Uitstekend
beoordelingen op

Onze selectie aan leraren Nederlands via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 189 beoordelingen.

22 €/u

De beste deals: 98% van onze leraren bieden hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde les kost €22 per uur.

5 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen de 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen Nederlands via webcam

Overleg met je leraar nederlands nt2 en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen vanuit thuis

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met fantastische personen!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Nederlands NT2 online?

Je bespreekt rechtstreeks met je leraar via de Superprof-berichtendienst  en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kan je spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

793 leren bieden online lessen nederlands nt2.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies je leraar uit 793 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

793 leraren nederlands nt2 bieden aan om je te helpen met nederlands nt2.

Je kan hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 793 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 22 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar nederlands nt2
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die je kan helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren nederlands nt2 krijgen?

Gemeten over een totaal van 189  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kan je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar.

793 leraren nederlands nt2  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Wil je Nederlands leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Nederlands!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Vanuit thuis Nederlands les online volgen voor anderstaligen. Talloze leraren te vinden doorheen heel Vlaanderen.

Wil jij graag de Nederlandse taal leren met een online Nederlands cursus?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging beginnen of wil je je Nederlands vaardigheden verbeteren, maar wil je hier je huis niet voor verlaten? Dan is een online Nederlands cursus misschien wel iets voor jou!

Er worden in België 3 verschillende talen als hoofdtalen gesproken. Zo heb je het Frans, het Duits en het Nederlands als hoofdtaal. In Vlaanderen wordt er vooral gebruik gemaakt van de Nederlandse taal. Daarom is het ook zeer belangrijk voor de mensen die in Vlaanderen wonen dat ze deze taal goed onder de knie hebben.

Nederlands is echter een vrij moeilijke taal om te leren voor mensen die nog nooit Nederlandse lessen gevolgd hebben. Zo zijn er verschillende Gramatica regels die in geen enkele andere taal voorkomen! Ook hebben we verschillende woorden waarvan het uit kunnen spreken heel moeilijk is voor niet moedertaal sprekers.

Er zijn echter heel wat mensen die moeite hebben met het Nederlands en die hier toch graag iets aan willen doen. Voor deze mensen zijn er organisaties die cursussen Nederlands voorzien om deze mensen oefeningen te geven zodat ze de taal beter leren spreken. In het volgende deel van onze blog krijg je meer informatie over welke Nederlandse taal cursussen er voor jou beschikbaar zijn.

Welke soort cursus Nederlands is het beste voor mij?

Er zijn verschillende soorten Nederlandse cursussen waarmee je de taal kunt leren spreken. Zo heb je een cursus Nederlands die vooral tijdens de lessen de aandacht geven aan het leren spreken van de Nederlandse taal. Zo zul je oefeningen krijgen om moeilijke klanken te leren, maar ook woordenschat krijgen waardoor je meer conversaties kunt houden.

Klassikale Groep cursus Nederlands

Een van de meest gekozen opties is de klassikale groep cursus Nederlands. Hierbij kom je samen met andere mensen om aan lessen deel te nemen waarin je de Nederlandse taal zal leren. Zo zul je vaak eerst theorie krijgen en hierna oefeningen moeten maken om de zojuist geleerde informatie volledig op te nemen.

Online groep cursus Nederlands

Er zijn ook mensen die graag de Nederlandse taal onder de knie willen krijgen, maar die zich niet goed kunnen verplaatsen naar de les. Zo wordt het al wat moeilijker om aan een cursus deel te nemen of om het Nederlands in te kunnen oefenen! Gelukkig zijn er ook verschillende online cursussen die je kunt volgen vanuit je eigen woonkamer. De lessen Nederlands gaan hierbij nog steeds in groep door, maar je zult ze via online diensten moeten volgen.

Zoals je kunt zien zijn er verschillende manieren om de Nederlandse taal te leren. Heb je meer interesse in het deelnemen aan een online taal cursus Nederlands? Lees dan snel verder!

Online Nederlandse leren met privé lessen via Superprof

Woon je in Vlaanderen en zou je graag privé lessen Nederlands willen volgen? Dan kun je best eens een kijkje nemen op het online platform van Superprof.

Hier bieden verschillende leraren hun diensten aan en jij kunt er terecht voor het vinden van een Nederlandse cursus! Indien je online Nederlandse les wilt volgen, zul je dit in heel Vlaanderen kunnen doen. Je moet enkel contact opnemen met een Nederlands leraar en een eerste les inplannen.

Deze eerste les wordt in de meeste gevallen gratis gegeven. Deze gratis les zal namelijk worden gebruikt om je aan je leerkracht voor te stellen en om je leerkracht te laten weten wat je precies van de Nederlandse taal zou willen leren. Hiermee krijgt de leraar genoeg informatie om een les plan op te kunnen stellen.

Nadat je deze les achter de rug hebt, kun je aan de echte cursus beginnen. Wanneer je Nederlands volgt via Superprof heb je een aantal voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen waarover je tijdens de taal cursus zou willen leren. Indien het de Nederlandse grammatica is zul je hier oefeningen over krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen om tijdens de lessen vooral de Nederlandse taal te leren spreken! Wacht niet langer en plan vandaag nog je eerste online Nederlands cursus in via Superprof.

Wat wil je leren?