Homepagina
Lessen geven

Studiebegeleiding volgen in Gent bij Superprof. Altijd keuze

🥇 De besten in privéles
💻 11 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is uw niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van bijlesleraren in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijles leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 3 beoordelingen.

15 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 15 euro per uur.

4 u

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen de 4 uur.

1

Vind jouw bijlesleraar in Gent

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren bijles en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis of webcamlessen).

2

Organiseer je bijlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

2

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Onze leerlingen in Gent
beoordelen hun leraar bijles

Ons advies om jou te laten uitblinken met bijles

Bijlessen in Gent volgen via Superprof. Lees hier alles over

Waarom bijles nemen?

Bijlessen, huiswerkbegeleiding, studiecoaching, studeerhulp… Hoe je het ook noemt, steeds meer kinderen en jongeren hebben nood aan extra begeleiding naast het schooltraject. De maatschappij wordt steeds complexer en verandert snel dankzij nieuwe technologieën en digitalisering. Het klassieke onderwijs kan het tempo van de veranderingen soms moeilijk volgen en houdt niet altijd rekening met de individuele behoeften van leerlingen.

Hulp zoeken naast het reguliere schooltraject is dan een goed idee. Hier zijn enkele goede redenen om bijles te nemen.

Werk achterstand bij

De ene is goed in wiskunde, de andere in talen. Maar je moet voor beide vakken op school wel slagen om je toekomst uit te bouwen. Ben jij minder goed in bepaalde vakken en wil je jezelf graag verbeteren? Dan kan je bijles nemen om precies die extra uitleg of toelichting te krijgen waarvoor een leerkracht op school geen tijd heeft.

Bereid examens voor

Moet jij binnenkort een examen afleggen en voel je je onzeker? Ben je niet helemaal overtuigd of je de leerstof voldoende beheerst? Of wil je graag betere resultaten halen? Met bijlessen tijdens een beperkte periode stoom je jezelf klaar voor het examen dat jij belangrijk vindt.

Krijg meer zelfvertrouwen

Slechte of matige resultaten hebben een invloed op je zelfvertrouwen. Je werkt heel hard voor een vak maar behaalt niet het gewenste resultaat. Dan ga je twijfelen aan jezelf. Duurt dit te lang dan kweek je onbewust een lager zelfbeeld en scoor je uiteindelijk zelfs slechter voor de vakken waar je wel goed in bent. Met bijles stuur je je kennis op tijd bij in de goede richting en voorkom je een deuk in je zelfvertrouwen.

Studeer flexibel op jouw tempo

Ook op school bieden leerkrachten extra lessen aan om achterstanden in de leerstof weg te werken. Vaak ben je voor die bijlessen dan wel gebonden aan het uurrooster van de leerkracht op school. Je moet er dan bijvoorbeeld je middagpauze voor opofferen. Met bijles door een privéleerkracht omzeil je dat probleem en plan je de bijles in wanneer het voor jou past.

Ontwikkel jouw talenten

Bijles of bijscholing is er natuurlijk niet alleen voor schoolvakken. Ook je interesses en hobby’s kan je op je eigen tempo ontwikkelen met een privéleerkracht.

Bijles nemen in Gent

Gent staat bekend om haar rebelse karakter. Een van haar bijnamen is Arteveldestad, een verwijzing naar Jacob Van Artevelde, de Gentse opstandelingenleider die het aandurfde om tijdens de Honderdjarige oorlog tegen het verbod van Frankrijk in te gaan om wolhandel te drijven met Engeland. Hij is tot op vandaag een volksheld in Gent. De Gentenaars zelf kregen in de zestiende eeuw de bijnaam stroppendragers. Omdat enkele Gentse notabelen zich tegen Keizer Karel verzet hadden, moesten bij wijze van straf enkelen met een strop om de hals door de stad lopen. En zo werd de strop voor de Gentenaars het symbool van de fiere weerstand tegen elke vorm van tirannie.

In Gent bepaal jij zelf je studietempo

Gentenaars noemen zichzelf koppige, fiere mensen die open staan voor andere meningen en de wetenschap een warm hart toedragen. De ideale stad dus om een privéles te nemen, om jezelf te ontwikkelen op jouw eigen voorwaarden – zoals Gentenaars al eeuwen doen.

Huiswerkbegeleiding voor lagereschoolkinderen, studiehulp voor de middelbare school, voorbereiding op de examencommissie…. Zelfs voor kleuters vind je dankzij Superprof bijlesdocenten in Gent.

Als bruisende studentenstad huisvest Gent diverse organisaties die bijles onder een of andere vorm aanbieden. Via Superprof vind je tientallen docenten in en rond Gent die jouw kennis van wiskunde en Engels bijspijkeren of je iets leren over je favoriete hobby.

Zoek een docent om bijles te geven in Gent via Superprof

Zoek je iemand die huiswerkbegeleiding aan huis geeft? Of worstel je met je studiemethode? Krijg je liever uitleg online? Je wilt je kennis van Frans, Engels of Spaans bijspijkeren. Je bereidt je voor op je einddiploma voor de examencommissie?

Via Superprof vind je de docent die jij nodig hebt. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Aan de slag!

Scrol door de verschillende docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo haal jij binnen de kortste keren een goed resultaat!

Veelgestelde vragen

💸 Wat zijn de kosten van een privéles in Gent?

De gemiddelde prijs van een cursus bijles in Gent is €15.

 

In Gent is het gemiddelde tarief van een bijles €15.

 

Tutor-tarief zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze begeleiders geeft hun eerste bijles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze docenten bijles in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar in Gent om bijles te geven?

11 privé bijlesleraren zijn beschikbaar om bijlescursussen te geven in Gent en de omliggende gebieden.

 

Neem een ​​kijkje op hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw cursus in Gent uit ons aanbod van meer dan 11 beschikbare docenten.

💻Kan je op Superprof ook online cursussen volgen, vanuit huis, bijvoorbeeld via Google Hangouts of Whatsapp?

80% van de leraren biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan privéles leraren is toegeschreven in Gent?

Leerlingen gaven hun privéleraren gemiddeld 5.0 van de vijf in een steekproef van 3 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw les, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team beschikbaar zijn om via telefonisch contact of e-mail de hele week een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.