Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie van bijlesleraren in Leuven

5.0 /5

Onze bijles leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

20 €/u

Geweldige tarieven: 80% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 20 euro per uur.

11 u

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen de 11 uur.

Bijles in Leuven leren is nog nooit
zo simpel geweest

2. Organiseer je bijlessen in Leuven

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen in Leuven

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kosten bijlessen per uur in Leuven en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van hulp bij studies in Leuven is €20.

 

In Leuven zijn de gemiddelde kosten van een bijles €20.

 

Tutor-tarief zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doelstelling van de lessen

97% van onze instructeurs geeft de eerste bijles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze docenten bijles bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar om een bijles cursus te geven in Leuven?

5 docenten zijn beschikbaar om bijlescursussen te geven in Leuven en nabij liggende dorpen en steden.

 

Neem een ​​kijkje op hun bijlesadvertentie voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw les uit ons aanbod van meer dan 5 bijles leraren.

💻 Kan je op Superprof ook online privélessen te volgen, thuis, bijvoorbeeld via Skype of Zoom?

80% van de bijlesleraren bieden ook cursussen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online trainingen meestal goedkoper zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

 

Online trainingen bieden bovendien alle mogelijkheden om in korte tijd vooruit te gaan met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan privéles leraren is toegeschreven in Leuven?

Leerlingen beoordelen hun bijlesdocenten gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 1 beoordelingen.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal beschikbaar zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of e-mail tijdens werkdagen) als u opmerkingen heeft over uw lessen.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.

👴🏼 Vanuit welk perspectief kies je privé lessen in Leuven?

Bijlessen met een bijlesleraar maken het mogelijk om in een korte tijd snel en veel te leren.

 

Je maakt je keuze voor je privéleraar op Superprof in eender welk interesseen je boekt in real life of online je privélessen zingen, autonoom en vrij van beperkingen!

 

Via ons platform kan je contact opnemen met de docent van jouw keuze om thuislessen zingen te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct te communiceren met je leraar om je lessen vol vertrouwen te beginnen.

 

Met een zoekmachine kan je de parel vinden uit het aanbod van 5 docenten in Leuven.

 

Start je zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

Wil je bijles in Leuven volgen?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde bijles leraren in Leuven!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Studiebegeleiding nemen via Superprof in in Leuven

Waarom bijles nemen?

Levenslang leren is een noodzaak. De wereld rondom ons verandert in zo’n hoog tempo dat je automatisch nieuwe dingen leert, of moet leren. 40 jaar lang dezelfde baan is niet meer aan de orde. Door de nieuwe technologieën verdwijnen er banen en komen er gloednieuwe jobs bij.

Door in de studieboeken of een workshop te duiken, bijlessen te nemen of studiebegeleiding te volgen in en rond Leuven, creëer je nieuwe opportuniteiten voor jezelf: in je carrière en in je vrije tijd.

Hier zijn al vier redenen om een interessante opleiding of bijscholing te volgen.

Levenslang leren

Of je je nu wilt bijscholen in je huidige baan of uit persoonlijke interesse een opleiding volgt: iets nieuws leren houdt je scherp en geeft je nieuwe inzichten. Uit onderzoek van onder andere Randstad blijkt dat 41% van de Belgen in 2020 een opleiding volgde. En 45% van de bevraagden is ervan overtuigd dat omscholing nodig is om op lange termijn aan het werk te kunnen blijven. Door levenslang te leren, cursussen te volgen of bijlessen te nemen geef je zelf vorm aan je loopbaan.

Ontdek nieuwe talenten tijdens een cursus

Er zijn dingen waar je goed in bent en dingen die je graag doet. En die twee zijn niet noodzakelijk hetzelfde. Misschien speel jij uitstekend gitaar en vind je het daarnaast gewoon leuk om potten te bakken, ook al zijn jouw bloemenvazen allemaal krom. Wil je graag ontdekken of er een verborgen talent voor pottenbakken of een andere hobby in jou zit? Neem dan bijlessen of duik in een workshop van iets dat je graag doet. Met de juiste begeleiding komen al jouw talenten aan het licht.

Leer nieuwe mensen kennen in een workshop

Met een nieuwe hobby, in een workshop of een cursus leer je automatisch nieuwe mensen kennen. En dat is leuk! Je krijgt niet alleen in de lessen kennis aangereikt, je leert ook van de andere deelnemers en van de docent en gaat naar huis met nieuwe inzichten en nieuwe vrienden.

Verbreed je blik op de wereld

Wanneer je een nieuwe taal leert, bijvoorbeeld Italiaans, Frans of Spaans, maak je ook kennis met een andere cultuur. Dankzij de vreemde taal doorbreek je de cultuur die je je samen met je moedertaal eigen hebt gemaakt. Door je onder te dompelen in een vreemde cultuur bekijk je de wereld vanuit een ander perspectief en verruim je je blik.

Zoek jouw cursus of workshop bij Superprof

Wat je doel ook is, wat je budget ook is, waar je ook woont, je vindt bij Superprof een leerkracht die precies bij je past. Wil je een nieuwe hobby leren, bijlessen volgen voor wiskunde of Frans of ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding? Bij Superprof vind je de meest geschikte privéleraar. En naast het feit dat Superprof een geweldig aanbod aan docenten biedt, zit je ook op een goede plek als je les in Leuven en bij uitbreiding in Vlaanderen wilt krijgen. Vlaanderen is gekend om zijn uitstekende onderwijsniveau. Ook als jij een bijlesdocent zoekt, zit je in Vlaanderen en bij Superprof dus zeker goed.

