Uitstekend
reviews op

Onze selectie van leraren Italiaans in Gent

5.0 /5

Onze leraren Italiaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 2 beoordelingen.

19 ā‚¬/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 19 euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Italiaans reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

Italiaans in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen Italiaans in Gent

Overleg met je leraar Italiaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Gent

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Gent!

Veelgestelde vragen

āœ’ļø Hoe worden tutors Italiaans uit Gent beoordeeld?

Uit 2 waarderingen geven de cursisten een gemiddelde waardering van 5.0 uit 5.

 

Onze klantenservice staat tot uw beschikking om een ā€‹ā€‹snelle oplossing te vinden via telefonisch contact of per e-mail, vijf dagen per week in het geval van complicaties omtrent onze diensten.

 

Extra hulp nodig?

šŸ‘ØšŸ¼ā€āš–ļø Hoeveel bijlesleraren zijn beschikbaar om cursussen Italiaans te geven in Gent en omgeving?

6 privƩ leraren Italiaans bieden de mogelijkheid tot bijlessen Italiaans in Gent en in omliggende gebieden.

 

Je kan hun lesadvertenties bekijken en op basis daarvan selecteren welke privƩ leraar in Gent, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen Italiaans in Gent uit 6 bijlesleraren.

šŸ’» Kan je op Superprof ook online cursussen Italiaans volgen, thuis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren bieden ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles Italiaans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen Italiaans bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

šŸ‘“šŸ¼ Vanuit welk perspectief neem je een thuiscursus Italiaans in Gent?

PrivƩlessen Italiaans met een tutor geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je kiest je bijles leraar en je plant in real life of online je bijlessen Italiaans, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Italiaans is de taal van de grande amore en passione. Je zult niet alleen beter Italiaans kunnen spreken maar ook leren hoe je moet communiceren met je handen. En dankzij je perfecte Italiaans kan je dan de volgende keer in je favoriete Italiaanse etablissement Reginette con Gnocci e Gorgonzola bestellen, zonder dat er een verrassing op je bord verschijnt. En dat zal dan weer een onuitwisbare indruk maken op je date: Italiaans, een mooiere en meer sexy taal bestaat er niet.

 

Dus, ragazzi, waar wachten we nog op?

 

Er is op Superprof een dashboard beschikbaar om direct informatie uit te wisselen met je leraar om je privƩlessen in de Italiaanse taal vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 6 privƩleraren in de Italiaanse taal in Gent.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

šŸ’ø Wat kost een cursus Italiaans gemiddeld in Gent en omgeving ?

In Gent is het gemiddelde bedrag van privĆ©lessen Italiaans ā‚¬19.

 

De ervaring van de docent Italiaans, de locatie van de cursus (via webcam, bij de docent of bij de student thuis) en de geografische locatie in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de prijs van de cursus beĆÆnvloeden.

 

Veel tutors bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor leraren bij jou in de buurt.

Wil je italiaans in Gent leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Italiaans in Gent!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een cursus Italiaans in Gent via Superprof. Ontdek er alles over en boek binnenkort je les!

Aan Italiaanse les deelnemen

Wil je graag een nieuwe taal leren spreken? Of ben je op zoek naar een cursus waarmee je jouw taal niveau kunt verbeteren? Dan kan een cursus Italiaans misschien iets voor jou zijn.

Een nieuwe taal zoals het Italiaans leren spreken is een handige vaardigheid die voor veel mensen goed en eenvoudig te leren is. Het Italiaans is namelijk een van de meest eenvoudige talen om te leren spreken. Daarom zijn er ieder jaar ook zeer veel mensen die graag naar school gaan om een cursus Italiaans te volgen.

Aan Italiaanse les deelnemen heeft ook nog een aantal voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die nieuwe sociale contacten leggen en mensen die hun Italiaans taal niveau naar het volgende niveau kunnen tillen.

Heb jij interesse om aan Italiaanse les deel te nemen of wil je graag een cursus in de buurt van Gent volgen? Dan kun je best even verder lezen, je komt er namelijk alles over te weten in deze blog.

Waarom zou je aan een cursus Italiaans deelnemen in Gent?

Er zijn verschillende redenen om deel te nemen aan een cursus Italiaans. Heb je geen idee wat deze redenen om de taal Italiaans te leren kunnen zijn? Geen probleem, we hebben het erover in het volgende deel van deze blog.

Een nieuwe taal leren is goed voor je brein

Wanneer je een nieuwe taal leert worden er veel nieuwe verbindingen in je brein gemaakt. Op deze manier houdt je je brein goed getraind en zul je sneller nieuwe dingen kunnen leren.

Je kunt communiceren met mensen in Italiƫ

Er zijn veel mensen in Gent die tijdens de vakantie naar Italiƫ op reis gaan. Wanneer ze de taal leren spreken kunnen ze goed communiceren met de lokale bevolking waardoor ze meer kunnen leren over de cultuur die er in Italiƫ te vinden is.

Zoals je ziet zijn er verschillende voordelen die je hebt aan het leren spreken van de Italiaanse taal. Wil je zelf een cursus Italiaans volgen? Dan kun je best even verder lezen!

Waar in Gent kunt je Italiaanse les deelnemen?

Woon je in de buurt van Gent en ben je op zoek naar een leraar die je Italiaans kan leren of naar een taal school waarbij je een cursus Italiaans kan volgen? Dan kun je best even verder lezen, we gaan het namelijk hebben over de verschillende les mogelijkheden die je in de buurt van Gent hebt.

Italiaanse les in het volwassenenonderwijs

Volwassenen die graag een cursus Italiaans willen volgen en die dit in school verband willen doen, kunnen een taal cursus volgen in het volwassenen onderwijs. Deze cursussen zijn zeer uitgebreid en zullen ingedeeld worden per taal niveau. Met een niveau test zul je op voorhand goed kunnen bepalen in welk niveau jouw Italiaanse taal vaardigheden op dat moment liggen zodat je je voor de juiste Italiaans cursus kunt inschrijven. Wanneer je aan zo een Italiaans cursus deelneemt, zul je over het hele jaar wekelijks Italiaanse les krijgen.

PrivƩ lessen Italiaans in Gent

Wil je graag aan privƩ lessen deelnemen, of heb je de basis van het Italiaans al goed onder de knie en wil je nog aan bepaalde onderwerpen werken? Heb je geen idee waar je een privƩ leraar kunt vinden om een taal cursus Italiaans te volgen? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof. Hier vind je namelijk op een eenvoudige manier een leraar die je lessen Italiaans kan komen geven.

Je geeft aan waar in Gent je de les Italiaans zou willen volgen en je geeft aan op welk niveau jouw Italiaanse taal vaardigheden op dat moment liggen. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een overzicht met ieder leraar die er in jouw buurt je een cursus kan komen geven. Deze cursus zal volledig aan jou aangepast kunnen worden waardoor je op een efficiƫnte manier Italiaans kunt leren spreken.

Wanneer je Italiaanse les volgt bij een leraar van Superprof kun je er zeker van zijn dat de lessen op een goed niveau liggen. De meeste leraren hebben namelijk al een aantal jaar ervaring in het geven van Italiaanse lessen. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog je eerste privƩ les Italiaans in en begin dit jaar nog met het leren spreken van de taal.

Wat wil je leren?