Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren personal trainer

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 51 beoordelingen.

28 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €28 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 3 uur.

Personal trainer leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Personal trainer?

De gemiddelde prijs van lessen Personal trainer is €28.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Personal trainer nemen?

Met de hulp van een Personal trainer kan je goed worden in Personal trainer 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Personal trainer volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen personal training aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Personal trainer?

Er zijn momenteel 372 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Personal trainer lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 372 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Personal trainer beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 51 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Personal trainer leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Personal trainer!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Krijg personal training van een eigen gekozen professioneel trainer: een misschien wel onvervangbare hulp voor je volgende sport sessie!

Word terug fit met een personal trainer

Wil je fit worden, maar heb je moeite met je training in het fitness centrum? Ben je niet zo goed met sport en zou je wel wat coaching kunnen gebruiken? Dan zijn de diensten van een personal trainer of een privé coach misschien wel iets voor jou!

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die aan fitness willen beginnen of die gewoon thuis aan sport willen doen. Wanneer je echter voor de eerste keer naar een fitness centrum gaat, lijken alle machines en oefeningen wel alsof ze enkel voor mensen met een opleiding bedoeld zijn.

Voor veel mensen zijn de resultaten die ze in de fitness krijgen niet voldoende op korte termijn of ze zullen een reden vinden om niet aan de sport training deel te hoeven nemen. Indien jij een van deze mensen bent, maar je toch verandering wilt brengen in je persoonlijke leven, kun je best aan les deelnemen die door een personal trainer of een coach gegeven zal worden.

Wanneer je in Vlaanderen op zoek gaat naar een fitness centrum of een sport instituut zul je al snel merken dat er verschillende trainers per sport club of fitness centrum aanwezig zullen zijn. Deze mensen zullen je les kunnen geven of kunnen helpen tijdens je training zodat jij op een goede manier leert sporten en ook effectief fit kunt worden!

Waarom zou je hulp vragen aan een personal trainer?

Wil je graag fit worden of beter weten wat je allemaal kunt doen in een fitness centrum, maar weet je niet of de diensten van een personal trainer of het inhuren van een privé coach wel iets voor jou is? Dan kun je best even verder lezen!

Personal trainers moeten een opleiding voltooien

Een personal trainer of een privé coach is een persoon die vaak een opleiding gevolgd heeft zodat hij of zij les kan geven in een fitness centrum of specifieke oefeningen kan geven. De opleidingen om een personal trainer of een privé coach te worden kun je vaak aan een hogeschool of universiteit volgen. Zo zijn er verschillende studierichtingen in de scholen van Antwerpen waarmee je een personal trainer zou kunnen worden. Dit zorgt er dus voor dat een personal trainer enorm veel kennis heeft over welke soort trainingen het beste voor jou zijn of welke sport er het beste bij jou past.

Een personal trainer of privé coach zorgt voor extra motivatie

Wanneer we alleen naar een fitness centrum gaan en last hebben van spierpijn krijgen we al sneller de neiging om de training te stoppen of niet eens aan de sport te beginnen. Met een personal trainer moet je afspraken maken en hier ook voor betalen. Wanneer je een afspraak gemaakt hebt en niet naar de training komt, zul je er toch voor moeten betalen. Dit zorgt ervoor dat je minder snel zult stoppen met je training. De trainer zal je ook helpen door je de juiste coaching te geven tijdens de training. Op deze manier kun je de kans op het krijgen van blessures tijdens je sport een groot deel verminderen!

Waar kun je personal trainers voor coaching sessies vinden in Vlaanderen?

Wanneer je in Vlaanderen op zoek bent naar een personal trainer die jouw trainingen komt versterken met de juiste coaching en de uitleg die je nodig hebt bij jouw sport, heb je verschillende plaatsen waar je hiervoor terecht zou kunnen.

Zo kun je bijvoorbeeld bij elk fitness centrum een personal trainer vinden die vaak verschillende opleidingen gevolgd heeft om jou coaching te geven terwijl je met sport bezig bent. Om gebruik te maken van deze personal trainers, zul je vaak wel wat extra moeten betalen. De eerste sessie wordt vaak gratis gegeven zodat je kennis kunt maken met je personal coach en zodat hij of zij erachter kan komen waar je precies coaching nodig hebt tijdens je training.

Ben je op zoek naar een privé coach die je helpt bij je training of die je komt helpen met sport coaching, dan kun je hiervoor terecht op het online platform van Superprof. Hiermee vind je over heel Vlaanderen op een snelle en eenvoudige manier een coach die je personal training kan komen geven wanneer jij dit nodig hebt.

Wanneer je gebruik maakt van deze diensten zul je vaak de eerste training gratis krijgen. Dit komt doordat je personal trainer er tijdens deze training achter komt hoe je fit wilt worden en welke sport je bereid bent om te doen. Hierna kunnen de coaching sessies van start gaan. De personal trainer die je op superprof vindt, heeft vaak verschillende opleidingen gevolgd om effectief aan goede coaching te kunnen doen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je met veel motivatie en voldoende personal training sessies weer helemaal fit kunt worden!

Wat wil je leren?