebben de mogelijkheid om bij een privé leraar aan lessen Italiaans deel te nemen. Weet je niet waar je een privé leraar of een privé cursus zou kunnen vinden? Dan neem je best eens een kijkje op het online platform van Superprof.

Op dit online platform vind je namelijk op een snelle en eenvoudige manier een leraar die je een cursus Italiaans in jouw buurt kan komen geven. Je geeft in welke regio je graag Italiaans zou willen leren. Hierna krijg je een lijst met alle leraren die je Italiaanse les kunnen komen geven.

Indien je Italiaanse lessen bij een leraar van Superprof volgt heb je een aantal verschillende manieren om dit effectief te kunnen doen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de lessen Italiaans bij de leraar thuis te volgen, maar je kan ook aan je leraar vragen of hij of zij de Italiaanse les bij jouw thuis komt geven.

Indien beide opties niet mogelijk zijn, kun je nog altijd de cursus Italiaans online volgen. De mensen die de Italiaanse taal via online lessen willen leren kunnen dit van overal doen. Ze hoeven dus bijvoorbeeld niet naar een Campus te gaan om aan lessen Italiaans deel te nemen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste Italiaanse les in!

Wat wil je leren?