Uitstekend
reviews op

Onze selectie van leraren Italiaans in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze leraren Italiaans hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

18 u

Zo snel als het licht! Onze leraren Italiaans reageren gemiddeld binnen de 18 uur.

Italiaans in Antwerpen leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je lessen Italiaans in Antwerpen

Overleg met je leraar Italiaans en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Antwerpen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren in Antwerpen!

Veelgestelde vragen

✒️ Hoe beoordelen leerlingen hun bijles leraren Italiaanse les in Antwerpen?

Uit 1 beoordelingen geven de leerlingen een gemiddelde beoordeling van 5.0 uit 5.

 

In het geval van complicaties omtrent een cursus, staat ons team Klantrelaties klaar om een ​​snelle oplossing te vinden via telefoon of per e-mail, van maandag tot en met vrijdag.

 

Ontdek de meest gestelde vragen door onze studenten.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar om privé les Italiaans te geven in Antwerpen?

6 bijles leraren Italiaans bieden de mogelijkheid tot thuislessen Italiaans in Antwerpen en omgeving.

 

Je kan hun vaardigheden bekijken en op basis daarvan bepalen welke bijlesleraar in Antwerpen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je privé lessen Italiaans in Antwerpen uit 6 docenten.

💻 Kun je op Superprof ook online bijles Italiaans volgen, vanuit huis, via webcam?

80% van de bijlesleraren bieden ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online les Italiaans meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen Italiaans bieden bovendien alle vrijheid om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem meer!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

👴🏼 Om welke redenen neem je een cursus Italiaans in Antwerpen?

Privélessen Italiaans met een bijles leraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je richt je blik op je privéleraar en je boekt in real life of online je privélessen Italiaans, autonoom en vrij van alle beperkingen!

 

Italiaans is de taal van de grande amore en passione. Je zult niet alleen beter Italiaans kunnen praten maar ook snappen hoe je moet communiceren met je handen. En met dank aan je perfecte Italiaans kan je dan de volgende keer in je favoriete Italiaanse restaurant Reginette con Gnocci e Gorgonzola bestellen, zonder dat er een verrassing op je bord verschijnt. En dat zal dan weer een onuitwisbare indruk maken op je date: Italiaans, een mooiere en meer sexy taal bestaat er niet.

 

Dus, ragazzi, waar wachten we nog op?

 

Er is op Superprof een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je thuislessen in de Italiaanse taal vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kun je de parel vinden uit het aanbod van 6 privéleraren Italiaans in Antwerpen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💸 Wat kost een bijles in de Italiaanse taal gemiddeld in Antwerpen en omgeving ?

In Antwerpen is de prijs van een privé les in de Italiaanse taal €18.

 

De ervaring van de tutor Italiaans, de locatie van de cursus (online, bij de docent of bij de student thuis) en de locatie van de cursus in combinatie met de herhaling van de lessen en de duur kunnen de kosten van de lesssen beïnvloeden.

 

Veel docenten bieden het eerste lesuur gratis aan (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor bijles leraren bij jou in de buurt.

Wil je italiaans in Antwerpen leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren italiaans in Antwerpen!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Volg een Italiaanse les in Antwerpen via Superprof

Waarom Italiaans studeren?

Buongiorno principessa! Het zijn de onsterfelijke woorden uit La vita è bella, de beroemde tragikomedie van Roberto Benigni uit 1997. De film spreekt tot het hart van velen en de Italiaanse taal draagt daar zeker haar steentje toe bij. De pracht van de taal met haar zangerige toon, zuiderse temperament en grote expressiviteit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen Italiaans willen leren.

Maar er zijn nog andere goede argumenten om Italiaanse taallessen te nemen.

Cultuur, cultuur, cultuur

Het staat buiten kijf dat Italiaans een belangrijke cultuurtaal is. Italië, waar de Romeinen de bakermat van onze westerse beschaving legden, heeft een onnoemelijk rijk verleden en kunstpatrimonium. De Italiaanse schilderkunst, architectuur, beeldende kunst, film, literatuur… Allemaal lagen ze aan de basis van latere kunststromingen. Met lessen Italiaans dompel jij jezelf helemaal onder in de zuidelijke Italiaanse cultuur.

Werk en carrière

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar de Italiaanse taal heeft een groot economisch belang. Italië is de op vier na grootste handelspartner van België. België telt een flink aantal Italiaanse bedrijven en organisaties, voor de Belgische bedrijven is Italië een niet te onderschatten exportland. Spreek je Italiaans, dan vergroot je zeker je kansen op de arbeidsmarkt. Leer de Italiaanse taal of neem wat bijlessen Italiaans om jouw profiel op de arbeidsmarkt aantrekkelijker te maken.

