Homepagina
Lessen geven

Studiebegeleiding volgen in Antwerpen bij Superprof. Ontdek de opties

🥇 De besten in privéles
💻 8 leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Superprof vraagt geen commissie

Wat is uw niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van bijlesleraren in Antwerpen

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze bijles leraren hebben een gemiddelde rating van 5.0 over meer dan 1 beoordelingen.

14 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 14 euro per uur.

7 u

Zo snel als het licht! Onze bijlesleraren reageren gemiddeld binnen de 7 uur.

1

Vind jouw bijlesleraar in Antwerpen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren bijles en neem contact op met de beste leraren die je kan vinden op basis van jouw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen, thuis of webcamlessen).

2

Organiseer je bijlessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

2

Ontdek nieuwe dingen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

Ons advies om jou te laten uitblinken met bijles

Bijlessen via Superprof in Antwerpen volgen. Lees hier alles over

Waarom bijles nemen?

Bijlessen, huiswerkbegeleiding, studiecoaching, studeerhulp… Hoe je het ook noemt, steeds meer kinderen en jongeren hebben nood aan extra begeleiding naast het schooltraject. De maatschappij wordt steeds complexer en verandert snel dankzij nieuwe technologieën en digitalisering. Het klassieke onderwijs kan het tempo van de veranderingen soms moeilijk volgen en houdt niet altijd rekening met de individuele behoeften van leerlingen.

Hulp zoeken naast het reguliere schooltraject is dan een goed idee. Hier zijn enkele goede redenen om bijles te nemen.

Werk achterstand bij

De ene is goed in wiskunde, de andere in talen. Maar je moet voor beide vakken op school wel slagen om je toekomst uit te bouwen. Ben jij minder goed in bepaalde vakken en wil je jezelf graag verbeteren? Dan kan je bijles nemen om precies die extra uitleg of toelichting te krijgen waarvoor een leerkracht op school geen tijd heeft.

Bereid examens voor

Moet jij binnenkort een examen afleggen en voel je je onzeker? Ben je niet helemaal overtuigd of je de leerstof voldoende beheerst? Of wil je graag betere resultaten halen? Met bijlessen tijdens een beperkte periode stoom je jezelf klaar voor het examen dat jij belangrijk vindt.

Krijg meer zelfvertrouwen

Slechte of matige resultaten hebben een invloed op je zelfvertrouwen. Je werkt heel hard voor een vak maar behaalt niet het gewenste resultaat. Dan ga je twijfelen aan jezelf. Duurt dit te lang dan kweek je onbewust een lager zelfbeeld en scoor je uiteindelijk zelfs slechter voor de vakken waar je wel goed in bent. Met bijles stuur je je kennis op tijd bij in de goede richting en voorkom je een deuk in je zelfvertrouwen.

Studeer flexibel op jouw tempo

Ook op school bieden leerkrachten extra lessen aan om achterstanden in de leerstof weg te werken. Vaak ben je voor die bijlessen dan wel gebonden aan het uurrooster van de leerkracht op school. Je moet er dan bijvoorbeeld je middagpauze voor opofferen. Met bijles door een privéleerkracht omzeil je dat probleem en plan je de bijles in wanneer het voor jou past.

Ontwikkel jouw talenten

Bijles of bijscholing is er natuurlijk niet alleen voor schoolvakken. Ook je interesses en hobby’s kan je op je eigen tempo ontwikkelen met een privéleerkracht.

Bijles nemen in Antwerpen

Antwerpen is de op een na grootste studentenstad in Vlaanderen en biedt meer dan tweehonderd afstudeerrichtingen aan de universiteit en de hogescholen. De opleidingen in Antwerpen zijn van een hoog niveau, de stad bruist van kennis. Je vindt in Antwerpen dan ook probleemloos een privéleerkracht of docent die jou de kennis bijbrengt waarnaar je op zoek bent.

Huiswerkbegeleiding voor lagereschoolkinderen, studiehulp voor de middelbare school, voorbereiding op de examencommissie… Antwerpen huisvest diverse organisaties die bijles onder een of andere vorm aanbieden. Via Superprof vind je tientallen docenten in en rond Antwerpen die jouw kennis van wiskunde en Engels bijspijkeren of je iets leren over je favoriete hobby.

Zoek een docent om bijles te geven in Antwerpen via Superprof

Zoek je iemand die huiswerkbegeleiding aan huis geeft? Of worstel je met je studiemethode? Krijg je liever uitleg online? Je wilt je kennis van Frans, Engels of Spaans bijspijkeren. Je bereidt je voor op je einddiploma voor de examencommissie?

Via Superprof vind je de docent die jij nodig hebt. Leer op je eigen tempo en maak oefeningen die voor jou nuttig zijn. En dat allemaal bij jou thuis aan jouw bureau.

Aan de slag!

Scrol door de verschillende docenten wiskunde op Superprof, bekijk de profielen en commentaren van andere cursisten, vergelijk en kies. Zo haal jij binnen de kortste keren een goed resultaat!

Veelgestelde vragen

💸 Wat is de prijs van bijlessen in Antwerpen?

Het gemiddelde tarief van huiswerkbegeleiding in Antwerpen is €14.

 

In Antwerpen is het gemiddelde tarief van een bijles €14.

 

Tutoring-tarieven zijn afhankelijk van:

  • de ervaring van uw leraar
  • waar uw lessen zullen plaatsvinden (online via webcam, of bij de de student of bij de leraar thuis)
  • het aantal lessen en de duur van elke les
  • het doel van de lessen

97% van onze bijlesleraren geeft het eerste uur gratis bijles.

 

Bekijk de prijzen van onze docenten bijles bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel docenten zijn beschikbaar in Antwerpen om bijlessen te geven?

In Antwerpen en de voorsteden zijn 8 privéleraren beschikbaar voor het geven van cursussen.

 

U kunt hun cv checken en de privéleraar benaderen die past bij uw behoeften.

 

Kies uw privé cursus uit ons aanbod van meer dan 8 privé leraren.

💻Kunnen we thuis via Skype of Zoom een cursus volgen via Superprof?

80% van de docenten biedt ook lessen les aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online bijles meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te organiseren zijn dan face-to-face lessen?

 

Online bijlessen bieden bovendien alle handvaten om snel vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

✒️ Hoe raten studenten hun leraar privélessen in Antwerpen?

Leerlingen beoordelen hun leraren bijles gemiddeld 5.0 uit 5 in een steekproef van 1 scores.

 

In het geval van een probleem of complicatie met betrekking tot uw cursus, zal een medewerker klantrelaties van het Superprof-team aanwezig zijn om via telefoon of e-mail van maandag t/m vrijdag een oplossing te vinden.

 

Heeft u nog meer vragen? Lees onze Veelgestelde Vragen.