Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van bijlesleraren in Gent

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijles leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 4 beoordelingen.

15 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 15 euro per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen de 3 uur.

Bijles in Gent leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je bijlessen in Gent

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Gent

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Wat zijn de kosten van een privéles in Gent?

De gemiddelde prijs van een cursus bijles in Gent is €15.

 

In Gent is het gemiddelde tarief van een bijles €15.

 

Tutor-tarief zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of op een externe locatie)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doelstelling van de lessen

97% van onze begeleiders geeft hun eerste bijles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze docenten bijles in jouw regio.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel tutoren zijn beschikbaar om privé bijles te geven in Gent?

In Gent en de omliggende gebieden zijn 13 bijlesleraren beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

Bekijk hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw privé cursus in Gent uit ons aanbod van meer dan 13 beschikbare docenten.

💻 Kun je vanuit huis via Skype of Zoom lessen volgen via Superprof?

80% van de docenten bieden ook lessen les aan via de webcam.

 

En wist je dat online lessen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd vooruit te gaan dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan privéles leraren is toegeschreven in Gent?

Uit een steekproef van 4 scores, raten studenten hun bijles leraar een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of via mail tijdens werkdagen) als u vragen heeft over uw cursus.

 

Heeft u nog een vraag? Lees onze FAQs.

👴🏼 Om welke redenen kies je een cursus in Gent?

Privélessen met een bijlesleraar geven de mogelijkheid om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je maakt je keuze voor je leraar op Superprof in eender welk gebieden je plant in real life of online je lessen zingen, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kan je in gesprek gaan met de tutor van jouw keuze om bijlessen zingen te nemen, in vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je lessen vol goede moed te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 13 leraren in Gent.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

Wil je bijles in Gent volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde bijles leraren in Gent!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijlessen in Gent volgen via Superprof. Lees hier alles over

Waarom bijles nemen?

Bijlessen, huiswerkbegeleiding, studiecoaching, studeerhulp… Hoe je het ook noemt, steeds meer leerlingen, kinderen en jongeren hebben nood aan extra begeleiding naast het schooltraject. De maatschappij wordt steeds complexer en verandert snel dankzij nieuwe technologieën en digitalisering. Het klassieke onderwijs kan het tempo van de veranderingen soms moeilijk volgen en houdt niet altijd rekening met de individuele behoeften van leerlingen.

Hulp zoeken naast het reguliere schooltraject is dan een goed idee. Hier zijn enkele goede redenen om bijlessen te nemen of huiswerkbegeleiding aan te vragen.

Werk achterstand bij

De ene is goed in wiskunde, de andere in talen of biologie. Maar je moet voor alle vakken op school wel slagen om je toekomst uit te bouwen. Ben jij minder goed in bepaalde vakken en wil je jezelf graag verbeteren? Dan kan je bijles nemen of studiebegeleiding volgen om precies die extra uitleg of toelichting te krijgen waarvoor een leerkracht op school geen tijd heeft.

Bereid examens voor met studiebegeleiding

Moet jij binnenkort een examen afleggen en voel je je onzeker? Ben je niet helemaal overtuigd of je de leerstof voldoende beheerst? Of wil je graag betere resultaten halen? Met bijlessen tijdens een beperkte periode of examentraining met een privéleraar stoom je jezelf klaar voor het examen dat jij belangrijk vindt.

Krijg meer zelfvertrouwen dankzij huiswerkbegeleiding

Slechte of matige resultaten hebben een invloed op je zelfvertrouwen. Je werkt heel hard voor een vak zoals fysica of Nederlands maar behaalt niet het gewenste resultaat. Dan ga je twijfelen aan jezelf. Duurt dit te lang dan kweek je onbewust een lager zelfbeeld en scoor je uiteindelijk zelfs slechter voor de vakken waar je wel goed in bent. Met bijlessen stuur je je kennis op tijd bij in de goede richting en voorkom je een deuk in je zelfvertrouwen.

Studeer flexibel op jouw tempo met bijlessen aan huis

Ook op school bieden leerkrachten gratis extra lessen en studiebegeleiding aan om achterstanden in de leerstof weg te werken. Vaak ben je voor die bijlessen dan wel gebonden aan het uurrooster van de leerkracht op school. Je moet er dan bijvoorbeeld je middagpauze voor opofferen. Met bijles door een privéleerkracht uit Gent omzeil je dat probleem en plan je de bijles of huiswerkbegeleiding in wanneer het voor jou past.

Ontwikkel jouw talenten

Bijles of bijscholing is er natuurlijk niet alleen voor schoolvakken. Ook je interesses en hobby’s kan je op je eigen tempo ontwikkelen met een privéleerkracht uit regio Gent.