De mediterrane keuken

De Italiaanse migranten brachten in de jaren zestig van de vorige eeuw hun heerlijke mediterrane smaken mee. Ze leerden de Belg spaghetti en pizza eten en introduceerden espresso en cappuccino. De Italiaanse keuken is gevarieerd en seizoensgebonden en hecht veel belang aan verse ingrediënten. De cucina della mama gecombineerd met een grote variëteit aan geurende kruiden resulteert in een smaakpallet dat de hele wereld veroverde.

Ah, de Italiaans mode!

Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, Armani, Prada… Wie kent deze klinkende namen niet? Italianen zien het als hun vaderlandse plicht om zich elegant te kleden. Geen wonder dat het ambacht van kleermaker en schoenmaker er zo hoog staat aangeschreven. De Milan Fashion Week is een van de belangrijkste evenementen in de modewereld. Ontwerpers van over de hele wereld halen inspiratie voor hun modecollecties bij de Italiaanse meesters.

Opleiding, cursus of bijlessen: de beste manier om Italiaans te leren

In Vlaanderen is Italiaans geen verplicht vak op school. Tot 2014 mochten secundaire scholen in Vlaanderen zelfs geen andere vreemde talen dan Frans, Engels en Duits aanbieden. Gelukkig kwam daar verandering in. Sinds 2014 mogen scholen alle levende talen aanbieden als vierde taal.

Zijn de lessen Italiaans op school te beperkt voor jou en wil je je graag meer verdiepen in de Italiaanse taal? Wil jij graag Italiaanse literatuur lezen of Italiaanse teksten vertalen? Of volg je al avondonderwijs Italiaans en heb je bijlessen en examentraining nodig om te slagen voor het examen? Misschien reis je vaak en wil je Italiaans leren spreken om tijdens je reizen contact te leggen met andere mensen.

Er zijn vele redenen om bijlessen Italiaans te nemen. Dat kan via workshops, dag- of avondcursussen, online of via privéles bij jou thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Volg online Italiaanse les

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les Italiaans online te volgen. Veel van onze docenten Italiaans in en rond Antwerpen staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten.

Het enige wat je nodig hebt om online je les Italiaans te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten Italiaans die je krijgt via de zoekterm ‘Italiaans Antwerpen’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Italiaans studeren in Antwerpen

Of je nu verliefd bent op de Italiaanse cultuur, de mediterrane keuken of de romantische Italiaanse muziek. Er zijn tal van reden om de Italiaanse taal te leren en in Antwerpen vind je zeker de bijles of workshop die bij jou past.

Talen leren in een wereldstad

Antwerpen is niet alleen de grootste stad van Vlaanderen. Ze is ook de grootste zeehaven van België en de tweede haven in Europa. In deze smeltkroes aan de Schelde leven meer dan 180 verschillende nationaliteiten samen. De wereldstad is bovendien een grote studentenstad en trekt studenten uit alle delen van de wereld aan. De ideale plaats dus om allerlei talen te leren zoals Frans, Engels en Spaans. En de ideale plaats om de meest romantische taal ter wereld, het Italiaans, te leren.

Heb je geen zin of tijd om op de schoolbanken te gaan zitten of ’s avonds nog urenlang cursus te volgen, zoek dan een privéleerkracht Italiaans die jou bijles en studiebegeleiding geeft op jouw tempo en wanneer het jou past.

Vind bijles Italiaans in Antwerpen via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in en rond Antwerpen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen om Italiaans te leren. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen. Docenten die de Italiaanse taal perfect beheersen en vaak daarnaast ook nog een andere taal spreken zoals Engels, Frans of Spaans.

Een betere manier om Italiaans te leren is er niet! Je gaat naar Superprof, zoekt op ‘Italiaans Antwerpen’ en krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel goede taaldocenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte privéleraar Italiaans!

Wanneer wil jij privéles Italiaans volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten uit Antwerpen kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kosten bijlessen Italiaans?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De leraren op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Zoek je bijlessen voor een ander vak. Voor biologie, Frans, Engels of economie? Superprof heeft voor jou de geschikte bijlesdocent!

Aan de slag!

Volgt jouw zoon of dochter Italiaans op de secundaire school en is er nood aan bijlessen, studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding, extra oefeningen of conversatielessen? Wil jij jezelf beter voorbereiden op een examen Italiaans met examentraining? Wil je de romans van Paolo Cognetti en Sandro Veronesi in hun oorspronkelijke taal lezen? Italiaanse bijles in Antwerpen is een goede manier om jouw doel te bereiken.

Via Superprof vind je gemakkelijk een docent Italiaans in Antwerpen en omstreken die jou de juiste cursus of bijles op maat geeft. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende docenten Italiaans op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo ben je binnen de kortste keren klaar voor je examen Italiaans of je volgende vakantie in Rome.

Wat wil je leren?