Homepagina
Lessen geven

Bijlessen in Brugge bij Superprof. Ontdek de opties

🥇 De besten in privéles
💻 4 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is uw niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van bijlesleraren in Brugge

Bekijk meer leraren

18 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 18 euro per uur.

10 u

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen de 10 uur.

1

Vind jouw bijlesleraar in Brugge

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren bijles en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis of webcamlessen).

2

Organiseer je bijlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

2

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten uitblinken met bijles

Studiebegeleiding nemen via Superprof in à Brugge

Waarom bijles nemen?

Bijlessen, huiswerkbegeleiding, studiecoaching, studeerhulp… Hoe je het ook noemt, steeds meer kinderen en jongeren hebben nood aan extra begeleiding naast het schooltraject. De maatschappij wordt steeds complexer en verandert snel dankzij nieuwe technologieën en digitalisering. Het klassieke onderwijs kan het tempo van de veranderingen soms moeilijk volgen en houdt niet altijd rekening met de individuele behoeften van leerlingen.

Hulp zoeken naast het reguliere schooltraject is dan een goed idee. Hier zijn enkele goede redenen om bijles te nemen.

Werk achterstand bij

De ene is goed in wiskunde, de andere in talen. Maar je moet voor beide vakken op school wel slagen om je toekomst uit te bouwen. Ben jij minder goed in bepaalde vakken en wil je jezelf graag verbeteren? Dan kan je bijles nemen om precies die extra uitleg of toelichting te krijgen waarvoor een leerkracht op school geen tijd heeft.

Bereid examens voor

Moet jij binnenkort een examen afleggen en voel je je onzeker? Ben je niet helemaal overtuigd of je de leerstof voldoende beheerst? Of wil je graag betere resultaten halen? Met bijlessen tijdens een beperkte periode stoom je jezelf klaar voor het examen dat jij belangrijk vindt.

Krijg meer zelfvertrouwen

Slechte of matige resultaten hebben een invloed op je zelfvertrouwen. Je werkt heel hard voor een vak maar behaalt niet het gewenste resultaat. Dan ga je twijfelen aan jezelf. Duurt dit te lang dan kweek je onbewust een lager zelfbeeld en scoor je uiteindelijk zelfs slechter voor de vakken waar je wel goed in bent. Met bijles stuur je je kennis op tijd bij in de goede richting en voorkom je een deuk in je zelfvertrouwen.

Studeer flexibel op jouw tempo

Ook op school bieden leerkrachten extra lessen aan om achterstanden in de leerstof weg te werken. Vaak ben je voor die bijlessen dan wel gebonden aan het uurrooster van de leerkracht op school. Je moet er dan bijvoorbeeld je middagpauze voor opofferen. Met bijles door een privéleerkracht omzeil je dat probleem en plan je de bijles in wanneer het voor jou past.

Ontwikkel jouw talenten

Bijles of bijscholing is er natuurlijk niet alleen voor schoolvakken. Ook je interesses en hobby’s kan je op je eigen tempo ontwikkelen met een privéleerkracht.

Bijles nemen in Brugge

Wie kent Brugge niet? Brugge Die Scone, Het Venetië van het Noorden. Brugge telt zoveel historische en moderne bezienswaardigheden dat je er wel een week kan rondlopen. Het belfort, de basiliek van het Heilig Bloed, het moderne concertgebouw, het Groeningenmuseum, de Reien, …

Maar Brugge biedt meer dan een blik op het Vlaamse verleden. De stad profileert zich ook steeds meer als een moderne, bruisende studentenstad. Met een sterk samenwerkingsverbond tussen de verschillende hogescholen wil Brugge zichzelf in het studentenlandschap positioneren als stad waar het aangenaam is om te studeren.

De ideale plek dus om een privéleerkracht te vinden die jij zoekt om je talenten te ontwikkelen of jezelf bij te scholen. Huiswerkbegeleiding voor lagereschoolkinderen, studiehulp voor de middelbare school, voorbereiding op de examencommissie, … via Superprof vind je het allemaal in en rond Aalst. Vanzelfsprekend vind je er ook docenten die jou op weg helpen met je favoriete hobby en je de kneepjes leren van fotografie, je leren zingen of leren schilderen als een Rubens of Salvador Dalí.

Zoek een docent om bijles te geven in Brugge via Superprof

Zoek je iemand die huiswerkbegeleiding aan huis geeft? Of worstel je met je studiemethode? Krijg je liever uitleg online? Je wilt je kennis van Frans, Engels of Spaans bijspijkeren. Je bereidt je voor op je einddiploma voor de examencommissie?

Via Superprof vind je de docent die jij nodig hebt. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Aan de slag!

Scrol door de verschillende docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo haal jij binnen de kortste keren een goed resultaat!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kost een privé bijles in Brugge en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van bijlessen in Brugge is €18.

 

In Brugge is het gemiddelde tarief van bijles €18.

 

Tutor-tarief zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze leraren geeft de eerste les gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze docenten bijles in jouw stad.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar in Brugge om een bijles cursus te geven?

4 docenten zijn beschikbaar om bijlescursussen te geven in Brugge en de omliggende gebieden.

 

U kunt hun bijlesadvertentie bekijken en de privéleraar contacteren die past bij uw behoeften.

 

Kies uw bijles in Brugge uit ons aanbod van meer dan 4 beschikbare docenten studiebegeleiding.

💻Kunnen we vanuit huis online privéles volgen via Superprof?

80% van de bijlesleraren biedt ook cursussen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online cursussen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle handvaten om snel veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde rating die door studenten aan privéles leraren is gegeven in Brugge?

Uit een steekproef van aanbevelingen, gaven leerlingen hun tutoren bijles een gemiddelde van uit 5.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot onze service, zal een klantenservicemedewerker van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefoon of mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.