Uitstekend
reviews op

Onze selectie leraren yoga

Bekijk meer leraren

5.0 /5

Onze sterleraren met een gemiddelde rating van 5.0 sterren en meer dan 25 beoordelingen.

33 €/u

De beste prijzen: 99% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost €33 per uur.

3 u

Zo snel als het licht! Onze leraren antwoorden normaal gesproken binnen de 3 uur.

Yoga leren is nog nooit
zo makkelijk geweest

2. Organiseer je lessen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat jouw doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Beleef nieuwe ervaringen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie!

Veelgestelde vragen

💰Wat is de gemiddelde prijs voor lessen Yoga?

De gemiddelde prijs van lessen Yoga is €33.

De prijs van je lessen hangt af van een aantal factoren

  • De ervaring van je leraar
  • De locatie van de lessen: bij je thuis, bij de leraar of online
  • De duur en regelmaat van je lessen

97% van de leraren biedt de eerste les gratis aan

Vind een leraar bij jou in de buurt.

💡 Waarom lessen Yoga nemen?

Met de hulp van een Yoga kan je goed worden in Yoga 

Onze privéleraren delen hun expertise zodat je elk onderwerp eigen kan maken.

Een berichtendienst via je dashboard maakt het voor jou mogelijk om direct in contact te komen met de leraren op onze website en met hen te overleggen over jouw lessen.

Vind vandaag nog je ideale leraar.

💻 Kan je op Superprof ook online bijles Yoga volgen, thuis, via webcam?

Talloze leraren bieden ook lessen les aan via webcam.

En wist je dat online cursussen meestal voordeliger zijn en meer flexibiliteit bieden dan face-to-face lessen?

Online lessen bieden bovendien alle mogelijkheden om in een mum van tijd veel vooruitgang te boeken dankzij moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen enkel probleem meer!

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

🎓Hoeveel leraren zijn er beschikbaar voor het geven van lessen Yoga?

Er zijn momenteel 100 leraren beschikbaar bij je in de buurt om Yoga lessen te geven.

Je kan de verschillende lerarenprofielen bekijken om de ideale match voor jou te vinden.

Vind je ideale leraar uit 100 profielen.

✒️ Hoe worden onze leraren Yoga beoordeeld?

Gemeten over een aantal van 25 leraren hebben onze studenten hun leraren een gemiddeld cijfer gegeven van 5.0 op 5.

Als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt, staat onze klantenservice klaar om jou te helpen.

Je kan de gebruikersreviews bekijken via de review-pagina.

Wil je Yoga leren?

Laat je bekoren door een enorme keuze aan getalenteerde leraren Yoga!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Yoga cursus volgen met persoonlijke begeleiding van een privéleraar: een misschien wel onvervangbare hulp!

Over yoga

Het is lang geen geheim meer dat yoga veel voordelen heeft voor onze gezondheid. Houd er rekening mee dat yoga in het begin wat moeilijk kan zijn, vooral voor beginners. De yogaoefeningen zorgen ervoor dat het lichaam minder cortisol produceert, de bloeddruk en hartritme verlagen. Daarnaast verbeterd de spijsvertering en wordt je immuniteit verhoogt. Yoga is erg effectief voor mensen die vaak angstgevoelens hebben, depressief of vermoeid zijn en ook last van astma of insomnia hebben. Dankzij de hedendaagse technologische ontwikkelingen is het mogelijk om yoga online les te volgen.

Yoga online 

Het is geen geheim dat yoga goed is voor het lichaam, daarom ook geen wonder dat zoveel mensen zich dus inschrijven voor yogalessen bij de dichtstbijzijnde yoga studio. Helaas is dit niet mogelijk voor eenieder, er zijn mensen met een druk werkschema en weer andere die zich schamen om in bij zijn van andere yogaoefeningen te doen. Deze online yogalessen kunnen helpen bij het ontwikkelen van kernkracht, vergroten van de flexibiliteit, zorgen voor een betere houding, stimuleren van energie en het vergroten van de verbinding tussen lichaam en geest. De online yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners en ver gevorderden. Het enige wat je nodig hebt voor yoga online lessen zijn een yogamat en een vloeroppervlak. Er zijn enkele yogalessen waarbij je lichte dumbbells, yogablokken, oefenbanden en andere rekwisieten nodig hebt. Heb jij deze dingen niet in huis? Geen probleem bij yoga kun je altijd improviseren met andere spullen die thuis hebt. Dankzij de mogelijkheid om thuis yoga online lessen te volgen ben je eindelijk in staat goed voor je lichaam te zorgen en je leven te verbeteren.

