Homepagina
Lessen geven

Cursus Spaans online volgen? Ontdek hier de mogelijkheden

🥇 Specialisten in Spaans
💻 871 online leraren
👌 Geverifieerde reviews
💸 Beveiligde betaling via Superprof

Wat is je niveau?

Vind je privéles, bijles en cursus met Superprof

Onze selectie van spaans leraren via webcam

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 180 beoordelingen.

20 €/u

De beste deals: 100% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €20

6 u

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

01

Vind uw ideale leraar Spaans zonder u te verplaatsen

Bekijk vrijblijvend de profielen van onze leraren en neem contact op met de beste leraren die u kan vinden op basis van uw eisen (prijs, kwalificaties, beoordelingen) voor een les spaans.

02

Organiseer uw lessen les via webcam

Overleg met uw leraar spaans en leg hem of haar alles uit over wat uw doelen zijn en wat u wilt leren. Plan en regel uw lessen makkelijk en veilig vanuit uw Dashboard.

03

Beleef nieuwe ervaringen terwijl je thuis blijft

De Student Pass geeft u onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek uw nieuwe passie met fantastische personen!

Onze leerlingen
beoordelen hun leraar spaans

Bekijk ons aanbod aan spaans les

Online cursus Spaans volgen makkelijk gemaakt. Ontdek hier alles over!

De beste Spaanse bijles en cursussen online

Ongeveer een decennium geleden had niemand gedacht dat het mogelijk zou zijn om Spaanse bijles of een persoonlijke Spaanse cursus online te volgen op de tijden en met de Spaanse leraar naar keuze. Veel mensen waren een lange tijd op zoek naar Spaanse lessen die zij konden volgen waar en wanneer ze maar wouden. Superprof heeft hier gebruik van gemaakt en het mogelijk gemaakt om Spaanse lessen online te volgen en te kiezen uit een enorme selectie van Spaans leraren over heel Vlaanderen en de rest van de wereld. Superprof heeft zowel op Nederlands als internationaal niveau een geweldige reputatie opgebouwd. Steeds meer cursisten melden zich aan voor het volgen van een persoonlijke cursus Spaans of bijles Spaans online.

Een taalcursus Spaans online gericht op jouw behoeften en doelen

Bij ons kun je allerlei soorten Spaanse lessen volgen op een fysieke locatie bij jou in de buurt, bijvoorbeeld Spaanse les Gent, in Antwerpen, Brugge, etc. Een cursus Spaans volgen kan ook online via de computer. Onze Spaans leraren zijn goed voorbereid op het geven van Spaanse lessen online en weten precies hoe ze elke Spaans les online goed kunnen voorbereiden. Elke Spaans leraar geeft Spaanse lessen online van hoge kwaliteitOnze Spaans leraren kunnen je overal mee helpen, al ben je op zoek naar wat extra hulp online bij het leren van de Spaanse taal, een cursus Spaans online, Spaans bijles online voor leerlingen die de Spaanse taal krijgen op school, online hulp voor het voorbereiden op een Spaans examen, een cursus Spaans voor beginners, Spaans cursussen voor gevorderden, en zo veel meer.

Waarom een Spaans cursus of bijles online volgen?

Steeds meer leerlingen melden zich aan voor een cursus Spaans of bijles Spaans online. Je Spaans cursus online volgen is erg flexibel en zeer dynamisch. Je hoeft geen rekening te houden met ontmoetingen op een fysieke locatie met je Spaans leraar. Geen van beiden zal hoeven te reizen naar een specifieke locatie. Dit bespaart je veel tijd en geld. Voor online bijlessen Spaans heb je alleen een computer, internetverbinding en een webcam nodig om met je Spaans docent aan de slag te kunnen gaan met de cursus Spaans online. Dit is praktisch om het feit dat je waar je je ook bevindt alleen je computer hoeft op te starten om te beginnen aan je cursus Spaans online. Als je veel onderweg bent hoeft dit niet te voorkomen dat je je online lessen niet kunt volgen. Spaanse lessen online volgen is populair en modern, het is iets wat steeds gebruikelijker wordt.

Waarom aan de slag gaan met onze Spaans leraren?

Superprof beschikt over een groot aantal Spaans leraren verspreid over heel Vlaanderen. De selectie wordt steeds groter, hierdoor krijgen leerlingen steeds meer online Spaans leraren om uit te kiezen. Op Superprof heb je een duidelijk overzicht met profielen van alle Spaans leraren waar je uit kunt kiezen voor het volgen van je Spaanse lessen online. Je zal al snel zien wat voor ervaring elke Spaans leraar heeft en wat zijn/haar specialisaties en kwalificaties zijn. Leerlingen kunnen tijdens of na het volgen van hun Spaans cursussen ook een beoordeling achterlaten. Dit helpt andere leerlingen bij het nemen van de juiste beslissing met betrekking tot online Spaans lessen.