Superprof bezorgt jou de geknipte docent!

Op Superprof beschikken wij over een enorme hoeveelheid docenten in de regio Gent. Je vindt bij ons leraren en leraressen gespecialiseerd in het geven van bijles en huiswerkbegeleiding voor de basisschool of het secundair onderwijs. Al onze leerkrachten zijn experts en weten precies hoe zij jou moeten helpen, zij gevende lessen die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Wij beschikken over docenten die lessen bieden aan leerlingen op verschillende niveaus, van kinderen op de basisschool, leerlingen op de middelbare school, leerlingen in het hoger onderwijs, leerlingen op een speciale school, mensen die extra kennis en informatie op willen doen over specifieke onderwerpen en meer. Kijk snel welke docenten in staat zijn om jou te begeleiden op de locatie waar jij woont.

Online bijlessen volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om je cursus of les online te volgen. Veel van onze privédocenten in Gent en omstreken staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online bijlessen te volgen of huiswerkbegeleiding te krijgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten die je krijgt via de zoekterm ‘Bijles Gent’ zie je meteen welke privédocent de mogelijkheid biedt om jou lessen of cursussen online te geven.

Bijles nemen in Gent

Gent staat bekend om haar rebelse karakter. Een van haar bijnamen is Arteveldestad, een verwijzing naar Jacob Van Artevelde, de Gentse opstandelingenleider die het aandurfde om tijdens de Honderdjarige oorlog tegen het verbod van Frankrijk in te gaan om wolhandel te drijven met Engeland. Hij is tot op vandaag een volksheld in Gent. De Gentenaars zelf kregen in de zestiende eeuw de bijnaam stroppendragers. Omdat enkele Gentse notabelen zich tegen Keizer Karel verzet hadden, moesten bij wijze van straf enkelen met een strop om de hals door de stad lopen. En zo werd de strop voor de Gentenaars het symbool van de fiere weerstand tegen elke vorm van tirannie.

In Gent bepaal jij zelf je studietempo

Gentenaars noemen zichzelf koppige, fiere mensen die open staan voor andere meningen en de wetenschap een warm hart toedragen. De ideale stad dus om een privéles te nemen met een docent aan huis, om jezelf te ontwikkelen op jouw eigen voorwaarden – zoals Gentenaars al eeuwen doen.

Huiswerkbegeleiding voor lagereschoolkinderen, studiehulp voor de middelbare school, voorbereiding op de examencommissie…. Zelfs voor kleuters vind je dankzij Superprof bijlesdocenten in Gent.

Als bruisende studentenstad huisvest Gent diverse organisaties die bijlessen onder een of andere vorm aanbieden. Via Superprof vind je tientallen docenten in en rond Gent die jouw kennis van wiskunde en Engels bijspijkeren, je inleiden in wetenschappen zoals biologie of fysica of je iets leren over je favoriete hobby.

Een ding is zeker: wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont in regio Gent, je vindt bij Superprof een leerkracht die precies bij je past. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Gent wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Zoek een docent om bijles te geven in Gent via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Gent en bij uitbreiding in Vlaanderen voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijles zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen uit Gent om die bijlessen geven. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen. Of het nu gaat om schoolvakken zoals wiskunde, chemie, fysica, Nederlands of Frans, alle docenten bij Superprof geven enthousiast hun kennis door aan jou.

Een betere manier om je kennis over eender welk onderwerp bij te spijkeren is er niet! Ga naar Superprof, zoekt op ‘Bijles Gent’ en je krijgt meteen een lange lijst met docenten te zien. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte privédocent!

Als je een perfecte bijlesdocent hebt gevonden, neem dan snel contact op en boek je eerste les. De eerste les is meestal gratis! Je kunt eenvoudig contact maken en/of een eerste les boeken door op ‘Boek een les’ te klikken in de advertentie van de docent. Stuur de docent een bericht en laat weten wat jij precies nodig hebt. De leerkracht neemt zo snel mogelijk contact op met jou om jouw wensen te bespreken.

Aan de slag!

Zoek je iemand die huiswerkbegeleiding aan huis geeft? Of worstel je met je studiemethode? Krijg je liever uitleg online? Je wilt je kennis van Frans, Engels of Spaans bijspijkeren. Je bereidt je voor op je einddiploma voor de examencommissie?

Via Superprof vind je de docent in en rond Gent die jij nodig hebt voor je studiebegeleiding. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende Gentse privéleraren wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo haal jij binnen de kortste keren een goed resultaat!

Wat wil je leren?