Online lessen en cursussen volgen

Als je liever niet aan de slag wilt op een fysieke locatie met je leraar dan kun je er ook voor kiezen om een cursus of les online te volgen. Veel van onze docenten in en rond Leuven staan ervoor open om online lessen te geven aan leerlingen en studenten. Het enige wat je nodig hebt om online je les te volgen is een computer en een internetverbinding. In de lijst met docenten die je krijgt via de zoekfunctie op Superprof zie je meteen welke leraar de mogelijkheid biedt om lessen of cursussen online te volgen.

Bijlessen, workshops en cursussen in Leuven

De Katholieke Universiteit Leuven is een van de oudste universiteiten in Europa. In de 16e eeuw, de Gouden Eeuw in de Lage Landen, was Leuven een baken voor geleerden van het hele Europese continent. De rijke geschiedenis van de KU Leuven maakt Leuven meteen tot de meest geliefde studentenstad van België. Ze telt 50 000 studenten, maar liefst de helft van het totale aantal inwoners in Leuven.

Met zoveel duizenden studenten is het niet moeilijk om een privéleerkracht te vinden in Leuven. Huiswerkbegeleiding voor lagere schoolkinderen, studiehulp voor de middelbare school, voorbereiding op de examencommissie en een bijlesdocent voor technische vakken: via Superprof vind je het allemaal in en rond Leuven. Vanzelfsprekend vind je er ook docenten die jou op weg helpen met je favoriete hobby en je de kneepjes leren van fotografie, je leren zingen of je leren schilderen als een Rubens of Salvador Dalí.

Superprof heeft voor jou de geknipte cursus en docent

Ben je op zoek naar een privéleraar Frans uit Leuven die jou de Franse taal aanleert? Of wil je leren gitaar leren spelen met een leerkracht aan huis? Wil jij huiswerkbegeleiding of bijlessen om je voor te bereiden op een examen? Zoek niet verder, op Superprof beschikken we over een grote verscheidenheid aan docenten in en rond Leuven die jou helpen met huiswerkbegeleiding voor de basisschool of middelbare school, je privélessen geven of een hobby aanleren.

Elke leerkracht bij Superprof is een expert in zijn of haar kennisgebied en kan je overal mee helpen, of het nu gaat het om bijlessen Frans, les aan beginners of aan leerlingen op een niveau voor gevorderden, een workshop koken of piano leren spelen als beginner. Zelfs experts vinden bij Superprof een sparring partner om hun kennis op peil te houden. Dankzij Superprof kun je met een leraar naar keuze aan de slag waar en wanneer je maar wilt, aan huis of online.

Vind jouw bijles of cursus in Leuven via Superprof

Superprof is al jarenlang het uitgelezen platform in Leuven en omstreken voor alle soorten cursussen en lessen, zowel voor leerlingen en studenten die bijlessen en studiebegeleiding zoeken of een hobby willen leren als voor leraren die graag les willen geven over hun passie en kennis. En dat zowel voor zowel beginners als voor gevorderden.

Op Superprof vind je een gevarieerde verzameling aan leraren en leraressen voor jouw workshops en huiswerkbegeleiding. Het zijn allemaal vakmensen met veel kennis en een grote passie voor wat ze doen en hun kennis en vaardigheid delen met jou. Online, aan huis of waar en wanneer het jou past.

Een betere manier om bijlessen te nemen of een hobby te leren is er niet! Gebruik de zoekfunctie op Superprof en je krijgt meteen een lange lijst met docenten uit Leuven te zien die de lessen geven die jij zoekt. Vervolgens kan je je zoekopdracht filteren op basis van je voorwaarden om zo de bijlesleerkracht of privéleraar te kiezen die daadwerkelijk bij je past Vind je het moeilijk om uit zoveel docenten een keuze maken? Kijk dan zeker nog even naar de recensies en commentaren van andere cursisten. We beloven je, Superprof heeft voor iedere student en leerling de geschikte docent!

Wanneer wil jij bijlessen of een cursus volgen?

Een van de vragen die je jezelf moet stellen is op welke dag en hoe vaak je les wilt volgen. Sommige docenten kunnen alleen op maandag, dinsdag en woensdag en anderen juist alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Sommige docenten geven voltijds les, andere bijlesleerkrachten bieden misschien alleen in het weekend lessen aan. Hoe dan ook biedt de uitgebreide keuze op Superprof jou alle mogelijkheden.

Hoeveel kost een privéleerkracht bij Superprof?

Een ander belangrijk criterium is het tarief. De docenten en bijlesleerkrachten op Superprof bepalen zelf hun prijs in functie van het vak en het onderwijsniveau. Bij de meeste docenten is de eerste les gratis. Zo kan je op een eenvoudige en budgetvriendelijke manier de leerkracht zoeken die het beste bij jou past.

Aan de slag!

Zoek je iemand die studiebegeleiding aan huis geeft? Wil je een nieuwe taal leren op je eigen tempo? Of zoek je een personal trainer die jouw conditie op peil brengt? Privéles is de beste manier om snel vooruitgang te boeken. Wiskunde-oefeningen maken of een cursus koken: je leert het meeste wanneer iemand jou persoonlijk begeleidt.

Via Superprof vind je de docent die jij nodig hebt in en rondom Leuven. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Scrol door de verschillende mogelijkheden op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wat wil je leren?