Al onze leraren doen hun uiterste best om Spaanse bijlessen en cursussen online van de hoogste kwaliteit te geven. Ze zijn goed getraind in het geven van Spaanse les online en weten precies hoe ze de lessen moeten voorbereiden. Sommige Spaans leraren beschikken over bepaalde software en tools die de lessen vergemakkelijken, denk bijvoorbeeld aan een online whiteboard app. Volgens veel leerlingen voelen Spaanse cursussen online zeer vertrouwd door het feit dat ze de lessen waar ze maar willen kunnen volgen, bijvoorbeeld thuis op de bank. Daarnaast gebruiken veel leerlingen hun eigen apparaten en een app en programma's die zij regelmatig in hun dagelijks gebruiken.

Een Spaans cursus of bijles online op de tijden naar keuze

Spaanse cursussen volgen kan op de tijden, dagen en uur van de dag die jou het beste uitkomen. Als je alleen de tijd hebt op maandag, dinsdag of woensdag, dan is dat geen enkel probleem. Daarnaast kun je aan de slag gaan met je online Spaans leraar op het uur van de dag dat voor jou praktisch is, bijvoorbeeld in de ochtend, middag of avond. Je kan ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een cursus Spaans online met je Spaans leraar voor de periode die jij nodig hebt, al is dat maar een paar Spaans online lessen, een cursus Spaans online voor een maand, een paar maanden, een half jaar of zelfs een jaar. Bespreek dit tijdens het contact opnemen met de Spaans leraar, het is belangrijk om vragen te stellen met betrekking tot de beschikbaarheid van de Spaans leraar.

Onze online leraren Spaans kunnen je overal mee helpen

Elke online Spaans leraar kan jou helpen op de gebieden waar jij hulp nodig hebtOnze online Spaans leraren geven Spaanse lessen aan cursisten op elk niveau, van beginners tot gevorderden, kinderen tot volwassenen. De meeste van onze Spaans leraren spreken de Spaanse taal op een native of zeer gevorderd niveau en kunnen leerlingen op elk niveau helpen, zoals beginners die pas voor het eerst met de Spaanse taal te maken krijgen en nog geen woord spreken maar ook gevorderden die Spaans spreken op een zeer hoog niveau en extra kennis op willen doen of leerlingen die een cursus zakelijk Spaans online willen volgen. Meerdere van onze leraren zijn afkomstig uit Spanje of Latijns-Amerika en spreken de Spaanse taal op een native niveau.

Onze leerlingen die Spaans cursussen en lessen volgen stellen onze Spaanse leraren erg op prijs. Superprof heeft een geweldige reputatie opgebouwd zowel op Nederlands als internationaal niveau. We beschikken over online leraren voor alle talen, van Nederlands, Spaans, Engels, Frans, Arabisch en veel meer. Bijna elke Spaans leraar online geeft zijn/haar eerste Spaans les gratis, dit zie je aangegeven op het profiel van de leraar. Sommige online Spaans leraren geven korting op hun online lessen als je van tevoren meerdere online Spaans lessen bestelt. Bekijk voorzichtig de profielen van elke Spaans leraar en neem contact op met die jou het meest interesseert. Wacht niet langer en ga vandaag nog aan de slag met jouw Spaans leraar naar keuze!

Veelgestelde vragen

📒 Hoe werkt lessen Spaans online?

U chat rechtstreeks met uw leraar via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop u wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kunt u spraak combineren met het delen van video op uw scherm of tablet.

871 leren bieden

online lessen spaans.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online les te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% gecertificeerd - De kracht van de gemeenschap!

Bij elke advertentie van een leraar ziet u beoordelingen en aanbevelingen die 100% gecertificeerd zijn.

Kies uw leraar uit 871 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen les te geven ?

871 leraren spaans bieden aan om u te helpen met spaans.

U kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij uw verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies uw leraar uit 871 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online les?

De gemiddelde prijs voor online les is 20 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren

  • de ervaring van een leraar spaans
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen 

Ontdek de tarieven van de leraren die u kunnen helpen

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren spaans krijgen?

Gemeten over een totaal van 180  beoordelingen,

geven leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 op 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor u klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kunt u de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan uw eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


871 leraren spaans  zijn beschikbaar ici om u te helpen.