Zou jij hier willen werken?

Wat is Natuurkunde?

Van het principe van Archimedes, daterend uit ongeveer 250 v.Chr. tot de race om kwantumzwaartekracht te bewijzen: de nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen heeft de menselijke geest aangewakkerd zoals geen enkele andere discipline ooit heeft gedaan. En toch zijn mensen voor het grootste deel bang voor natuurkunde. Studenten vrezen het te leren en […]

11 augustus 2020 ∙ 6 minutes to read

Hoe bereid jij je het liefst voor?

Zo bereid jij je Natuurkunde Examen en Toetsen Voor!

We weten allemaal dat leren voor examens moeilijk is; het kost tijd, motivatie en soms lijkt het alsof je niets opschiet als je die ene formule maar niet kunt onthouden! Er is geen formule naar direct succes, maar er zijn manieren waarop je het leren efficiënter kunt maken door minder tijd te besteden aan het […]

11 augustus 2020 ∙ 9 minutes to read

Geef of neem natuurkundeles op Superprof!

Bezorgt natuurkunde je nachtmerries? Of ben je juist steengoed met elementen, formules en deeltjes? Meld je nu aan op Superprof en ga aan de slag. En als je je eerst even wilt inlezen, dan zit je hier goed!

Onze natuurkundeleraren hebben verschillende artikelen geschreven om natuurkunde voor jou toegankelijker te maken. Je vindt hier alle tips en hulp die je nodig hebt om het leren van natuurkunde te vergemakkelijken.

Superprof is hét platform waarop honderden natuurkundeleraren zich aanbieden. Bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online of face-to-face natuurkundelessen. Je kan jouw natuurkundeleraar onder andere vinden in Antwerpen, GentBrusselDendermonde en Leuven.