Verschillende vormen van yoga

Voordat je aan je aan de slag gaat met het volgen van een yoga online cursus zul je eerst moeten weten over de verschillende vormen van yoga. Vooral als beginner! Wij zullen drie verschillende vormen belichten namelijk Yin yoga, Iyengar Yoga en Vinyasa yoga. 

Yin yoga 

Yin Yoga wordt beoefend volgens de principes van traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij houden gevorderde beoefenaars langer dan vijf minuten de verschillende yoga houdingen. De bedoeling van deze houdingen is om de kanalen van het lichaam te stimuleren. De oefeningen van Yin Yoga oefenen beperkte stress uit op de bindweefsels van het lichaam, hierdoor verbeterd de bloedsomloop in de gewrichten en de flexibiliteit. 

Iyengar Yoga

Bij deze yogastijl wordt er gebruik gemaakt van rekwisieten zoals riemen, blokken en dekens. Deze dienen als hulpmiddelen bij het uitoefenen van de verschillende houdingen. Deze rekwisieten worden meer gebruikt door beginners, oudere mensen of mensen met een fysieke beperking om de houdingen beter uit te kunnen voeren. Op deze manier verminderd de kans op het krijgen van ongeluk tijdens het doen van de oefeningen. En raakt het lichaam en de spieren ook minder overbelast.

Vinyasa Yoga

Vinyasa is een benadering van yoga waarbij je van de ene houding direct naar de andere gaat. Er is een stroom aan een Vinyasa-yoga sessie, hoewel de specifieke houdingen en het tempo van de stroom van instructeur tot instructeur verschillen.

Yoga mindfullness meditatie 

Yoga mindfullness meditatie zorgt voor een grotere bewustzijn van huidige ervaringen, in plaats van weerstand te bieden of om de geest te zuiveren van ongemakkelijke gedachten, emoties of sensaties. Mindfulness meditatie kan mensen met negatieve gedachten, emoties en gevoelens helpen om hier van af te komen. Waardoor het voor hen makkelijker wordt om te concentreren op al het goede in het leven.  

Meditatie kan gezien worden als een onderdeel van de yoga levensstijl. Door middel van meditatie blijft je mentale gezondheid stabiel, terwijl yoga ervoor zorgt dat je zowel fysiek als mentaal stabiel blijft. Yoga is bekend voor de verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen en bij meditatie gaat het meer om de concentratie.

Beginnen met yoga 

Er zijn verschillende websites waar je online yogalessen kunt volgen. Bij sommige van deze websites krijg je als de eerste les gratis of als je niet tevreden bent je geld terug. Een leuke yoga site is ‘Happy with yoga’, hier vind je leuke artikelen over yoga en ook nog oefeningen waar je lichaam lekker gezond van wordt. Op de websites kun je ook zien welke yoga evenementen georganiseerd worden en op welke dagen en waar deze gehouden worden.

‘Yoga with Adriene’ is ook een goede website voor mensen die thuis yoga online willen beoefenen. Adriene is een internationale yoga-instructeur met miljoenen abonnees op Youtube kanaal. Deze website is een aanrader voor mensen die gratis les willen volgen, want de website staat vol gratis video’s. Dus als jij online lessen wilt volgen weet je nu waar je moet zijn.

Het internet is ook een goeie plek waar jij goed geld terug kunt krijgen voor jou yoga kunsten. Door elke dag een uur yogaoefeningen te doen, zul je beter in je vel zitten.

Wat wil je leren?