Homepagina
Lessen geven

Studiebegeleiding volgen in Leuven. Ontdek het bij Superprof

🥇 De besten in privéles
💻 4 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is uw niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van bijlesleraren in Leuven

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijles leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

17 €/u

Geweldige tarieven: 75% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 17 euro per uur.

0 u

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen de 0 uur.

1

Vind jouw bijlesleraar in Leuven

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren bijles en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis of webcamlessen).

2

Organiseer je bijlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

2

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten uitblinken met bijles

Studiebegeleiding nemen via Superprof in à Leuven

Waarom bijles nemen?

Bijlessen, huiswerkbegeleiding, studiecoaching, studeerhulp… Hoe je het ook noemt, steeds meer kinderen en jongeren hebben nood aan extra begeleiding naast het schooltraject. De maatschappij wordt steeds complexer en verandert snel dankzij nieuwe technologieën en digitalisering. Het klassieke onderwijs kan het tempo van de veranderingen soms moeilijk volgen en houdt niet altijd rekening met de individuele behoeften van leerlingen.

Hulp zoeken naast het reguliere schooltraject is dan een goed idee. Hier zijn enkele goede redenen om bijles te nemen.

Werk achterstand bij

De ene is goed in wiskunde, de andere in talen. Maar je moet voor beide vakken op school wel slagen om je toekomst uit te bouwen. Ben jij minder goed in bepaalde vakken en wil je jezelf graag verbeteren? Dan kan je bijles nemen om precies die extra uitleg of toelichting te krijgen waarvoor een leerkracht op school geen tijd heeft.

Bereid examens voor

Moet jij binnenkort een examen afleggen en voel je je onzeker? Ben je niet helemaal overtuigd of je de leerstof voldoende beheerst? Of wil je graag betere resultaten halen? Met bijlessen tijdens een beperkte periode stoom je jezelf klaar voor het examen dat jij belangrijk vindt.

Krijg meer zelfvertrouwen

Slechte of matige resultaten hebben een invloed op je zelfvertrouwen. Je werkt heel hard voor een vak maar behaalt niet het gewenste resultaat. Dan ga je twijfelen aan jezelf. Duurt dit te lang dan kweek je onbewust een lager zelfbeeld en scoor je uiteindelijk zelfs slechter voor de vakken waar je wel goed in bent. Met bijles stuur je je kennis op tijd bij in de goede richting en voorkom je een deuk in je zelfvertrouwen.

Studeer flexibel op jouw tempo

Ook op school bieden leerkrachten extra lessen aan om achterstanden in de leerstof weg te werken. Vaak ben je voor die bijlessen dan wel gebonden aan het uurrooster van de leerkracht op school. Je moet er dan bijvoorbeeld je middagpauze voor opofferen. Met bijles door een privéleerkracht omzeil je dat probleem en plan je de bijles in wanneer het voor jou past.

Ontwikkel jouw talenten

Bijles of bijscholing is er natuurlijk niet alleen voor schoolvakken. Ook je interesses en hobby’s kan je op je eigen tempo ontwikkelen met een privéleerkracht.

Bijles nemen in Leuven

De Katholieke Universiteit Leuven is een van de oudste universiteiten in Europa. In 2025 viert de KU Leuven haar zeshonderdste verjaardag! In de 16e eeuw, de Gouden Eeuw in de Lage Landen, was Leuven een baken voor geleerden van het hele Europese continent. De rijke geschiedenis van de KU Leuven maakt Leuven meteen tot de meest geliefde studentenstad van België. Ze telt 50 000 studenten, maar liefst de helft van het totale aantal inwoners in Leuven. De langste toog ter wereld staat in Leuven, het is de geuzennaam van de Oude Markt, het rechthoekige plein in het centrum van de stad dat grotendeels bestaat uit horecazaken en waar je de Leuvense studenten op ieder uur van de dag of de nacht kan vinden.

Met zoveel duizenden studenten is het niet moeilijk om een privéleerkracht te vinden in Leuven. Huiswerkbegeleiding voor lagereschoolkinderen, studiehulp voor de middelbare school, voorbereiding op de examencommissie en zelfs een bijlesdocent voor technische vakken: via Superprof vind je het allemaal in Leuven. Vanzelfsprekend vind je er ook docenten die jou op weg helpen met je favoriete hobby en je de kneepjes leren van fotografie, je leren zingen of leren schilderen als een Rubens of Salvador Dalí.

Zoek een docent om bijles te geven in Leuven via Superprof

Zoek je iemand die huiswerkbegeleiding aan huis geeft? Of worstel je met je studiemethode? Krijg je liever uitleg online? Je wilt je kennis van Frans, Engels of Spaans bijspijkeren. Je bereidt je voor op je einddiploma voor de examencommissie?

Via Superprof vind je de docent die jij nodig hebt. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Aan de slag!

Scrol door de verschillende docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo haal jij binnen de kortste keren een goed resultaat!

Veelgestelde vragen

💸 Hoeveel kosten bijlessen per uur in Leuven en de omliggende gebieden?

Het gemiddelde tarief van hulp bij studies in Leuven is €17.

 

In Leuven zijn de gemiddelde kosten van een bijles €17.

 

Tutor-tarief zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw tutor
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • de frequentie van uw lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze instructeurs geeft de eerste bijles gratis.

 

Bekijk de prijzen van onze docenten bijles bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel leraren zijn beschikbaar in Leuven om bijlessen te geven?

4 privé bijlesleraren zijn beschikbaar om bijllessen te geven in Leuven en nabij liggende dorpen en steden.

 

Lees hun profiel voor meer informatie over hun cursussen en om uw perfecte privéleraar te vinden.

 

Kies uw cursus uit ons aanbod van meer dan 4 leraar profielen.

💻Kun je op afstand online privélessen volgen via Superprof?

80% van de tutors biedt ook bijlessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijlessen meestal goedkoper zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online cursussen bieden bovendien alle vrijheid om in een mum van tijd veel te leren met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Wat is de gemiddelde score die door studenten aan privéles leraren is toegeschreven in Leuven?

Uit een steekproef van 1 aanbevelingen, gaven leerlingen hun docenten bijles een gemiddelde van 5.0 uit 5.

 

Een medewerker klantrelaties van het Superprof-team zal aanwezig zijn om een ​​oplossing te vinden via telefonisch contact of e-mail van maandag t/m vrijdag) als u opmerkingen heeft over uw cursus.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.